This was inspired by the one and only UG..well atleast har signicha “ Run Gyal run the owner fi di man a come “ and MIA members. MAny BB regulars have been MIA, or posting alot less and mi miss dem bad, and mi know dats why mi wen bored so yessideh til mi all write tory..mi naa laff.. dwl.
In anycase mi try use nuffa dem name, so nuh vex if yu name nuh in yah..unoo know mi coulden include everbody!.. nuff luvs
It’s 8 am and GD ave. is quiet as is the norm that early in the morning, the regulars are just beginning to stir one at a time. A few people pass by, on their way to ackee lane for the Mawning ride.
The Bak’s Residence
Chickie: Brukky baby is time fi git up
Brukky: turning over wid hm fyace mash up like calloo and lehleh water a run down di side a him fyace Ooman why u feel mi haffi get up same time as u? Kiss teet.. BTW mi brekfass ready yet?
Chickie: A wah yu tek dis ting fah doe eeh ..mek a ask u sinting..u si MODDAH Bruk Bak mark crass mi fyace? Mi never tink so.
Brukky: All lackka yu shoulden ha no blastid husband..wutliss nuh KarrahCleet
Chickie:Anyways mi nuh inna nuh longchatting if yu waan yu brekfast hurry put on yu cloze so we can ketch granny shop fore ei lack!
Brukky: Thinking to self U know wah mek mi get up yaa .. so mi can get mi day started, di good an propah way.[/i] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] ..DWl.. Minuh feel fi none a granny food tideh mi will peel wan orange and gwaan hole tite
Chickie:Well anything yu seh just mek sure yu nuh pick up gas and come fart up di place tinite, den yu wondah why mi stop gi u none!
Brukky: Fi u some can tan [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Chickie: Wah yu seh? It can tan nuh. A hop u membah dem words deh
brukky: Just hurry man mek mi drop u a wuk so mi can get on wid mi day
Chickie:A wen since yu hype bout work..kiss teet mi ready whenmi sehh mi ready
Brukky: if she did a do di kine a wuk mia go do tideh she wouldan hype too..dwl
Before long Brukky had taken Chickie to work and was on his way back home, he spots Cappy at the top of the road and stops to hail him up.
Cappy: Wah gwaan bossman?
Brukky
eh yah ennuh a tek it easy…naa tarry tho caa mi deh pon a mission
Cappy: A mi u a talk to still ennuh yu nuh haffi a chat inna code. Just gwaan deal wid yours, she used to be one a mine too!
Brukky: Dun know how it go man. DWl..Man a big man bou yah.
Both men Knock off fists and go their separate ways.
Meanwhile GD is bustling with activities. The ladies are gathered In BB-GhettoStylz hair and nail shop. No one is getting their hair or nails done..just catching up on the daily gossip. Jazz Is sitting facing the door and spots Ug . heading up the road
Jazz Bwoy mi a tell u u si any day name day. chickie come home and ketch dat mawga foot, big titty gyal inna har place esee she gwine know wah debil she serve.
Ensome Who dat? U know mi hardly deh yah mi nuh up to speed wid wah gwaan atall.
JazzA Ug mia chat who else roun yah have big titty an mawga foot?
LikkleK Dah Prescription deh fit yaadie too..dwl
Venn Boal a mek u mek fi yu wuds? Prescription a wah, a wan dem ha mawga foot big titty sickness? Dwl
LikkleKU gwaan and lowe mi yaa, “cutyeye”
Jazz well all a wi know a Ug a di man tekkah!
Ep Mi seh a ongle hope mi deh deh when dis yah one bus out, sah! wat a pieca sinting, mi luv buss ile but nuh enuff fi sleep wid tom, dick and all bruk up body Brukky.
LikkleKAnd yu woulda think seh she learn after di beating weh she get from Bloz fi cappy..but no sah di gyal just manny manny.
