MTNGAL: Tell me de movie, scene and speaker fe dis line: quote:
Tell me HOW me fi nervous when my SO-CALL competition is a ordinary lickle street VENDOR? I know who you are, and by now, everybaddy out deh know to. So tek my advice and go back out front go sell you lickle soft drink and beer, because YOU don't belong on the same stage as me. The mystery lady is mystery...no more! me love dat scene can't done, keep playing it over and over...
NEUTRAL: a dancehall queen dat,…when de dancehall queen find out a who de competition was....mi love dah film deh bad...
ACKEEGIRL: Mi know seh it was Olivine…..Walk and Live! DWL!
QUEEN: Speaking of movie. Anybody see drumline? That movie was off the hook!
NEUTRAL: I just cant wait to see lord of the rings, i was rooted to my seat watching the last one, non-stop action, absolutely brilliant, just like me, [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
ACKEEGIRL: neutry, mi found it extremely scary…..di horsemen scared di daylights outta mi…..mi had to keep asking mi man fi kiss me when me felt scared…..den him staat get bex dat mi was distracting him, so much for romance when action deh pon di screen
NUNYA: ~~~~~waaaaaiiiiiiiiiiiiiieeeeee~~~~~ Im shouldan bite yuh moutlip ~dwl~
IRIESTAR: unu waan hear me likkle announcement…..I am sooo excited and I gotta tell some more people...ok, here we go...I'M MARRYING MY JAMAICAN MAN!!!
SISTAGIRL: congratulations, please tell us all the details, man age, dress cola, shoe cola, everyting u can tink of, tanks!
IRIESTAR: To protect the innocent: I'll just say he's 31 and e'ryting is jussssss right!!!
BANDICOOT: mek mi seh fimme likkle cangratilation as well,
yu get montegobay man eehhn! [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] good luck... [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
KAYCE72: Irie Star is getting married on a July morning,
Ding Dong mi hear the church bell ringing.....dwl
EBONY IZE: unu ever get annoying calls just before unu sid down fe eat unu dinner; well, dis appen to me last night, hear yaaa now, dis was after talking to some eediat ooman fe a while…..Me: I insist on speaking to a supervisor!
Bell Canada: Yes Ms. Ize. Please hold on.
So now Bell Canada has me on hold and my supper is getting cold. I begin to eat while I'm waiting for a supervisor. After a wait of a few minutes and while I have a mouth full of food:
Supervisor: Ms. Ize?
Me: Yeth?
why ppl muss bodder u as soon as u walk in de house, or as soon as u sid down fe eat, cho,
MS PORTMORE: me nuh know...but me feel fe play one game,
IRIE DAWTA: how about guess who? describe one board person and everyone has to guess who it is…,
MS PORTMORE: Di guess who sound like it yes....run it Irie D
LADY Z: me naa play wid unu, caa a peer new ppl in yaa, and me naa go win,
MS PORTMORE: Cho Lady Z, Si a easy one ya....Dis ya smaddy love fi roll dem yeye every minute....., Who it bi?
MS POWELL:
MS PORTMORE: BOAL ~~~~~waaaiieeeeee~~~~
MS POWELL: [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
ENSOM LADY: aright me next….Hint: I'm not Jamaican. Mi big bout ya even doe mi hardly deh ya. Some might seh Mi Run Ting. I'm known for my wonderful wardrobe. Who am I?
FERN: unu fe tap chat bout me husband eno,
CHICKIE: a muss BLOZ dat, lol
MS PORTMORE: a muss Reggae+
JAZZ: nuh muss bim - nuhbaddy nuh bigga dan im roun yah
ENSOM LADY: den ms fern, a who be u usband mah,
FERN: what kinda question dat mam?? Tap act like yu no know say me Bimmylicious is me one and only, right????
TUFFSTUFF: den wait deh, me laas, Bim have nice wardrobe, DWL. I need to buy dat bway a mirra and a sense of style hmmm
PINKYLINK SHOW: Hello callers, we are live on the air...all phone lines are open. We are ready to take your calls.
