unus ask fors it, unus gots it.... [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] Enjoy [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
EP: di boad ded fram wey day eeh? no baddy fi ramp wid eeh…cho, might as well, stawt play wid miself
LEONIE: Lawd things gone bad with you…
Chickie: right infront a di whole a we
JamBrit: Elsie girl,..whey u do wid Leroy, ar is Errol??
EP: Big Leroy ongle wuk pan Chewsdays Jombrit
CAPPY: .. mi si yu "in form" Elsie May…as always yu fi fine di rite wukkaman fi dat deh ile tank deh
BLOZ: an yuh is not it..suh beg yuh waalk pass faas
BELUVED: Di moon muss green today cah ah pere foolishness ah gwan.
EP: yuh si dah numba yah 666... mi nah tell nuh ly...mi fraid ah hit lakka puss.. wan address a manhatten hav ie..666 5th ave..wan bank at dat
CTRY: me naa wuk in deh eno, ***kissteeth***
INDIRA: mi use to frighten fi dat, but now, mi jus cyan bodda yah! life too shawt.
BREEZE: unu read yaaa….me luv beer but not dat much, sasscrise,
JAHWORKS: that is the best thing i've ever read.... Breeze, "When the investigating officer approached the car, he discovered the man and his child unbuckled, while a case of beer was fastened firmly in the passenger's seat."
G2: mi daughter an mi self went to the mall de adda nite. mi was in the car with jordan, dis man rite beside us put his child in the car seat,she could only be 2years if dat much. but he never buckle her in,we were in shock...but he never buckle himself in either
REGGAEPLUS: I can understand fastening in the beer. When it falls and smashes...the stink is rancid.
VENN: hold on deh….Mi si nuff poas bout di place bout people who a goh a yawd fi di haliday. Unu come report yah soh and mek mi know ho much a wi gwine be deh deh Me -------> Dec 18 to Jan 8.
R+: It was my custom to be in Jamaica from Christmas Eve until mid to late January. That way I could celebrate the entire holiday season, Christmas, New Years and my birthday. [yes just like Jesus...I am a Capricorn]
L.KAY: woooeeiii….for mi dec 15-----> jan 6 me did want a mth, but cho,
LAPPASSONIC: I think I'm stratospheric right now….I'm going on the 22 of December
CHURCHGIRL: me and u Lappassonic, me nuh stratospheric doe,
me mean going to jam…Mi a speak dis by faith still cause alla now mi nuh buy mi ticket yet.
TUESDAY’S CHILD: Going to Jamaica during Christmas has become a religion for me since 1990
TECKY: unu nuh talk too loud…unu know say Chickie gween give unu list wid tings fe bring fe har,
CHICKIE: ((((Tecky )))) go and JUMP OFFA BLUE MOUNTAIN
JAMAICA DREAMING: unu is arrgiht, I will be dere before all a unu, I will be dere from Thanksgiving,
BLOZ: jamdown, here I n I come baby….12/17 -1 /4
SHELBY/UnTWINE: Bloz, nuh trick we again eno,
REBEL: Rebel singing I'll be home for Christmas, something something, something. But I don't care if it rainy and cold, cause I have just gotten, back from Jamaica…anyway, Merry Christmaaasssss
MS MENTION: so wait, wi nah kip nuh Ja bashment …..mi ago deh deh fram Nov 28 until Dec 22....
LIKKLE K: di last time mi plan dat a one summady mi si…me naa bodda yaaa,
CAPITAL: u know wha…me feel fe cusss everybody me eye sight see, me juss bex
DAHJAH: A who bex yuh Cappy Mi nuh like de way yuh soun boss.
CHICKIE: a hope a nuh me u bex wid eno Cappy….caw me dun tell u yes arready,
CAPPY: naw chickeeta .. king a jus life *******
TRELAWNY SMALL: kissmeneck, unu come yaa, come look pon Sue ½ house,
SUNICCA: I have been following her story...WOW. She's an impressive lady
JACKIE: All me haffe say is dat woman cut from a different mold, Big Up Sue
KUMBA: hi board…will someone please tell me at what point one goes from being a visitor to becoming a citizen? i have found that all of a sudden i am no longer a visitor. does this infer something or allow me any special privileges like a free trip to jamaica?
ALLISTER: 50% off Beef Patties at any Supermarket. $1 off any bootleg CD, 2 extra dumplin at any Carribean Eatery
CURLY LOCKS: Yesterday at work this very well dressed lady was walking with the tail of her dress stuck in the waist of her pantyhose, her a** was totally exposed….people just a laff after har, women included . I ran to catch up with her and told her to fix her dress….pooo ting, her face turned beet red…de woman never tap tell me tanks, wha unu wudda duh, ?