Ag Nutten nuh wrang wid loving menssss ennuh..caahh jah know J, but she a homewrecka straight up!.. DWl But back to di beating weh
Bloz gi har..dwl mi nuh even tink she recovah from dat deh to baxide..
Ep Serve har right, solangst as she nuh look pon fi mi bandi.
Meanwhile at the Baks
Ug is sneaking in thru the side gate when Country and MissP who are both sitting on their verandah, making note of the daily happenings, spots her.
MissP: Ug a weh yu a do a go inna Chickie yaad , afta she nuh deh deh?
Ctry:Whispering under her breath Gyal u can chat eeeh, when mix up buss out yu name must get call, yu caan si an bline and waan chat and shet yu trap
Missp: Lowe mi she fi tap tek ppl man!
Ug : Morning botha y’all., and Miss P, mek a tell u dis IF A GYAL MAN A RUN YUH DUN, TEK HIM TEK HIm not dat nuh body ever run yu dung more like run dung di lane far from yuh!, DWl. anyways mi nuh inna no long chatting.
With that Ug turns into the house, and closes the door behind her
CntryBut fart, she all have key to rastafari [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Missp A hah a good mine tell Chickie esee, she too Brite!
Cntry: A tell u aready lowe ppl biniz and tek care a fi yu weh a poil."cutyeye"
Its now evening and many have congregated on the Streets; a dance ccontest is being hosted by the resident BB DJ and lyricist, Neutral.
Bloz is sitting on the corner painting her toes, The ghettofab she is, jahlive is getting his hair braided by EP, Granma boiling corn and roasting fish , BimJuice cart is doing good binizz, with everything from guiness, to irish moss to tan pan ei long .. :-O
Typical evening runnings on the corner. Chickie walks by,deep in thought and barely says hello.
Jazz Dats why dem a tek har man an she doan know, gwaan likee she too rahtid hot!
Bloz A can bet a same unoo used to she bout mi, but Teva!, but mi feel seh she know seh di gyal deh wid har man , but she shame!
Fern Yu have a pint, but yu woulden shame too? Dwl Di man bruk up lacka wah. No sah not my cup a tea atall, mi waan know a wah dem si pon him. Kiss teet.
Shortly afterwards, Ug is spotted running down tthe lane half nakid, [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] , the men are all enjoying a free show. Beating down the zinc fence periodically wid guiness in one hand the next, exactyly where YOU think... :-O
Ep Bandi lack yu yeye to blouse an skirt :@
Jazz Weh yu a tell him fi lock him yeye fah? Dwl di wholla dem nuh been dere? Waiiiie mi belly yaa.
Same time Chickie passes with some rocks in hand running after ug.
PeppaRaah, chickie have some ghettoniss inna har..waii what a hotaclapse! BOAl
Di song “Run gyal run di owner fi di man a come” is blasting from the speakers
By this time everyone has stopped what they were doing. A few ppl start running behind Chickie, when suddenly Grasshopper comes from around the corner, dragging UG by her lef bresstiess. Everyone is in shock.. Grass has been missing for weeks, but of all the time to show up, why now?
Chickie grabs a kicking and fighting ug from outta Grass’s hand. The attention has clearly switched the Grass who has been MIA.
Mariek Gyal a weh yu been, lawd look how yu look rosy
grass Aye sah, a waan tell yu seh is same dat gyal Ug ennuh mek mi exit from Boad lane ennuh.choo unnoo nuh know di trials mi an mi sweety Kingy been tru sakea dat gyal. Dis mawning now mi come fi visit mi yaad dust dung an ting and a she mi si a straighten up a go dung a chickie dem yaad. Mi in turn call Chicky , why unoo tink she tek bus come? Dat was di plan fi ketch har inna har bed rackstone bed.
Tuffy For the lavv a man an dem nedda leg? She waan smaddy cut out har cooochiment. Dwl.