Call Pinky to discuss your problems. Pinky has all the answers
SISTAGIRL: Hello, my name is sistagirl and I am calling from the fitness city, Seattle. my batty is growing and it won't stop...what do I do?
PEPPER: Stop nyam so much rice and peas and ehnnn ehhnnn more wid yuh husband. Dat wi do it everytime.
next caller
MS POWELL: ellllooooo elllllewwwwwwwwwwwwwwwww
I wants to sen a special shat to mi 1 big toe cuzin Munchy fram Hag Gully, St Anns Munchy dawling mi nuh figet yuh...mi jus nah pay yuh nuh moine.
Special Link hup to mi baby faada tap shatta dan..Dawling yuh know you his mi wan an ongly..but when cowl buss mi shut yuh done yuh havi get bun
Special shout out tuh mi bress fren...
***CLICK***
but a weh di!!!! a heng yuh heng hup pan mi crablouse...*&^^*^^()&_)_(_
dem day Peeple day hat di radio station doant gats nuh mannas ie knew....
PEPPER: next caller...dese dyam iglers...dis is a biznezz phone
MISTY: Hello any baddi dere....
Ms Pinky de odda night me husdand tell me fe bak dat ting up and den im sey drop it like it hot...a way im mean ..me neva did know wa fe do?
PEPPER: poor yuh if yuh neva know what fi do....me can give yuh couple lessons for a reasonable price hold the line and we will get your information,
SHELBY-UNTWINED: Wassup Pinkylou?
I jess sit ere lyning han listning to ya show... I gats a prablem... I deh wid a married man but he love me and say he going married me... he is very jealous though and seh mi not to keep no man wid him... Now ebrybady know seh I is gat white liva so one man alone aint good enough for me... so mi link up the one bruky and jahlive pan the side...
The adder day the man (him name Dahjah but mi nah caull no name, right) anyway, him fine out seh mi was down behind G2 shop a rooksing with Mutty and seh him going to shat mi one a Jazz rhatid bax...
What mi fi do? You think him will do it like how mi 10 months pregnant wid neutral or Kingy pickney?
PEPPER: ooman a suh yuh slack (yuck)....fuss awf married man can cyaan married to yuh….Dat is agenst di law, is called bighorny and me certain yuh nuh want him go jail.
SHELBY-UNTWINED: A wah do this yah ooman sah... bighorny is good verygood that mean say lats a rooksing cyan gwaan... now what more you have to say...oh by the way nuttin nuh rang if im go jail a gat my yeyes pan the new doc. pan boardlane fi teck him place
PEPPER: yuh call here fi advice and me a gi yuh advice
hold di line mek we tek yuh address, yuh need a box a condom...complimentary from the show (hmmmm)
SHELBY-UNTWINED: mek sure is the expensive one them cause i dont use cheap sinting and send extras,
PEPPER: how yuh mean yuh nuh use cheap sinting, den how yuh a breed?
Yes we will send yuh two extra bax, cause yuh and yuh livah really neeed it…,
BIGBOOIE: Neutral, why some man go innah di tilet…..,, and see boute 7 piss stall and come to di one right net tu yu star..? wha de hell is dat about…, cho it caan bunn me u see..?
NEUTRAL:a so some a dem "funny" dem ways deh star, sometime dem juss waan fe tek a likkle peep fe see if dem measure up to a nex man... me nuh know wha else fe tink,
JAZZ: *DWL* - mi woulda frade seh some ah dem ting splash up an lick mi
BIGBOOIE: coo who a talk bout splashing, If any body aggo do any splashing a unu..
BRITISHA: smaddi hole me, caa me bout fe buss, ~~waaiieeee~~~ Some a dem a sinting mi a read….Mi a tell yuh, between mi life and dis boad, there is so much comedy, mi nuh need go a di theatre. ~~~Waiee~~~ Haawkshally, mi a laff bout di joke mi give dung a Dear K ina di chread by "Mike U" on sugar daddies. Daddy's toupee flew off...~~~Waiee~~ mi dehyah a laff mi tink mi haggo ded
BRUKKY: Mawnin to everybadi, just a breeze een fe sey howdy doo, hope everybadi enjoy de new year. I have been kidnapped by Bakra's syndicate. Dem is intefering wid premium iglin time. But mi hav likkle time dis mawnin, suh unu come chat to mi, tell mi wat a gwan......