RICH D: last week my wife and i were walking down the street behind a lady with a split in her skirt….the split had torn way up and her baggy juss a show…..m di feel sorry fi her but mi nevah sey nuttin
QUEEN: me know u wudden say nutten, caw u did a enjoy de show…..**cut eye** ,
MISTY: shame on u RichD,
JA OMERICAN WOMAN: I make sure to run my hand over me baxside to mek sure dis nuh happen to me
KING: lol i would NOT tell her. Unu fe mek sure and fix unu clothes…
ALLISTER: unu tink dat bad….me see one woman wid tilet paper ah cum out di baak ah har jeans
IRIE STAR: well…I jus hope someone wud tell me, and tell me too, if me have tilet paper stuck to me shoes,
CHICKIE: BOAL dat happen to me fren…de girl deh pon flight and go use di restroom on her way back to her seat she have dis long white tail a stick out a har pants, wooiiieeeee,
COUNTRYTING: I have seen it all....the toilet paper, the lipstick on the teeth, the food in the teeth, the skirt hiked up in the panty waist and the bugga on the face and I have said something all the time. Even though sometimes it can be funny, it can also be very embarrassing. I constantly check myself to make sure all is well…me caan stan de embarrassment, noo sah
BLOZ: Mi laff afta dem..an den tell dem Mi nuh bizniz if smaddy waan tell mi or not..dats why me wear sexy underclothes….
AUNTIE ROACHIE: I would want someone to tell me. Then I would make fun of myself while dying of embarassment inside….but come to tink of it, don’t dem woman deh feel a draft,
BIMMY: bloodcup…. wi ah get Avatar tuh Jamaicans.com gaawn lawge!! o/ btw..unu miss mi
CTRY: whaappen maas Bim, a wha u did duh dis time, mek dem lock u up, me know a lock up u did deh nuh chue…u did a expose u self again, poooo u, its not all dattt Bim…
G2: miss yu bad sweetness, yu knoh mi nuh like wat dis new fadahood do to yu yu knoh, cause mi nuh see yu a tall....cho (((Bim))) how him doin btw,kiss him up fi mi yaw
TIGRRR: whappen G2, long time nuh see u, tings are good grandma and you're right about the love thing. It has its good points but it's also a sacrifice, nu chue….hear yaaa - My sister Joy was in NY last week taping on "Who Wants to be a MIllionare" and she walked away with $64,000! Me and har is de besteess a sisters now.
G2: a lie….wow tigrrr dat is good news girl, with meridith. nice goin for her
Jtgogo1: me have one piece a headache, cho, G2, mek we lock up shop and go fishing…..
Igglesfan: well dis is hump day….Jim u need some a dat fe u headache, eno, I took a Reiki class, and it was just great!! They teach you how to channel the positive love vibrations of the universe, and send that through your hands onto someone to give them some power to heal themselves. I love it!
Sukuna: whats all dis talk bout hump day….good mawning everybody
JA STAR GIRL: well it is hump day, nutten wrang wid dat, mawning everybody,
GOLDEN EYES: yess indeedy its HUMP day….wooiiieee, me ready,
PILLOWS: Could I have my usual plz. G2, I can only stay until my x brings our grandson over…we going to have sooooo much fun. I love letting him do things that his mamma and daddy wont, Kissteeth if dem say me spoil dem….
REGGAE PLUS: Hello and "Howdy Do" everyone. Mawnin' g2. Just to let you all know...dahjah is currently making a 'GUEST SELECTOR' appearance on ReggaePlus Radio One. His feature will begin again sometime around 4:00-4:15 this afternoon
HONEY 35: mawning everybody….my sister got a job, suh me feel good fe har, and its also my birthday weekend…
BND1999: Jim, not surprised you have a headache after yesterday. I got one too, but only from staying up til 245am for my darn kid to come home from a reggae show…damm dat kid….wha me gween duh wid him,
JACKIE: me need help…unu caan help me, I need to know how to push back the figure that indicates how many posts I have made since my time here...
ELSIE MAY: u see… u can a still ina denial seh yuh chat tuh much now?
JACKIE: Me nah respond to yuh har eno, smadddyyyy!!!! HAAAALLLLPPPPP!!!!!!
WENDY: Yuh soun like im when mi was bussing di 10,000 mark...waaiiii
JACKIE: ~~~waaiiiiieeeee~~~ Mi memba dat: ah when Xavia didda redo de boad, an de amounta poas whey yuh gat didda show up pon front page!!! ~~~waiiiieeee~~~ Bo serus man, come tell me how yuh dweet nuh, caw we dun knoa say whe fi yuh profile a say, is a big fat lie!!! ~~~waaiiiiiiiiiieeee~~~
WENDY: Gal a did bex yuh si ..jah know!….Anyway dis anoh like yuh car weh yuh tun back di odemeter fi mek peeple tink di car bran new.. yuh gwine have to face up to di reality that yuh chat too much
SIMMY: Jus jine again wit a small j (kip yu name) ….Mi cyaan wait till mi ketch up wit unoo, cumming lak mi a chat all di wile an nuh hav much poas dem, wapen to dat? fe me post dem naaa regista, a wha dis doe een
REBEL: me nuh know bout unu but somebody is working Obeah on my computer, So get this, My ISP has been having problems all day. I couldn't log on for hours, but then it came back online so I hurried my fanny in here. now My ISP is gone again but I can stay online if I stay here. If i try and go anywhere else on the net my connection goes dead….wha unu call dat,
DAHJAH: push de button and report eee
ELSIE MAY: me say, me deh yaa a eat some curry goat and rice, ie nice yuh si....**licking lips** nex ting mi know mi chatty chatty co worka cum ova mi a run up har mout...an all mi cyaan tink bout is di food ina di dish Suh ere mi nuh..hmmmm can we catch hup on di lates gossip likkle more..mi ah try finish dah goat yah fore ie get cole.. Nutten nuh wus dan wen mi ah eat an pawse ..di food loose it's flava man ***bleeccchhhhh*** oppppss...sorrrrryyyy
CTRY: a nuh lie eno….a chuth dat, a da time deh de doorbell or de phone decide fe ring,
JACKIE: Bo some a oonuu nat even pause inna de nyaming fi chat to people pon de phone...all we can hear a **smack** **slurp** **chaw** **suck out teet** **more chaw**
CTRY: dats right, loud and clear, unus is interrupting me....tek a hint nuh man, bye, seeyalater, cherios,
ELSIE MAY: nat me..hif mi a heat..mi tell yuh seh kall mi bac...wen ie cum tuh food an bed room wuk..mi nuh pawse fi nobaddy...
