laad unu cyaan chat eno, me say, me never know wha fe leff out...cho,
Fuss a haffe big up WAHALLA AND KANDI2….unu enjoy unu birthday????
Suss time now!!!!
WENDY: So mi car deh pan "E" an mi know mi need gas..but di likle spy man out deh wid im powa rifle so mi ketch mi fraid….after Mi paas bout four gas statian cause dem have too much bush near by…. finally mi reach wan gas statian an decide fi pull in cause mi gas light a blink out rahtid Tek a stack a mi wan deh ina di gas station to falleetee..Lawd Jesas heaven mi heart start race. Mi start to tink seh a mi a di only target out yah ..im nat even have a choice ..IS MI WAN!!
So mi decide fi tan ina mi cyar an laywait smaddy else.. five minutes paas an all af a sudden mi si bout tree to four white van drive paas.. one a dem mek a U-turn..LAWD GAD ..A IM DAT! wooooiii mi dead now. ...so mi tun mi key ina mi ignitian fi bolt weh quick quick….finally smaddy else pull up, so jump and put in mi gas card quick an put di gas pump pan self pump an run ina mi car quick go siddung.
Den trouble..di man look like im mussi did pay fi jus $2 wot a gas cause nex ting mi know im dun an drive aff lef mi wan again...woooii mi dead now ..Pupa Jesas hear mi cry o/.
Mi late fi work so any ting mi a do, mi haffi do it faas. Wan nex Van pull up wid two man in deh.. Guess what- DI VAN WHITE ..Lawd Jesas im come fi now. Mi is trapped! waaaiiii mi waan mi madda.
Mi hurry up an tek time tek di gas pump fram mi car while ducking and jump ina mi car an tear up mi stackings to backfoot! But I neva soh glad fi have a full tank a gas an noh shat noh fyha!
Tank Gad fi small mercies..til nex week again when mi gas tank empty
MS PORTMORE: Bwoy Wendy me know how u feel…me did have a similar experience Saturday night when I haffi stap an get gas ova PG County around one o clock inna di mawnin. I decide say I neva did ago stap till I reach back a Baltimore but di gas light come on to neck back an mi neva waan go pan di high way an run outta gas....den mi finally stap an yu waan si mi a hurry up fi go pay fi di gyas an mi decide fi jus get $5 instead of $10...
When mi go fi set di pump, di likkle sinting fi set it neva a wuk!!! Yu waan si mi a look roun every minute an VERY MUCH aware of mi surroundings...Dis one yoot come, pay fi im gas an go back inna im cyaar...so mi wan did still outside....laad me never so nervous inna me life…."Tank God fi small mercies"
WENDY: Arite ..enough is enough….Mi ago dung a yaad dis week yah…an go get some bad man fram Warika hill fi come ketch dis lickle wimp weh a shoot affa people like dem a bud!
NINJA1: Tell mi when yuh a guh cah mi whi come wid yuh,
BRITSHONEE: De prablem is de media. Dem chat to much.
WENDY: Brits yuh a falla mi an Ninja fi some bad man?
BRITSHONEE: How yuh mean mi is right dere. Mi will falla in backa u and behine Ninja
WENDY: but Ninga fraidy fraidy eno, betta u hide behind me,
JERSEY FLAMES: Mi a fret caw mi mail of mi I-129F dung soh, an mi deh yaa a frettt, a wha unu a look pon me so fah….is nat a gun me a talk bout, is a form…..
BRUKKY: pooo unu, anybody know what is a “Dell”, and why was the farmer in it?
ACKEEGIRL: is dell? mi did tink it was den. but den again, mi always get the werds wrong.
di farmer in di den, hi ho di cherry oh, di farmer in di den, di farmer takes a wife, etc,
QK: dell is the name of my new desktop pc.
BRUKKY: ackee if laff i are dead....yuh good...farmer in de den....woieeeeeeee
PINKY: ackeegirl i with you i thought it was den! ooooopppssss!!!
Back-a-wall Bwoy: A "dell" Farmer in the dell, farmer in the dell….hide oh, the cherry oh, the farmer in the dell, And the farmer takes a wife..and the wife takes a child...
Funny that after the farmer, the cherry, and the wife, that a child enters the picture...