NEUTRAL: wappen brukky bwoy what a stressful mawning, mi 9 year old dawta come outa bathroom dis mawning wid half har yeye brow missing, bout seh shi a shape up…..like shi si de madda do……,lawd wat a sinting,…..shi look like sinting from aliens... shi a bawl living yeye watah seh dem gwine laaf afta har, yu waan fe see mi an wifey a kill wiself wid laaf…..de more shi bawl,a de more wie a laaf, an meantime a cuss har off fe be so choopid
TUFFY: raaaa….big tings a gwan. Happy bertday to you neutry baby, hope your day is as full like these ****bus open mi shirt*** and firm like dis ***cop a feel inna im nedda regions***
NEUTRAL: dem firm eehhn!!! ~~~woooiiiieeeee~~~
CAPPY: den raaaa, Neutral, yu did bawn to? Dwl, only ting say an pan di rang side a january? bigup yuself dowe
BIGBOOIE: wait.. happy birthday big man..drink some Englsih tea and go warm some good hole sah..
NEUTRAL: THANKS EVERYONE,AM OVERWHELMED!! (((((EVERYONE))))
NUNYA: ... unu know say everybody have a double…..or at least, so they say... This is something I never really bought into, …wha unu tink,
BIGBOOIE: Nunya, last night a saw your twin at the Zoo!!
BOAL>>>WHAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEE! !!
NEUTRAL: bwoy u wicked eno, a which pawt a zoo yu did si har, mi know seh anno inna de fish section
NUNYA: Yuh sure bout dat Big Ead???
BIGBOOIE: yes man….A was feeding her some bananas but di security guard dem try fi arrest mi because I ignored the don't feed the gorellah sign.. Mi seh di Beast foot big. AAAAAHHHAAAAAHHHHHIIIEEE!!!!! DWL
NUNYA: Is a pity im nayin plant it big foot cross yuh ***...
BIGBOOIE: GWEY!!
Tell me HOW me fi nervous when my SO-CALL competition is a ordinary lickle street VENDOR? I know who you are, and by now, everybaddy out deh know to. So tek my advice and go back out front go sell you lickle soft drink and beer, because YOU don't belong on the same stage as me. The mystery lady is mystery...no more! me love dat scene can't done, keep playing it over and over...
NEUTRAL: a dancehall queen dat,…when de dancehall queen find out a who de competition was....mi love dah film deh bad...
ACKEEGIRL: Mi know seh it was Olivine…..Walk and Live! DWL!
QUEEN: Speaking of movie. Anybody see drumline? That movie was off the hook!
NEUTRAL: I just cant wait to see lord of the rings, i was rooted to my seat watching the last one, non-stop action, absolutely brilliant, just like me, [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
ACKEEGIRL: neutry, mi found it extremely scary…..di horsemen scared di daylights outta mi…..mi had to keep asking mi man fi kiss me when me felt scared…..den him staat get bex dat mi was distracting him, so much for romance when action deh pon di screen
NUNYA: ~~~~~waaaaaiiiiiiiiiiiiiieeeeee~~~~~ Im shouldan bite yuh moutlip ~dwl~
IRIESTAR: unu waan hear me likkle announcement…..I am sooo excited and I gotta tell some more people...ok, here we go...I'M MARRYING MY JAMAICAN MAN!!!
SISTAGIRL: congratulations, please tell us all the details, man age, dress cola, shoe cola, everyting u can tink of, tanks!
IRIESTAR: To protect the innocent: I'll just say he's 31 and e'ryting is jussssss right!!!
BANDICOOT: mek mi seh fimme likkle cangratilation as well,
yu get montegobay man eehhn! [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] good luck... [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
KAYCE72: Irie Star is getting married on a July morning,
Ding Dong mi hear the church bell ringing.....dwl
EBONY IZE: unu ever get annoying calls just before unu sid down fe eat unu dinner; well, dis appen to me last night, hear yaaa now, dis was after talking to some eediat ooman fe a while…..Me: I insist on speaking to a supervisor!
