Come one, Come all, unu tink me neena a lissen to unu chat fawt.., see deh, me ketch de whole a unu, (well..., most a unu anyway) [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Ladies and Gentlemens: Suss was provided by Miss Portmore..., lets give her a hearty round of applause, noo Bandido, no lick har pon har batty.., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
All a we (((ja.com))) a sid down pon de veranda a watch TV a wait fe see who a go get de best website prize, dat was showing on TV....when all of a sudden…dis ooman buss out wid..,
Miss Powell: Bwoy, laas night mi dream seh mi an two oda ooman did a roosks u nuh!!!
me say all now cowl sweat a wash mi
Grasshopper: Well if yu still a sweat sinting mussi di sweet yu...Wi gots to talk!
Miss Powell: Nu badda wid dat Nubian Princess! Even though di dream turn mi on, is ongle wan smaddy fi mi!!!
Miss Powell: and unu dun know, I love him soooooo much…Words can’t express what he means to me...,
Bandido: a me she a talk u nuh!!!!, Come here yaa mi lova ((((Miss Powell)))) Yuh jess tekes mi bret away!
Miss Powell: suh weh yuh a seh..yuh a guh meet a di sed place tinite?
Littlekay: EP if di ile a backup again...just tell di bredda nuh and tap sweet talk di man... everystriking day she cum yah a chat bout I luv u, I luv u sooo much…she mussi tink dat alone caan ole man...action lady, nuh bag a moute,
Bandido: likklekay, sekkle nuh man….yu jellus? Cha…....Puttus, mi wi meet yuh sed place, sed time! ****Muaaahh!!!***
Miss Powell: u betta know…...jus mek sure yuh hav 8.10 carrat dyamond weddin ring....I tinks its time for a proposal!!!
JamBrit: den Bandido, yu gwaan kiss kiss har up!! Suppose yu fine out say she and u related? What u would a do?
Capitall: me a dun it .. a could a 2nd ar 10th cuzin, e nuh matta .. mi nuh inna di royalty ting...,
Comprygirl: if dat a did me…dere is nothing to think about.....dat wudda haffe dun wid…...finish wid...over wid...,
JamBrit: well dem seh cousin an cousin mek good soup!!
Capitall: yes but it putty-putty and mi naw add to dat deh soup deh, sarry
JamBrit: Even if you were madly in love? Doesn't love conquer all?
Chickie: me nah bwile dah soup deh eida from me fine out a gawn me gawn....., a good ting sey mi an Brukky nuh related..,
BigBooie: ~~~~~~FYAHHHHH~~~~~~ pon dat!!!
Tropicana: Oonu mad? not a ting wrang wid it! Si Norman Washington Manley married his first cousin and the marriage worked out just fine
QK: He’s a man after my own heart…*I* ONLY date cousins...,
OcheeHeart: lawd…....dis sound like the movie "Flowers in the Attic"...
kingy: figget di movie bzinizz! Mi have a serrus kwestian fi JamBrit. Jambrit, will u marry me? i swear we aint related
JamBrit: Ohhh kingy my dahlin….I thought you would never ask!!!
Pepper: hold on deh, I wonder if I will be invited to the wedding?
kingy: when u want morrid Jambrit, me ready eno....,
JamBrit: mi want it happen nex 2 weeks – a Hedonism...,
Jane Doe: No, No….don’t go to Hedonism! you wont like what you see...mark me words,
Fern: caca!! Is wah marriedniss gone tuh?? Look like any and any batty can get marrid dese days. Fawt!!!!!!
Lady Z: I want to be de flowasgirl and photographer
chickie: bout time smaddy mek me eat some wedding cake...btw me waan inna di wedding too, so Kingy put me dung fi yuh Best Ooman
kingy: mi woulda bi wid all a di fine ooman dem on here – but mi nah call noh name
babydoll: me know u luv me lang time eno, fi real..., lets set a date, time and place, nuh you are me one and only….,
kingy: cool man, juss nuh mek nuh bady fine out zeen,
JamBrit: .....But si ere, mi knoah is nat mi "intended” a set date wid nex ooman!!! A bet yu mi tell Daris fi stap stitch mi frack right yah nung!!???!!!
kingy: Is wah do dis ooman doe een? Yu know wah??? GIMME BACK MI RING? mi shoulda tek mi money and buy sinting fi mi car..., cha..., atleast she faithful to mi.
chickie: caca….it mash up before it staat [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
JamBrit: Dis weggin is hoff!!! **Slam door**
kingy: ehhhmmm mi ring please……Thanks.
Bandido: Yow kingy! Yu waan sell mi dah ring deh??? Mi have sinting fi tek care ah, and me haffe hurry, me girl is waiting….anxiously,
kingy: Well, is a likkle papcawn ring still u nuh, mi did fine roun a back, but tell u wha, mi will sell yu it fi wan dalla!
Bandido: Is alright man, Miss Powell wont know di difference! Shi wi tink is nuff carrots in deh, mek me see it nuh,.., yeah man, from it shine, a bling bling.....me gone clear…,
Bandido: Sweetie Pie, will yu morried to mi?