BRUKKY: Ding Ding we have a winner...........no more answers please...........LOL
QK – den is not a computer, L
QUEENB – me waan smaddy explain Ms Mary Mac, Mac,
TIFFY: all me know say is dat she jump over de fence,
QUEEN: no Tiffy a nuh she, a de Elephant,
QK – what happened with the dish and the spoon?? and why did they have to run away?? was it because of a fork,
TUFFSTUFF: Fork you for even mentioning that!!! The dish and the spoon were in love
ACKEEGIRL: eehhmmm, is why me co workers tink me not a team player cause me nuh waan nutten fe duh wid Halloween, dem fava,
PRIVATE SECY: dem really fava, caw a nuff ppl nuh believe inna dat deh fool fool holiday,
DAHJAH: a devil pickney dem, mek dem tan deh,
BELUVED: mek dem try dat wid me, a sue dem backside,
REBEL: me luv ie, me decorate and ha fun dressing up so guwhey Dahjah,
BIG BOOIE: any a unu have a woman fe a boss, Kissmeneck…..Mi would'nt mind this but mi a tell you one yute have dis woman whe live innah him hole like crab. Di man caaawn get a bly. And she LOUD
MNAP1: me is not a bad woman boss, and me is nat loud
PRIVATE SECY: me luv de gay mens dem fe boss
Rebel: dis a sexist topic,
BIG BOOIE:
AFIMI2: Mi juss pass chue real quick, hi oomens and feel up di men dem. Dere is a special feel up for di sprecial man whe know himself Mi soon gawn again, caw me Mi a work pon mi MBA, a study fi di SFA, a plan wedding, an a learn new jab fram skratch. suh unu see why me nuh time fe iggle wid unu,
TUFFSTUFF: maybe now she wi able fi hol dung ONE jab, di gal just can nat tan tuddy
AFIMI2: B4 mi haffe run again...could smaddy pls ansa dem kwestian ya fimi?
1. Who are Jamamican peeple? (Pls note di spelling and don't be fooled like I was)
2. Wha mek dem stupid?
3. Any a dem eva pose pon here?
TUFFSTUFF: The Jamamicans are featured daily pon Discovery Channel….
TIFFY: hennybaddy ever tell unu fi kiss dem bakfoot? Ah wah dat? Weh ie look like?
ACKEEGIRL: Tiffy dem a try fe tellu fe kiss dem backside, waaiieee, DWL
MS PORTY: we use to have one black and white TV esee...and we use to put a red scandal bag and pretend we were watching color tv.
LEONIE: a chue ms porty, we use to put pretty paper over fe we own, DWL
MS PORTY: eehhh, we did have one very reliable over night dryer eno...(its called behind the fridge) Anything you waan dry by a mawning, just put dat behind the fridge and a u dat, …., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
den unu nuh know say when unu shoes whey have hold inna it, unu fe cut out cardboard line ie, and it we 'serve yu' till Christmas time when you get a new one.
VENN: dem did have one game, weh yuh use di tyre rubba (cut out wah circle) an use piece a stick fi push di tyre in front a yuh?..a moasly boys use to do dat doe.
MS PORTY: Venn, it name "Weel An Wiya"!!! no lie, dwl
BRUKKY: me nuh waan talk me age, but me grand father use to use coal iron, fe iron clothes, have mercy,
DWAIN: Mi use to rub vaseline pan mi black shoes fi palish – until me find out say dirt get pan it it get duttiah; so den mi staht fi use di black supen outta ole battrie
KINGY: unu is aright, me have problems…me feel stifled, i am here lookin up de job listing pon de company and non of the requirements i meet. What me fe do now?
BIMINI: yute, u haffe go back a school,
KINGY: mi inna school yah now fe next 5yrs….so wha me fe do till den…
REGGAE+: a wha u waan tun President, u nuh just get promotion??
KINGY: a never promotion really, caw dem never ge me nuh more money, L ill get over this. i guess its part of life. i cant be workin at no burger king and ish...i need MORE money than that….
SUNSHINECHIC2002: u right Kingy, u will get over this…. Eno more money-more problems was not just a song made by BIGGIE...it is so true...