Bell Canada: Yes Ms. Ize. Please hold on.
So now Bell Canada has me on hold and my supper is getting cold. I begin to eat while I'm waiting for a supervisor. After a wait of a few minutes and while I have a mouth full of food:
Supervisor: Ms. Ize?
Me: Yeth?
why ppl muss bodder u as soon as u walk in de house, or as soon as u sid down fe eat, cho,
MS PORTMORE: me nuh know...but me feel fe play one game,
IRIE DAWTA: how about guess who? describe one board person and everyone has to guess who it is…,
MS PORTMORE: Di guess who sound like it yes....run it Irie D
LADY Z: me naa play wid unu, caa a peer new ppl in yaa, and me naa go win,
MS PORTMORE: Cho Lady Z, Si a easy one ya....Dis ya smaddy love fi roll dem yeye every minute....., Who it bi?
MS POWELL:

MS PORTMORE: BOAL ~~~~~waaaiieeeeee~~~~
MS POWELL: [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
ENSOM LADY: aright me next….Hint: I'm not Jamaican. Mi big bout ya even doe mi hardly deh ya. Some might seh Mi Run Ting. I'm known for my wonderful wardrobe. Who am I?
FERN: unu fe tap chat bout me husband eno,
CHICKIE: a muss BLOZ dat, lol
MS PORTMORE: a muss Reggae+
JAZZ: nuh muss bim - nuhbaddy nuh bigga dan im roun yah
ENSOM LADY: den ms fern, a who be u usband mah,
FERN: what kinda question dat mam?? Tap act like yu no know say me Bimmylicious is me one and only, right????
TUFFSTUFF: den wait deh, me laas, Bim have nice wardrobe, DWL. I need to buy dat bway a mirra and a sense of style hmmm
PINKYLINK SHOW: Hello callers, we are live on the air...all phone lines are open. We are ready to take your calls.
Call Pinky to discuss your problems. Pinky has all the answers
SISTAGIRL: Hello, my name is sistagirl and I am calling from the fitness city, Seattle. my batty is growing and it won't stop...what do I do?
PEPPER: Stop nyam so much rice and peas and ehnnn ehhnnn more wid yuh husband. Dat wi do it everytime.
next caller
MS POWELL: ellllooooo elllllewwwwwwwwwwwwwwwww
I wants to sen a special shat to mi 1 big toe cuzin Munchy fram Hag Gully, St Anns Munchy dawling mi nuh figet yuh...mi jus nah pay yuh nuh moine.
Special Link hup to mi baby faada tap shatta dan..Dawling yuh know you his mi wan an ongly..but when cowl buss mi shut yuh done yuh havi get bun
Special shout out tuh mi bress fren...
***CLICK***
but a weh di!!!! a heng yuh heng hup pan mi crablouse...*&^^*^^()&_)_(_
dem day Peeple day hat di radio station doant gats nuh mannas ie knew....
PEPPER: next caller...dese dyam iglers...dis is a biznezz phone
MISTY: Hello any baddi dere....
Ms Pinky de odda night me husdand tell me fe bak dat ting up and den im sey drop it like it hot...a way im mean ..me neva did know wa fe do?
PEPPER: poor yuh if yuh neva know what fi do....me can give yuh couple lessons for a reasonable price hold the line and we will get your information,
SHELBY-UNTWINED: Wassup Pinkylou?
I jess sit ere lyning han listning to ya show... I gats a prablem... I deh wid a married man but he love me and say he going married me... he is very jealous though and seh mi not to keep no man wid him... Now ebrybady know seh I is gat white liva so one man alone aint good enough for me... so mi link up the one bruky and jahlive pan the side...
The adder day the man (him name Dahjah but mi nah caull no name, right) anyway, him fine out seh mi was down behind G2 shop a rooksing with Mutty and seh him going to shat mi one a Jazz rhatid bax...
What mi fi do? You think him will do it like how mi 10 months pregnant wid neutral or Kingy pickney?