MS PORTMORE: An y when yu a eat somebady affi tan up a talk ova yu food ar a look eena it an a aks yu "Is it good?" And a pint dem finga inna it? Lawks a cyaan tek dat!
TECKY: A nuh you won ave good lunch, mi eat oxtail rice and peas, steam carriage and some refreshing fruit punch.
JACKIE: Tecky wha u say likkle wile… steam carriage wooiiiee, misses a wha name suh,
TECKY: Weh ei soun like??? Mi did mean fi seh cabbage.
CTRY: well next time say wha u mean, how we fe know say a nuh carriage u mean, afterall, dis is America,
TECKY: Cntry yuh batty!!!!
JACKIE: yuh si whe me say doah ctry..~~waaiiiiieeee~~ Cawn beef an Carriage!!! ~dwl~
KING: a jess craben unu craben, lol
MARCIA: excuse me, me nuh mean fe interrupt unu, but We'll be upgrading the site suh de board will be down for a few hours….by the lastest Tuesday, Oct. 8. We apologize for any inconvenience and thank you for your patience while we go through our growing pains. -Board Admin.-
CTRY: today is Oct4, suh Marcia, how couple hours reach a Oct 8th L
PEPPER: virtual time, ohhh laaddd, some people don’t understand nutten,
JACKIE: nooo sah, dat a Jamaican time,
BLOZ: Hopefully dis upgrade ting nuh start till later tinite..caw mi nuh have nutten fe do til then
BRUKKY: And what are profesional iglers supposed to do during this downtime Marcia, "work"?
IRIE DAWTA/JA DREAMING: That means "housework" this weekend! Yikkkeesss,
MARCIA: maas Brukky, me have one proposition fe u eno, me need help me with the rewriting of the Forum Rules ..wha u say bout dat, ???? me serrus, ahooahh, **unu need fe do some baxside work afterall ****
CHICKIE: wwaaiiiieeee, i'm gonna need some withdrawal medication
BRUKKY: it would be my plejere me dear…my aim is to please, [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
DAHJAH: Marcia do you know if yuh sistah might be aroun. Me waan heng out wid har
ACKEEGIRL: Dahjah, nuh waste yuh time..mi cooking tripe and beans tomorrow and licke strew peas and rice Sundeh, and since u don’t eat dose tings, u not invited, suh dere,
DAHJAH: well mi naw cum deh den Galang wid yuh tripe ar stirpe an mi ope it tase ripe
ACKEEGIRL: yuh see if yuh was suumawt? you'd say..Oh Dawta of Zion, don't badda cook dis weekend. Dis King shall cooketh for dee.
or betta yet..Hey Dawta, forget di cooking dis weekend..mek we mek reservations for two at di Mandarin....but no man..yuh want fi come ah mi yard come tun me inna servant....
BLOZ: Yuh gwaan haffe pay fe use paat a mi name or mi tek yuh to cowt , tink a joke dis,
DAHJAH: my Queen Ackeegirl….Mi would a do all dat wid…no problem, but from yuh mention tripe mi haffee stay far
WENDY: mek we set up wan neda trial Is who unu waan si heng nex? Vote now ar it will be you. Who have been trangressing pan di people of Boardlane?? Who wi muss sen go gi Big Berta or Big Errorl? BTW mi tink di sentene dem too shart….MARCIA please to mek di people dem really pay fi dem crime!! Wi trying to reduce crime aroun here ..nat pat people pan dem batty fe dem wrongs,
TUFFSTUFF: Ey, smaddy poas one link to one a di chiyal dem mek a see how wendy a clean up gd Mi can neva fine tings inna eggSavia arhive clasit so oonu help me out do. BTW, mi affi bribe smaddy fi learn di mame change ting? :kutmiyeye attadihole aoonu:
WENDY: all now mi noh si noh naminatian ..noh mek mi do di selectian yuh noh! Ar hell pap!
BRUKKY: put "HOCKYGYAL" pan trial.....mi wud a love see dat one deh...