YARDIE IN LAKELAND: everytime me leff dis place and come back, unu waan confuse me, how me fe put me picture under me name, me is very cute, and me waan fe show off me picture,
ACKEEGIRL: laad mah, de singting name ‘avatars’ and it inna u profile,
YARDIE I/L: a wha name suh, pooo me, smaddy do it fe me nuh duh, L
EASYNOH: unu ever hear say u can sue if smaddy squash unu, one Woman who was sqashed by obese passenger on plane wins big in court…
HALIBUTTON: eh eh! well if a so ..me ago sue MTA cause a nuff mawning pan de five train..wen dem know dem cooden possibly fit een deh..dem cramp up me leg….**PAIN!! PAIN!! LEG CRAMP! FEELING GOING OUT OF LEG!**
INDIRA: well me know when fe me derrier caan fit…me nuh do dem tings deh to ppl,
CHAMPIONGAL: me waan know how fe get rid a smaddy, cho, me tell him say me dun and him wont tap call…wha me fe do?? Me caan change me number for nuff reasons, L
LINDA: be direct, dere is no odder way, bwoy kirrout and don’t call back,
KANDI: get a restraining order, caw dat is harrasment, arrest him if him bodder u again,
MS PORTY: laad me dear a so dem tan…dem come in like silva ticks,
MS PORTY: smaddy cudden tell me a so me chat nuff, me gone over 1zillion post
CAPPY: laad cho, dat a nutten, a nuff more chatterbox deh bout de place, not me of course,
LEONIE: Ms Porty…all u haffe do a tap eat Parsons pear,
KINGY: me feel fe get high, or one big burst a energy…but me no waan nuh haad drugs…wha me fe do, and LINDA, say NO to drugs,
MARIEK: meet me round a back Kingy, me have something fe u,
KINGY: no sah, me nuh believe u,
CHAMPIONGAL262: Drink some Red Bull because it gives you wings…., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
KINGY: me having flash backs…likkle while me sid down a me desk, and a memba when me Daddy use to drap lick pon me,
JAHLIVE: a nuh lie King, a nuff time me tink when me Granny use to fire lick pon me too, me tink she did fava Brukky eno, caw more time, me get inna too much chrubble fe him eno,
JAZZ: me escape caw fe me modder use to beat we pon we foot bottom, and we use to run and laff after har….a tink America she tink she did deh, woooiieeee,
QUEEN: dats cause unu was bad pickney, unu shudda be an angel like me
BIMINI: yo yo,,New York….here I’s come….., word is born son...I'll be in New York son word up son!!
CAPPY: its Bond .. nuh born, wooiieeeee, me badddiiii,
BIMIMI: born, bomb, bond, same dyam ting, [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] anyways, me a link unu when me reach who waan go shopping, my treat,
MSLOU: kissmegrannypintedshoes, BIMMMMM>>>>>here I am daahlin,
ENSOM: a ongle hope him nuh bodda wid de water boots, gloves, eaase muffins, and hat, like last time, i embarrass so till,
CONGRATULATIONS goes out to MS PORTY, she is now a Moderator in COODEH!!!! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Blessings me people, it was one hectic and trying week, thank God dem ketch de sniper and May God have mercy on him/dem...., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] Peace,
Fuss a haffe big up WAHALLA AND KANDI2….unu enjoy unu birthday????
Suss time now!!!!
WENDY: So mi car deh pan "E" an mi know mi need gas..but di likle spy man out deh wid im powa rifle so mi ketch mi fraid….after Mi paas bout four gas statian cause dem have too much bush near by…. finally mi reach wan gas statian an decide fi pull in cause mi gas light a blink out rahtid Tek a stack a mi wan deh ina di gas station to falleetee..Lawd Jesas heaven mi heart start race. Mi start to tink seh a mi a di only target out yah ..im nat even have a choice ..IS MI WAN!!
So mi decide fi tan ina mi cyar an laywait smaddy else.. five minutes paas an all af a sudden mi si bout tree to four white van drive paas.. one a dem mek a U-turn..LAWD GAD ..A IM DAT! wooooiii mi dead now. ...so mi tun mi key ina mi ignitian fi bolt weh quick quick….finally smaddy else pull up, so jump and put in mi gas card quick an put di gas pump pan self pump an run ina mi car quick go siddung.
Den trouble..di man look like im mussi did pay fi jus $2 wot a gas cause nex ting mi know im dun an drive aff lef mi wan again...woooii mi dead now ..Pupa Jesas hear mi cry o/.
Mi late fi work so any ting mi a do, mi haffi do it faas. Wan nex Van pull up wid two man in deh.. Guess what- DI VAN WHITE ..Lawd Jesas im come fi now. Mi is trapped! waaaiiii mi waan mi madda.
Mi hurry up an tek time tek di gas pump fram mi car while ducking and jump ina mi car an tear up mi stackings to backfoot! But I neva soh glad fi have a full tank a gas an noh shat noh fyha!
Tank Gad fi small mercies..til nex week again when mi gas tank empty
MS PORTMORE: Bwoy Wendy me know how u feel…me did have a similar experience Saturday night when I haffi stap an get gas ova PG County around one o clock inna di mawnin. I decide say I neva did ago stap till I reach back a Baltimore but di gas light come on to neck back an mi neva waan go pan di high way an run outta gas....den mi finally stap an yu waan si mi a hurry up fi go pay fi di gyas an mi decide fi jus get $5 instead of $10...