PEPPER: ooman a suh yuh slack (yuck)....fuss awf married man can cyaan married to yuh….Dat is agenst di law, is called bighorny and me certain yuh nuh want him go jail.
SHELBY-UNTWINED: A wah do this yah ooman sah... bighorny is good verygood that mean say lats a rooksing cyan gwaan... now what more you have to say...oh by the way nuttin nuh rang if im go jail a gat my yeyes pan the new doc. pan boardlane fi teck him place
PEPPER: yuh call here fi advice and me a gi yuh advice
hold di line mek we tek yuh address, yuh need a box a condom...complimentary from the show (hmmmm)
SHELBY-UNTWINED: mek sure is the expensive one them cause i dont use cheap sinting and send extras,
PEPPER: how yuh mean yuh nuh use cheap sinting, den how yuh a breed?
Yes we will send yuh two extra bax, cause yuh and yuh livah really neeed it…,
BIGBOOIE: Neutral, why some man go innah di tilet…..,, and see boute 7 piss stall and come to di one right net tu yu star..? wha de hell is dat about…, cho it caan bunn me u see..?
NEUTRAL:a so some a dem "funny" dem ways deh star, sometime dem juss waan fe tek a likkle peep fe see if dem measure up to a nex man... me nuh know wha else fe tink,
JAZZ: *DWL* - mi woulda frade seh some ah dem ting splash up an lick mi
BIGBOOIE: coo who a talk bout splashing, If any body aggo do any splashing a unu..
BRITISHA: smaddi hole me, caa me bout fe buss, ~~waaiieeee~~~ Some a dem a sinting mi a read….Mi a tell yuh, between mi life and dis boad, there is so much comedy, mi nuh need go a di theatre. ~~~Waiee~~~ Haawkshally, mi a laff bout di joke mi give dung a Dear K ina di chread by "Mike U" on sugar daddies. Daddy's toupee flew off...~~~Waiee~~ mi dehyah a laff mi tink mi haggo ded
BRUKKY: Mawnin to everybadi, just a breeze een fe sey howdy doo, hope everybadi enjoy de new year. I have been kidnapped by Bakra's syndicate. Dem is intefering wid premium iglin time. But mi hav likkle time dis mawnin, suh unu come chat to mi, tell mi wat a gwan......
NEUTRAL: wappen brukky bwoy what a stressful mawning, mi 9 year old dawta come outa bathroom dis mawning wid half har yeye brow missing, bout seh shi a shape up…..like shi si de madda do……,lawd wat a sinting,…..shi look like sinting from aliens... shi a bawl living yeye watah seh dem gwine laaf afta har, yu waan fe see mi an wifey a kill wiself wid laaf…..de more shi bawl,a de more wie a laaf, an meantime a cuss har off fe be so choopid
TUFFY: raaaa….big tings a gwan. Happy bertday to you neutry baby, hope your day is as full like these ****bus open mi shirt*** and firm like dis ***cop a feel inna im nedda regions***
NEUTRAL: dem firm eehhn!!! ~~~woooiiiieeeee~~~
CAPPY: den raaaa, Neutral, yu did bawn to? Dwl, only ting say an pan di rang side a january? bigup yuself dowe
BIGBOOIE: wait.. happy birthday big man..drink some Englsih tea and go warm some good hole sah..
NEUTRAL: THANKS EVERYONE,AM OVERWHELMED!! (((((EVERYONE))))
NUNYA: ... unu know say everybody have a double…..or at least, so they say... This is something I never really bought into, …wha unu tink,
BIGBOOIE: Nunya, last night a saw your twin at the Zoo!!
BOAL>>>WHAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEE! !!
NEUTRAL: bwoy u wicked eno, a which pawt a zoo yu did si har, mi know seh anno inna de fish section
NUNYA: Yuh sure bout dat Big Ead???
BIGBOOIE: yes man….A was feeding her some bananas but di security guard dem try fi arrest mi because I ignored the don't feed the gorellah sign.. Mi seh di Beast foot big. AAAAAHHHAAAAAHHHHHIIIEEE!!!!! DWL
NUNYA: Is a pity im nayin plant it big foot cross yuh ***...
BIGBOOIE: GWEY!!