BLOZ: Wendy, nuh say me say, but me tink dem fe heng, Jackie, Pepper, EP, Jazz, Mutty, Kingy, BoundBrook
DAHJAH: unu haffi gi me one black hood fuss, and me we call name, but nuh juss suh sah, unu maddd
BLOZ: Yuh tan deh….CIA, FBI an Secret Service soon cum drape up yuh baxide chatbout black hood,
DAHJAH: me raaa, a who dat a knock pon me door dem time a night yaaa suh, ***look pon pants front, and see day it wet up*** saasscrise,
MS PORTMORE: There was the time when mi an mi 2 sistas use to tief out di condense milk (wi use to put pour our 1/2 glass a condense milk an whoever turn fi share dem get di moas) It was fi mi turn fi share wan day soh mi did have di glass an spoon an mi fadda ketch wi. 'Ear mi to im nuh: "Yu waan some Daddy?" an a whole up di spoon to him mout...{I was maybe 7 or so) All a wi get lick da day dey fram both him an mi madda.
JACKIE: Yuh did bold eeh? ~lol~ Me did love bread miggle... One time me a pass crhoo de miggle room an se de fresh loaf a hardo bread pon de table. Me mek bout fawty trip an watch ie. When me pass back me si say smaddy cut awf de front end an de miggle when jussa a cawl me so...So me reach me han inna de bread an crape out de whola de miggle until a jus one shell lef... lmao Me jus queeze it up inna one big bawl an jus siddung roun a back an wax it awf... Me say, me bredda get two lick fi dat esi...
MS PORTMORE: BOAL....bold, No mi neva bold eenu! A frighten mi frighten wen im come ketch wi!
CTRY: dat is wickedness, when retribution ketch u batty, ask den nuh,
JACKIE: Ctry me neva say im deserve ie, but me glad a im get ie
JACKIE: One time me was to sweep up de living room. Me couldn find de duspan so me sweep everyting unda de rug. When me look, it gat one big lump unda it. So me tek de broom an beat ie dung till ie flat. When me look, de whole place cova wid dust. Me jus go tell me madda say me dun sweep an a mi bredda turn fi dust...
IRIE DAWTA: My Kindergarten teacher wouldn't let me go to the bathroom so I pooped in my jrawers
JACKIE: IrieD, it seems to me that alot of what has scarred you for life involves **** .... [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
KANDI 2: me bruk and me want a cute outfit... any suggestions? for example: Go to Wal-mart get a jr. tee shirt and rip the neck off. (done this before) I know that some of you have imginations out of this world so help me out.
Tiffy: me naa tell u nutten, caw u naa bring me wid u,
LEONIE: is har heartbeat she a go wid,
JAZZ: I have to say that - my chambers have become dusty and decrepit with lack of use... There was a time when I had an unlimited number of eager applicants just waiting anxiously to be admitted... Now i can;t even find one to start the list... aay sah *sigh*
WAHALLA: a wha dis feast or famine, ***rub hands****
JAZZ: ((((Wahalla)))) where have u been - anyway - good to see you sweetie - hope all is well on the home front - please let me know when the big day arrives!!!
WAHALLA: Suh wa happen tuh de man wey almost run yu dung wey day hin desparation fi ? Yu wi hear widin 24 hours mi pramas.. Mi nuh wan talk bout hit...
Qk; Mi sarry Jazzy, but is Tursday nat Chewsday. , me wudda tink bout it serrusly eno,
JAZZ: ah who nearly run mi dung *DWL* (me tell de man fe wear him hearing aide, him tink a joke) arrite - when ever yuh ready mek mi know - i'll wait patiently
JAZZ: QK, u right me luv, u right, - mi woulda have more if a did Chewsdeh, nuh troo *DWL*
JAMBRIT: Jazz, Den a foofa fawlt dat? Afta mi get tiyad ah wait pan yuh....mi had was to resort to Big Leroy!!
JAZZ: Big Leroy!! - no Jamb - nuh seh dat... Lawks yuh mussi close to ruin now
JAHLIVE: Bim pass mi da pencil dey bway mek a full out dis ya chamba application**. Ow yu spell tan pan ie lang????
CAPITAL: mek me tink JahJah, a tink a hmmmmmm
ELSIE MAY: hmmmmmm,
LEONIE: Jazz, nuh mek it tan too long, caw u we need 10Wd40,
CHICKIE: Jazz, a suh de whole a dem a get mean wid dem tings,
JAZZ: Cappy an EP - is wat oonu hmmmmm ing fah?? Is whaaa, unu caan spell, wann time is Cappy used to run de chambas exclusively yuh nuh - but im lef mi das why mi deh yah ah tek applicashan fram streetside *sigh* Chickie - yuh site dat to?? everybaddy jus ah hole awn tight pan dem tings suh, cho
JAZZ: Leonie, GDAB, gwey - yuh ah go waan mi interpret dream f yuh agen yuh hear ***cutyeye***
VENN: Chickie is wah happen, Brukky lef yuh to?...a fram wah day mi noh si im.
CHICKIE: nuh him cyaan lef me yuh mad him a do some O/T fi feed di pickney dem
ELSIE MAY: den a whey weh di .000000000000000000000000000000001% mon dem deh, laaaaddd ohhh, good luck yaaa Jazz,
JAZZ: Is arriet EP - mi nuh dat desparate - mi have a back up plan...
CAPITAL: Jazzy yu dun kno all yu haffi do is run shawty an di ressa dem .. dem cyaan fullfill yu at all
JAZZ: Cho yuh done know dat ah ongle chewsdeh game dat…wen it come to de real chamba ting…a u a run de route,
CAPITAL: damm rite, dats more like it…
BREEZE: a show picture a Jazz to all a de ppl dem,
JAZZ: BOAL* - Breeze - is wen yuh sneak een an put cambra inna mi chambas
EP: di boad ded fram wey day eeh? no baddy fi ramp wid eeh…cho, might as well, stawt play wid miself
LEONIE: Lawd things gone bad with you…
Chickie: right infront a di whole a we
JamBrit: Elsie girl,..whey u do wid Leroy, ar is Errol??