Miss Powell: ***faint weh****
Bandido: I’ll take dat as a yes
Miss Powell:***waieeeeee mi his getting morried****Ladies unu please to start planning my engagement pawty.....and please note mi is registered at Tiffany's ahoah, mi nuh want nutten cheap...at least dem nuh have a ting unda $2,000!
OcheeHeart: yuh morrid more dan Liz Taylor....more dan Jennifer Lopez...naaah...a tink u even have Jazz and Wendy beat......
Tecky: Di whole werl know yu are a lova of many…so wha mek HIM so special Ms P.,
Miss Powell:Lover of many..but ongly HIM wan cudda tame de animal inna meee,
grasshopper: mi ere seh unu a rush de weddin cawz yu inna de family way aredi, a choo?
Miss Powell: nat exactly, me naa rush dat man....wi rushing di weddin cawse mi waaan buss nuff legal ile, u nuh see it,
OcheeHeart: so a who ago write de vows?
H.O.: ehhmmm, mek me test dis out……Miss Powell-do you solemnly swear to wash, cook, clean, iron, and provide ile bussing to Bandido for as long as you live?
Miss Powell: yes faada, den nuh muss
JamBrit: Bandido, does yuh pramiss to clean Miss Powell false teet ah nite time?
Bandido:
**no answer, just wan chupid look pon him face***
OcheeHeart: and de preacher said "Let all those in agreement say..." ILE BUSS!!!!!!!
Brownsugga: speaking of wedding….., a guess we betta get ready fe baby shower…what is a good baby shower gift
Reggaeplus: Baby shower? ***wha name soh***, how bout a shower cap????? dat can do, ???
H.O.: R+, u duntz sah…..Come here for a beatin!
Miss Powell: **am i still dreamin?** y yuh a guh beat di man
H.O.: troo Reggaeplus age stawt ketch up pon him...him need sinting fi wake him up
SistahD: By the way Reggaeplus, since you are awake, let me take time to say congrats on gaining 7th place at top5jamaica.com...And congrats to Ja.com for getting FIRST PLACE!!!!!
Ackeegirl: Two time champion!!!!! We must be doing something right!
Miss Portmore: and das why Jamaicans.com will always be my home away from home..., [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
BoundBrook: You took di words outta my mouth Miss P
Bandido: yeah man! We owe it to the members…gooo Ja.com,
Rebel: Congrats Xavier for running one heck of a site...., and to all the users and mods that make it #1,
JAstargirl: ((((JA.COM FAMILY))))) nuff respect to one and all
Ladies and Gentlemens: Suss was provided by Miss Portmore..., lets give her a hearty round of applause, noo Bandido, no lick har pon har batty.., [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
All a we (((ja.com))) a sid down pon de veranda a watch TV a wait fe see who a go get de best website prize, dat was showing on TV....when all of a sudden…dis ooman buss out wid..,
Miss Powell: Bwoy, laas night mi dream seh mi an two oda ooman did a roosks u nuh!!!
me say all now cowl sweat a wash mi Grasshopper: Well if yu still a sweat sinting mussi di sweet yu...Wi gots to talk!
Miss Powell: Nu badda wid dat Nubian Princess! Even though di dream turn mi on, is ongle wan smaddy fi mi!!!
Miss Powell: and unu dun know, I love him soooooo much…Words can’t express what he means to me...,
Bandido: a me she a talk u nuh!!!!, Come here yaa mi lova ((((Miss Powell)))) Yuh jess tekes mi bret away!
Miss Powell: suh weh yuh a seh..yuh a guh meet a di sed place tinite?
Littlekay: EP if di ile a backup again...just tell di bredda nuh and tap sweet talk di man... everystriking day she cum yah a chat bout I luv u, I luv u sooo much…she mussi tink dat alone caan ole man...action lady, nuh bag a moute,
Bandido: likklekay, sekkle nuh man….yu jellus? Cha…....Puttus, mi wi meet yuh sed place, sed time! ****Muaaahh!!!***
Miss Powell: u betta know…...jus mek sure yuh hav 8.10 carrat dyamond weddin ring....I tinks its time for a proposal!!!
JamBrit: den Bandido, yu gwaan kiss kiss har up!! Suppose yu fine out say she and u related? What u would a do?
Capitall: me a dun it .. a could a 2nd ar 10th cuzin, e nuh matta .. mi nuh inna di royalty ting...,
Comprygirl: if dat a did me…dere is nothing to think about.....dat wudda haffe dun wid…...finish wid...over wid...,
JamBrit: well dem seh cousin an cousin mek good soup!!
Capitall: yes but it putty-putty and mi naw add to dat deh soup deh, sarry
JamBrit: Even if you were madly in love? Doesn't love conquer all?
Chickie: me nah bwile dah soup deh eida from me fine out a gawn me gawn....., a good ting sey mi an Brukky nuh related..,
BigBooie: ~~~~~~FYAHHHHH~~~~~~ pon dat!!!