When mi go fi set di pump, di likkle sinting fi set it neva a wuk!!! Yu waan si mi a look roun every minute an VERY MUCH aware of mi surroundings...Dis one yoot come, pay fi im gas an go back inna im cyaar...so mi wan did still outside....laad me never so nervous inna me life…."Tank God fi small mercies"
WENDY: Arite ..enough is enough….Mi ago dung a yaad dis week yah…an go get some bad man fram Warika hill fi come ketch dis lickle wimp weh a shoot affa people like dem a bud!
NINJA1: Tell mi when yuh a guh cah mi whi come wid yuh,
BRITSHONEE: De prablem is de media. Dem chat to much.
WENDY: Brits yuh a falla mi an Ninja fi some bad man?
BRITSHONEE: How yuh mean mi is right dere. Mi will falla in backa u and behine Ninja
WENDY: but Ninga fraidy fraidy eno, betta u hide behind me,
JERSEY FLAMES: Mi a fret caw mi mail of mi I-129F dung soh, an mi deh yaa a frettt, a wha unu a look pon me so fah….is nat a gun me a talk bout, is a form…..

BRUKKY: pooo unu, anybody know what is a “Dell”, and why was the farmer in it?
ACKEEGIRL: is dell? mi did tink it was den. but den again, mi always get the werds wrong.
di farmer in di den, hi ho di cherry oh, di farmer in di den, di farmer takes a wife, etc,
QK: dell is the name of my new desktop pc.
BRUKKY: ackee if laff i are dead....yuh good...farmer in de den....woieeeeeeee
PINKY: ackeegirl i with you i thought it was den! ooooopppssss!!!
Back-a-wall Bwoy: A "dell" Farmer in the dell, farmer in the dell….hide oh, the cherry oh, the farmer in the dell, And the farmer takes a wife..and the wife takes a child...
Funny that after the farmer, the cherry, and the wife, that a child enters the picture...
BRUKKY: Ding Ding we have a winner...........no more answers please...........LOL
QK – den is not a computer, L
QUEENB – me waan smaddy explain Ms Mary Mac, Mac,
TIFFY: all me know say is dat she jump over de fence,
QUEEN: no Tiffy a nuh she, a de Elephant,
QK – what happened with the dish and the spoon?? and why did they have to run away?? was it because of a fork,
TUFFSTUFF: Fork you for even mentioning that!!! The dish and the spoon were in love
ACKEEGIRL: eehhmmm, is why me co workers tink me not a team player cause me nuh waan nutten fe duh wid Halloween, dem fava,
PRIVATE SECY: dem really fava, caw a nuff ppl nuh believe inna dat deh fool fool holiday,
DAHJAH: a devil pickney dem, mek dem tan deh,
BELUVED: mek dem try dat wid me, a sue dem backside,
REBEL: me luv ie, me decorate and ha fun dressing up so guwhey Dahjah,
BIG BOOIE: any a unu have a woman fe a boss, Kissmeneck…..Mi would'nt mind this but mi a tell you one yute have dis woman whe live innah him hole like crab. Di man caaawn get a bly. And she LOUD
MNAP1: me is not a bad woman boss, and me is nat loud
PRIVATE SECY: me luv de gay mens dem fe boss
Rebel: dis a sexist topic,
BIG BOOIE:

AFIMI2: Mi juss pass chue real quick, hi oomens and feel up di men dem. Dere is a special feel up for di sprecial man whe know himself Mi soon gawn again, caw me Mi a work pon mi MBA, a study fi di SFA, a plan wedding, an a learn new jab fram skratch. suh unu see why me nuh time fe iggle wid unu,
TUFFSTUFF: maybe now she wi able fi hol dung ONE jab, di gal just can nat tan tuddy
AFIMI2: B4 mi haffe run again...could smaddy pls ansa dem kwestian ya fimi?
1. Who are Jamamican peeple? (Pls note di spelling and don't be fooled like I was)
2. Wha mek dem stupid?
3. Any a dem eva pose pon here?
TUFFSTUFF: The Jamamicans are featured daily pon Discovery Channel….
TIFFY: hennybaddy ever tell unu fi kiss dem bakfoot? Ah wah dat? Weh ie look like?
ACKEEGIRL: Tiffy dem a try fe tellu fe kiss dem backside, waaiieee, DWL
MS PORTY: we use to have one black and white TV esee...and we use to put a red scandal bag and pretend we were watching color tv.
LEONIE: a chue ms porty, we use to put pretty paper over fe we own, DWL
MS PORTY: eehhh, we did have one very reliable over night dryer eno...(its called behind the fridge) Anything you waan dry by a mawning, just put dat behind the fridge and a u dat, …., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
den unu nuh know say when unu shoes whey have hold inna it, unu fe cut out cardboard line ie, and it we 'serve yu' till Christmas time when you get a new one.