EP: Big Leroy ongle wuk pan Chewsdays Jombrit
CAPPY: .. mi si yu "in form" Elsie May…as always yu fi fine di rite wukkaman fi dat deh ile tank deh
BLOZ: an yuh is not it..suh beg yuh waalk pass faas
BELUVED: Di moon muss green today cah ah pere foolishness ah gwan.
EP: yuh si dah numba yah 666... mi nah tell nuh ly...mi fraid ah hit lakka puss.. wan address a manhatten hav ie..666 5th ave..wan bank at dat
CTRY: me naa wuk in deh eno, ***kissteeth***
INDIRA: mi use to frighten fi dat, but now, mi jus cyan bodda yah! life too shawt.
BREEZE: unu read yaaa….me luv beer but not dat much, sasscrise,
JAHWORKS: that is the best thing i've ever read.... Breeze, "When the investigating officer approached the car, he discovered the man and his child unbuckled, while a case of beer was fastened firmly in the passenger's seat."
G2: mi daughter an mi self went to the mall de adda nite. mi was in the car with jordan, dis man rite beside us put his child in the car seat,she could only be 2years if dat much. but he never buckle her in,we were in shock...but he never buckle himself in either
REGGAEPLUS: I can understand fastening in the beer. When it falls and smashes...the stink is rancid.
VENN: hold on deh….Mi si nuff poas bout di place bout people who a goh a yawd fi di haliday. Unu come report yah soh and mek mi know ho much a wi gwine be deh deh Me -------> Dec 18 to Jan 8.
R+: It was my custom to be in Jamaica from Christmas Eve until mid to late January. That way I could celebrate the entire holiday season, Christmas, New Years and my birthday. [yes just like Jesus...I am a Capricorn]
L.KAY: woooeeiii….for mi dec 15-----> jan 6 me did want a mth, but cho,
LAPPASSONIC: I think I'm stratospheric right now….I'm going on the 22 of December
CHURCHGIRL: me and u Lappassonic, me nuh stratospheric doe,

TUESDAY’S CHILD: Going to Jamaica during Christmas has become a religion for me since 1990
TECKY: unu nuh talk too loud…unu know say Chickie gween give unu list wid tings fe bring fe har,
CHICKIE: ((((Tecky )))) go and JUMP OFFA BLUE MOUNTAIN
JAMAICA DREAMING: unu is arrgiht, I will be dere before all a unu, I will be dere from Thanksgiving,
BLOZ: jamdown, here I n I come baby….12/17 -1 /4
SHELBY/UnTWINE: Bloz, nuh trick we again eno,
REBEL: Rebel singing I'll be home for Christmas, something something, something. But I don't care if it rainy and cold, cause I have just gotten, back from Jamaica…anyway, Merry Christmaaasssss
MS MENTION: so wait, wi nah kip nuh Ja bashment …..mi ago deh deh fram Nov 28 until Dec 22....
LIKKLE K: di last time mi plan dat a one summady mi si…me naa bodda yaaa,
CAPITAL: u know wha…me feel fe cusss everybody me eye sight see, me juss bex
DAHJAH: A who bex yuh Cappy Mi nuh like de way yuh soun boss.
CHICKIE: a hope a nuh me u bex wid eno Cappy….caw me dun tell u yes arready,
CAPPY: naw chickeeta .. king a jus life *******
TRELAWNY SMALL: kissmeneck, unu come yaa, come look pon Sue ½ house,
SUNICCA: I have been following her story...WOW. She's an impressive lady
JACKIE: All me haffe say is dat woman cut from a different mold, Big Up Sue
KUMBA: hi board…will someone please tell me at what point one goes from being a visitor to becoming a citizen? i have found that all of a sudden i am no longer a visitor. does this infer something or allow me any special privileges like a free trip to jamaica?
ALLISTER: 50% off Beef Patties at any Supermarket. $1 off any bootleg CD, 2 extra dumplin at any Carribean Eatery
CURLY LOCKS: Yesterday at work this very well dressed lady was walking with the tail of her dress stuck in the waist of her pantyhose, her a** was totally exposed….people just a laff after har, women included . I ran to catch up with her and told her to fix her dress….pooo ting, her face turned beet red…de woman never tap tell me tanks, wha unu wudda duh, ?