Tropicana: Oonu mad? not a ting wrang wid it! Si Norman Washington Manley married his first cousin and the marriage worked out just fine
QK: He’s a man after my own heart…*I* ONLY date cousins...,
OcheeHeart: lawd…....dis sound like the movie "Flowers in the Attic"...
kingy: figget di movie bzinizz! Mi have a serrus kwestian fi JamBrit. Jambrit, will u marry me? i swear we aint related
JamBrit: Ohhh kingy my dahlin….I thought you would never ask!!!
Pepper: hold on deh, I wonder if I will be invited to the wedding?
kingy: when u want morrid Jambrit, me ready eno....,
JamBrit: mi want it happen nex 2 weeks – a Hedonism...,
Jane Doe: No, No….don’t go to Hedonism! you wont like what you see...mark me words,
Fern: caca!! Is wah marriedniss gone tuh?? Look like any and any batty can get marrid dese days. Fawt!!!!!!
Lady Z: I want to be de flowasgirl and photographer
chickie: bout time smaddy mek me eat some wedding cake...btw me waan inna di wedding too, so Kingy put me dung fi yuh Best Ooman
kingy: mi woulda bi wid all a di fine ooman dem on here – but mi nah call noh name
babydoll: me know u luv me lang time eno, fi real..., lets set a date, time and place, nuh you are me one and only….,
kingy: cool man, juss nuh mek nuh bady fine out zeen,
JamBrit: .....But si ere, mi knoah is nat mi "intended” a set date wid nex ooman!!! A bet yu mi tell Daris fi stap stitch mi frack right yah nung!!???!!!
kingy: Is wah do dis ooman doe een? Yu know wah??? GIMME BACK MI RING? mi shoulda tek mi money and buy sinting fi mi car..., cha..., atleast she faithful to mi.
chickie: caca….it mash up before it staat [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
JamBrit: Dis weggin is hoff!!! **Slam door**
kingy: ehhhmmm mi ring please……Thanks.
Bandido: Yow kingy! Yu waan sell mi dah ring deh??? Mi have sinting fi tek care ah, and me haffe hurry, me girl is waiting….anxiously,
kingy: Well, is a likkle papcawn ring still u nuh, mi did fine roun a back, but tell u wha, mi will sell yu it fi wan dalla!
Bandido: Is alright man, Miss Powell wont know di difference! Shi wi tink is nuff carrots in deh, mek me see it nuh,.., yeah man, from it shine, a bling bling.....me gone clear…,
Bandido: Sweetie Pie, will yu morried to mi?
Miss Powell: ***faint weh****
Bandido: I’ll take dat as a yes
Miss Powell:***waieeeeee mi his getting morried****Ladies unu please to start planning my engagement pawty.....and please note mi is registered at Tiffany's ahoah, mi nuh want nutten cheap...at least dem nuh have a ting unda $2,000!
OcheeHeart: yuh morrid more dan Liz Taylor....more dan Jennifer Lopez...naaah...a tink u even have Jazz and Wendy beat......
Tecky: Di whole werl know yu are a lova of many…so wha mek HIM so special Ms P.,
Miss Powell:Lover of many..but ongly HIM wan cudda tame de animal inna meee,
grasshopper: mi ere seh unu a rush de weddin cawz yu inna de family way aredi, a choo?
Miss Powell: nat exactly, me naa rush dat man....wi rushing di weddin cawse mi waaan buss nuff legal ile, u nuh see it,
OcheeHeart: so a who ago write de vows?
H.O.: ehhmmm, mek me test dis out……Miss Powell-do you solemnly swear to wash, cook, clean, iron, and provide ile bussing to Bandido for as long as you live?
Miss Powell: yes faada, den nuh muss
JamBrit: Bandido, does yuh pramiss to clean Miss Powell false teet ah nite time?
Bandido:
**no answer, just wan chupid look pon him face***OcheeHeart: and de preacher said "Let all those in agreement say..." ILE BUSS!!!!!!!
Brownsugga: speaking of wedding….., a guess we betta get ready fe baby shower…what is a good baby shower gift
Reggaeplus: Baby shower? ***wha name soh***, how bout a shower cap????? dat can do, ???
H.O.: R+, u duntz sah…..Come here for a beatin!
Miss Powell: **am i still dreamin?** y yuh a guh beat di man
H.O.: troo Reggaeplus age stawt ketch up pon him...him need sinting fi wake him up
SistahD: By the way Reggaeplus, since you are awake, let me take time to say congrats on gaining 7th place at top5jamaica.com...And congrats to Ja.com for getting FIRST PLACE!!!!!
Ackeegirl: Two time champion!!!!! We must be doing something right!
Miss Portmore: and das why Jamaicans.com will always be my home away from home..., [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
BoundBrook: You took di words outta my mouth Miss P
Bandido: yeah man! We owe it to the members…gooo Ja.com,
Rebel: Congrats Xavier for running one heck of a site...., and to all the users and mods that make it #1,
JAstargirl: ((((JA.COM FAMILY))))) nuff respect to one and all