VENN: dem did have one game, weh yuh use di tyre rubba (cut out wah circle) an use piece a stick fi push di tyre in front a yuh?..a moasly boys use to do dat doe.
MS PORTY: Venn, it name "Weel An Wiya"!!! no lie, dwl
BRUKKY: me nuh waan talk me age, but me grand father use to use coal iron, fe iron clothes, have mercy,
DWAIN: Mi use to rub vaseline pan mi black shoes fi palish – until me find out say dirt get pan it it get duttiah; so den mi staht fi use di black supen outta ole battrie
KINGY: unu is aright, me have problems…me feel stifled, i am here lookin up de job listing pon de company and non of the requirements i meet. What me fe do now?
BIMINI: yute, u haffe go back a school,
KINGY: mi inna school yah now fe next 5yrs….so wha me fe do till den…
REGGAE+: a wha u waan tun President, u nuh just get promotion??
KINGY: a never promotion really, caw dem never ge me nuh more money, L ill get over this. i guess its part of life. i cant be workin at no burger king and ish...i need MORE money than that….
SUNSHINECHIC2002: u right Kingy, u will get over this…. Eno more money-more problems was not just a song made by BIGGIE...it is so true...
YARDIE IN LAKELAND: everytime me leff dis place and come back, unu waan confuse me, how me fe put me picture under me name, me is very cute, and me waan fe show off me picture,
ACKEEGIRL: laad mah, de singting name ‘avatars’ and it inna u profile,
YARDIE I/L: a wha name suh, pooo me, smaddy do it fe me nuh duh, L
EASYNOH: unu ever hear say u can sue if smaddy squash unu, one Woman who was sqashed by obese passenger on plane wins big in court…
HALIBUTTON: eh eh! well if a so ..me ago sue MTA cause a nuff mawning pan de five train..wen dem know dem cooden possibly fit een deh..dem cramp up me leg….**PAIN!! PAIN!! LEG CRAMP! FEELING GOING OUT OF LEG!**
INDIRA: well me know when fe me derrier caan fit…me nuh do dem tings deh to ppl,
CHAMPIONGAL: me waan know how fe get rid a smaddy, cho, me tell him say me dun and him wont tap call…wha me fe do?? Me caan change me number for nuff reasons, L
LINDA: be direct, dere is no odder way, bwoy kirrout and don’t call back,
KANDI: get a restraining order, caw dat is harrasment, arrest him if him bodder u again,
MS PORTY: laad me dear a so dem tan…dem come in like silva ticks,
MS PORTY: smaddy cudden tell me a so me chat nuff, me gone over 1zillion post
CAPPY: laad cho, dat a nutten, a nuff more chatterbox deh bout de place, not me of course,
LEONIE: Ms Porty…all u haffe do a tap eat Parsons pear,
KINGY: me feel fe get high, or one big burst a energy…but me no waan nuh haad drugs…wha me fe do, and LINDA, say NO to drugs,

MARIEK: meet me round a back Kingy, me have something fe u,
KINGY: no sah, me nuh believe u,
CHAMPIONGAL262: Drink some Red Bull because it gives you wings…., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
KINGY: me having flash backs…likkle while me sid down a me desk, and a memba when me Daddy use to drap lick pon me,
JAHLIVE: a nuh lie King, a nuff time me tink when me Granny use to fire lick pon me too, me tink she did fava Brukky eno, caw more time, me get inna too much chrubble fe him eno,
JAZZ: me escape caw fe me modder use to beat we pon we foot bottom, and we use to run and laff after har….a tink America she tink she did deh, woooiieeee,
QUEEN: dats cause unu was bad pickney, unu shudda be an angel like me
BIMINI: yo yo,,New York….here I’s come….., word is born son...I'll be in New York son word up son!!
CAPPY: its Bond .. nuh born, wooiieeeee, me badddiiii,
BIMIMI: born, bomb, bond, same dyam ting, [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] anyways, me a link unu when me reach who waan go shopping, my treat,
MSLOU: kissmegrannypintedshoes, BIMMMMM>>>>>here I am daahlin,
ENSOM: a ongle hope him nuh bodda wid de water boots, gloves, eaase muffins, and hat, like last time, i embarrass so till,
CONGRATULATIONS goes out to MS PORTY, she is now a Moderator in COODEH!!!! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Blessings me people, it was one hectic and trying week, thank God dem ketch de sniper and May God have mercy on him/dem...., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] Peace,