RICH D: last week my wife and i were walking down the street behind a lady with a split in her skirt….the split had torn way up and her baggy juss a show…..m di feel sorry fi her but mi nevah sey nuttin
QUEEN: me know u wudden say nutten, caw u did a enjoy de show…..**cut eye** ,
MISTY: shame on u RichD,
JA OMERICAN WOMAN: I make sure to run my hand over me baxside to mek sure dis nuh happen to me
KING: lol i would NOT tell her. Unu fe mek sure and fix unu clothes…
ALLISTER: unu tink dat bad….me see one woman wid tilet paper ah cum out di baak ah har jeans
IRIE STAR: well…I jus hope someone wud tell me, and tell me too, if me have tilet paper stuck to me shoes,
CHICKIE: BOAL dat happen to me fren…de girl deh pon flight and go use di restroom on her way back to her seat she have dis long white tail a stick out a har pants, wooiiieeeee,
COUNTRYTING: I have seen it all....the toilet paper, the lipstick on the teeth, the food in the teeth, the skirt hiked up in the panty waist and the bugga on the face and I have said something all the time. Even though sometimes it can be funny, it can also be very embarrassing. I constantly check myself to make sure all is well…me caan stan de embarrassment, noo sah
BLOZ: Mi laff afta dem..an den tell dem Mi nuh bizniz if smaddy waan tell mi or not..dats why me wear sexy underclothes….
AUNTIE ROACHIE: I would want someone to tell me. Then I would make fun of myself while dying of embarassment inside….but come to tink of it, don’t dem woman deh feel a draft,
BIMMY: bloodcup…. wi ah get Avatar tuh Jamaicans.com gaawn lawge!! o/ btw..unu miss mi
CTRY: whaappen maas Bim, a wha u did duh dis time, mek dem lock u up, me know a lock up u did deh nuh chue…u did a expose u self again, poooo u, its not all dattt Bim…
G2: miss yu bad sweetness, yu knoh mi nuh like wat dis new fadahood do to yu yu knoh, cause mi nuh see yu a tall....cho (((Bim))) how him doin btw,kiss him up fi mi yaw
TIGRRR: whappen G2, long time nuh see u, tings are good grandma and you're right about the love thing. It has its good points but it's also a sacrifice, nu chue….hear yaaa - My sister Joy was in NY last week taping on "Who Wants to be a MIllionare" and she walked away with $64,000! Me and har is de besteess a sisters now.
G2: a lie….wow tigrrr dat is good news girl, with meridith. nice goin for her
Jtgogo1: me have one piece a headache, cho, G2, mek we lock up shop and go fishing…..
Igglesfan: well dis is hump day….Jim u need some a dat fe u headache, eno, I took a Reiki class, and it was just great!! They teach you how to channel the positive love vibrations of the universe, and send that through your hands onto someone to give them some power to heal themselves. I love it!
Sukuna: whats all dis talk bout hump day….good mawning everybody
JA STAR GIRL: well it is hump day, nutten wrang wid dat, mawning everybody,
GOLDEN EYES: yess indeedy its HUMP day….wooiiieee, me ready,
PILLOWS: Could I have my usual plz. G2, I can only stay until my x brings our grandson over…we going to have sooooo much fun. I love letting him do things that his mamma and daddy wont, Kissteeth if dem say me spoil dem….
REGGAE PLUS: Hello and "Howdy Do" everyone. Mawnin' g2. Just to let you all know...dahjah is currently making a 'GUEST SELECTOR' appearance on ReggaePlus Radio One. His feature will begin again sometime around 4:00-4:15 this afternoon
HONEY 35: mawning everybody….my sister got a job, suh me feel good fe har, and its also my birthday weekend…
BND1999: Jim, not surprised you have a headache after yesterday. I got one too, but only from staying up til 245am for my darn kid to come home from a reggae show…damm dat kid….wha me gween duh wid him,
JACKIE: me need help…unu caan help me, I need to know how to push back the figure that indicates how many posts I have made since my time here...
ELSIE MAY: u see… u can a still ina denial seh yuh chat tuh much now?
JACKIE: Me nah respond to yuh har eno, smadddyyyy!!!! HAAAALLLLPPPPP!!!!!!
WENDY: Yuh soun like im when mi was bussing di 10,000 mark...waaiiii
JACKIE: ~~~waaiiiiieeeee~~~ Mi memba dat: ah when Xavia didda redo de boad, an de amounta poas whey yuh gat didda show up pon front page!!! ~~~waiiiieeee~~~ Bo serus man, come tell me how yuh dweet nuh, caw we dun knoa say whe fi yuh profile a say, is a big fat lie!!! ~~~waaiiiiiiiiiieeee~~~
WENDY: Gal a did bex yuh si ..jah know!….Anyway dis anoh like yuh car weh yuh tun back di odemeter fi mek peeple tink di car bran new.. yuh gwine have to face up to di reality that yuh chat too much
SIMMY: Jus jine again wit a small j (kip yu name) ….Mi cyaan wait till mi ketch up wit unoo, cumming lak mi a chat all di wile an nuh hav much poas dem, wapen to dat? fe me post dem naaa regista, a wha dis doe een
REBEL: me nuh know bout unu but somebody is working Obeah on my computer, So get this, My ISP has been having problems all day. I couldn't log on for hours, but then it came back online so I hurried my fanny in here. now My ISP is gone again but I can stay online if I stay here. If i try and go anywhere else on the net my connection goes dead….wha unu call dat,
DAHJAH: push de button and report eee
ELSIE MAY: me say, me deh yaa a eat some curry goat and rice, ie nice yuh si....**licking lips** nex ting mi know mi chatty chatty co worka cum ova mi a run up har mout...an all mi cyaan tink bout is di food ina di dish Suh ere mi nuh..hmmmm can we catch hup on di lates gossip likkle more..mi ah try finish dah goat yah fore ie get cole.. Nutten nuh wus dan wen mi ah eat an pawse ..di food loose it's flava man ***bleeccchhhhh*** oppppss...sorrrrryyyy
CTRY: a nuh lie eno….a chuth dat, a da time deh de doorbell or de phone decide fe ring,
JACKIE: Bo some a oonuu nat even pause inna de nyaming fi chat to people pon de phone...all we can hear a **smack** **slurp** **chaw** **suck out teet** **more chaw**
CTRY: dats right, loud and clear, unus is interrupting me....tek a hint nuh man, bye, seeyalater, cherios,
ELSIE MAY: nat me..hif mi a heat..mi tell yuh seh kall mi bac...wen ie cum tuh food an bed room wuk..mi nuh pawse fi nobaddy...
MS PORTMORE: An y when yu a eat somebady affi tan up a talk ova yu food ar a look eena it an a aks yu "Is it good?" And a pint dem finga inna it? Lawks a cyaan tek dat!
TECKY: A nuh you won ave good lunch, mi eat oxtail rice and peas, steam carriage and some refreshing fruit punch.
JACKIE: Tecky wha u say likkle wile… steam carriage wooiiiee, misses a wha name suh,
TECKY: Weh ei soun like??? Mi did mean fi seh cabbage.
CTRY: well next time say wha u mean, how we fe know say a nuh carriage u mean, afterall, dis is America,
TECKY: Cntry yuh batty!!!!
JACKIE: yuh si whe me say doah ctry..~~waaiiiiieeee~~ Cawn beef an Carriage!!! ~dwl~
KING: a jess craben unu craben, lol
MARCIA: excuse me, me nuh mean fe interrupt unu, but We'll be upgrading the site suh de board will be down for a few hours….by the lastest Tuesday, Oct. 8. We apologize for any inconvenience and thank you for your patience while we go through our growing pains. -Board Admin.-
CTRY: today is Oct4, suh Marcia, how couple hours reach a Oct 8th L
PEPPER: virtual time, ohhh laaddd, some people don’t understand nutten,

JACKIE: nooo sah, dat a Jamaican time,
BLOZ: Hopefully dis upgrade ting nuh start till later tinite..caw mi nuh have nutten fe do til then
BRUKKY: And what are profesional iglers supposed to do during this downtime Marcia, "work"?
IRIE DAWTA/JA DREAMING: That means "housework" this weekend! Yikkkeesss,
MARCIA: maas Brukky, me have one proposition fe u eno, me need help me with the rewriting of the Forum Rules ..wha u say bout dat, ???? me serrus, ahooahh, **unu need fe do some baxside work afterall ****
CHICKIE: wwaaiiiieeee, i'm gonna need some withdrawal medication
BRUKKY: it would be my plejere me dear…my aim is to please, [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
DAHJAH: Marcia do you know if yuh sistah might be aroun. Me waan heng out wid har
ACKEEGIRL: Dahjah, nuh waste yuh time..mi cooking tripe and beans tomorrow and licke strew peas and rice Sundeh, and since u don’t eat dose tings, u not invited, suh dere,
DAHJAH: well mi naw cum deh den Galang wid yuh tripe ar stirpe an mi ope it tase ripe
ACKEEGIRL: yuh see if yuh was suumawt? you'd say..Oh Dawta of Zion, don't badda cook dis weekend. Dis King shall cooketh for dee.
or betta yet..Hey Dawta, forget di cooking dis weekend..mek we mek reservations for two at di Mandarin....but no man..yuh want fi come ah mi yard come tun me inna servant....
BLOZ: Yuh gwaan haffe pay fe use paat a mi name or mi tek yuh to cowt , tink a joke dis,
DAHJAH: my Queen Ackeegirl….Mi would a do all dat wid…no problem, but from yuh mention tripe mi haffee stay far
WENDY: mek we set up wan neda trial Is who unu waan si heng nex? Vote now ar it will be you. Who have been trangressing pan di people of Boardlane?? Who wi muss sen go gi Big Berta or Big Errorl? BTW mi tink di sentene dem too shart….MARCIA please to mek di people dem really pay fi dem crime!! Wi trying to reduce crime aroun here ..nat pat people pan dem batty fe dem wrongs,
TUFFSTUFF: Ey, smaddy poas one link to one a di chiyal dem mek a see how wendy a clean up gd Mi can neva fine tings inna eggSavia arhive clasit so oonu help me out do. BTW, mi affi bribe smaddy fi learn di mame change ting? :kutmiyeye attadihole aoonu:
WENDY: all now mi noh si noh naminatian ..noh mek mi do di selectian yuh noh! Ar hell pap!
BRUKKY: put "HOCKYGYAL" pan trial.....mi wud a love see dat one deh...
BLOZ: Wendy, nuh say me say, but me tink dem fe heng, Jackie, Pepper, EP, Jazz, Mutty, Kingy, BoundBrook
DAHJAH: unu haffi gi me one black hood fuss, and me we call name, but nuh juss suh sah, unu maddd
BLOZ: Yuh tan deh….CIA, FBI an Secret Service soon cum drape up yuh baxide chatbout black hood,
DAHJAH: me raaa, a who dat a knock pon me door dem time a night yaaa suh, ***look pon pants front, and see day it wet up*** saasscrise,

MS PORTMORE: There was the time when mi an mi 2 sistas use to tief out di condense milk (wi use to put pour our 1/2 glass a condense milk an whoever turn fi share dem get di moas) It was fi mi turn fi share wan day soh mi did have di glass an spoon an mi fadda ketch wi. 'Ear mi to im nuh: "Yu waan some Daddy?" an a whole up di spoon to him mout...{I was maybe 7 or so) All a wi get lick da day dey fram both him an mi madda.
JACKIE: Yuh did bold eeh? ~lol~ Me did love bread miggle... One time me a pass crhoo de miggle room an se de fresh loaf a hardo bread pon de table. Me mek bout fawty trip an watch ie. When me pass back me si say smaddy cut awf de front end an de miggle when jussa a cawl me so...So me reach me han inna de bread an crape out de whola de miggle until a jus one shell lef... lmao Me jus queeze it up inna one big bawl an jus siddung roun a back an wax it awf... Me say, me bredda get two lick fi dat esi...
MS PORTMORE: BOAL....bold, No mi neva bold eenu! A frighten mi frighten wen im come ketch wi!
CTRY: dat is wickedness, when retribution ketch u batty, ask den nuh,
JACKIE: Ctry me neva say im deserve ie, but me glad a im get ie
JACKIE: One time me was to sweep up de living room. Me couldn find de duspan so me sweep everyting unda de rug. When me look, it gat one big lump unda it. So me tek de broom an beat ie dung till ie flat. When me look, de whole place cova wid dust. Me jus go tell me madda say me dun sweep an a mi bredda turn fi dust...
IRIE DAWTA: My Kindergarten teacher wouldn't let me go to the bathroom so I pooped in my jrawers
JACKIE: IrieD, it seems to me that alot of what has scarred you for life involves **** .... [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
KANDI 2: me bruk and me want a cute outfit... any suggestions? for example: Go to Wal-mart get a jr. tee shirt and rip the neck off. (done this before) I know that some of you have imginations out of this world so help me out.
Tiffy: me naa tell u nutten, caw u naa bring me wid u,
LEONIE: is har heartbeat she a go wid,
JAZZ: I have to say that - my chambers have become dusty and decrepit with lack of use... There was a time when I had an unlimited number of eager applicants just waiting anxiously to be admitted... Now i can;t even find one to start the list... aay sah *sigh*
WAHALLA: a wha dis feast or famine, ***rub hands****
JAZZ: ((((Wahalla)))) where have u been - anyway - good to see you sweetie - hope all is well on the home front - please let me know when the big day arrives!!!
WAHALLA: Suh wa happen tuh de man wey almost run yu dung wey day hin desparation fi ? Yu wi hear widin 24 hours mi pramas.. Mi nuh wan talk bout hit...
Qk; Mi sarry Jazzy, but is Tursday nat Chewsday. , me wudda tink bout it serrusly eno,
JAZZ: ah who nearly run mi dung *DWL* (me tell de man fe wear him hearing aide, him tink a joke) arrite - when ever yuh ready mek mi know - i'll wait patiently
JAZZ: QK, u right me luv, u right, - mi woulda have more if a did Chewsdeh, nuh troo *DWL*
JAMBRIT: Jazz, Den a foofa fawlt dat? Afta mi get tiyad ah wait pan yuh....mi had was to resort to Big Leroy!!
JAZZ: Big Leroy!! - no Jamb - nuh seh dat... Lawks yuh mussi close to ruin now
JAHLIVE: Bim pass mi da pencil dey bway mek a full out dis ya chamba application**. Ow yu spell tan pan ie lang????
CAPITAL: mek me tink JahJah, a tink a hmmmmmm
ELSIE MAY: hmmmmmm,

LEONIE: Jazz, nuh mek it tan too long, caw u we need 10Wd40,
CHICKIE: Jazz, a suh de whole a dem a get mean wid dem tings,
JAZZ: Cappy an EP - is wat oonu hmmmmm ing fah?? Is whaaa, unu caan spell, wann time is Cappy used to run de chambas exclusively yuh nuh - but im lef mi das why mi deh yah ah tek applicashan fram streetside *sigh* Chickie - yuh site dat to?? everybaddy jus ah hole awn tight pan dem tings suh, cho
JAZZ: Leonie, GDAB, gwey - yuh ah go waan mi interpret dream f yuh agen yuh hear ***cutyeye***
VENN: Chickie is wah happen, Brukky lef yuh to?...a fram wah day mi noh si im.
CHICKIE: nuh him cyaan lef me yuh mad him a do some O/T fi feed di pickney dem
ELSIE MAY: den a whey weh di .000000000000000000000000000000001% mon dem deh, laaaaddd ohhh, good luck yaaa Jazz,
JAZZ: Is arriet EP - mi nuh dat desparate - mi have a back up plan...
CAPITAL: Jazzy yu dun kno all yu haffi do is run shawty an di ressa dem .. dem cyaan fullfill yu at all
JAZZ: Cho yuh done know dat ah ongle chewsdeh game dat…wen it come to de real chamba ting…a u a run de route,
CAPITAL: damm rite, dats more like it…
BREEZE: a show picture a Jazz to all a de ppl dem,
JAZZ: BOAL* - Breeze - is wen yuh sneak een an put cambra inna mi chambas