Chickie gives Ug one last lick and hands her over to Grass who looks her up and down, cuts her eyes and starts singing:
STEP ASIDE - The Congos
You can't let me run away and hide
I've got to stay
Step aside
You won't let me run away and hide
I've got to stay
Step aside
I have done no one no wrong
In this place I know I do belong
I am just another man
Trying to survive on this land
But you are in my life
You making war and strife
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
I won't run away from you
No matter what, what you say or do
I'll fight you each and every day
Until I get you out of my way
I've got to get you out of my life
I won't let you hurt my pride
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
No matter what you say or do
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
Everyone is Dancing and having a good time..Ug sneaks away in pain meanwhile eyeing Bandi from the corner of her eyes, as soon as dis blow off a him mi a go fah..mek dem tink dis can tap mi,, by the time mi done him naa go stop run mi down and mi motto will live on “ If a gyal man a run yu down tek him tek him “ dwl and she was off never to be seen again until.......?
(((MIA members)) just incase unuu read dis somehow [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] , mi miss unoo fi real no joke, but, I also know we all have to take breaks at times and mi understand. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
In anycase mi try use nuffa dem name, so nuh vex if yu name nuh in yah..unoo know mi coulden include everbody!.. nuff luvs
It’s 8 am and GD ave. is quiet as is the norm that early in the morning, the regulars are just beginning to stir one at a time. A few people pass by, on their way to ackee lane for the Mawning ride.
The Bak’s Residence
Chickie: Brukky baby is time fi git up
Brukky: turning over wid hm fyace mash up like calloo and lehleh water a run down di side a him fyace Ooman why u feel mi haffi get up same time as u? Kiss teet.. BTW mi brekfass ready yet?
Chickie: A wah yu tek dis ting fah doe eeh ..mek a ask u sinting..u si MODDAH Bruk Bak mark crass mi fyace? Mi never tink so.

Brukky: All lackka yu shoulden ha no blastid husband..wutliss nuh KarrahCleet
Chickie:Anyways mi nuh inna nuh longchatting if yu waan yu brekfast hurry put on yu cloze so we can ketch granny shop fore ei lack!
Brukky: Thinking to self U know wah mek mi get up yaa .. so mi can get mi day started, di good an propah way.[/i] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] ..DWl.. Minuh feel fi none a granny food tideh mi will peel wan orange and gwaan hole tite
Chickie:Well anything yu seh just mek sure yu nuh pick up gas and come fart up di place tinite, den yu wondah why mi stop gi u none!
Brukky: Fi u some can tan [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Chickie: Wah yu seh? It can tan nuh. A hop u membah dem words deh
brukky: Just hurry man mek mi drop u a wuk so mi can get on wid mi day
Chickie:A wen since yu hype bout work..kiss teet mi ready whenmi sehh mi ready
Brukky: if she did a do di kine a wuk mia go do tideh she wouldan hype too..dwl
Before long Brukky had taken Chickie to work and was on his way back home, he spots Cappy at the top of the road and stops to hail him up.
Cappy: Wah gwaan bossman?
Brukky

Cappy: A mi u a talk to still ennuh yu nuh haffi a chat inna code. Just gwaan deal wid yours, she used to be one a mine too!
Brukky: Dun know how it go man. DWl..Man a big man bou yah.
Both men Knock off fists and go their separate ways.
Meanwhile GD is bustling with activities. The ladies are gathered In BB-GhettoStylz hair and nail shop. No one is getting their hair or nails done..just catching up on the daily gossip. Jazz Is sitting facing the door and spots Ug . heading up the road
Jazz Bwoy mi a tell u u si any day name day. chickie come home and ketch dat mawga foot, big titty gyal inna har place esee she gwine know wah debil she serve.
Ensome Who dat? U know mi hardly deh yah mi nuh up to speed wid wah gwaan atall.
JazzA Ug mia chat who else roun yah have big titty an mawga foot?
LikkleK Dah Prescription deh fit yaadie too..dwl
Venn Boal a mek u mek fi yu wuds? Prescription a wah, a wan dem ha mawga foot big titty sickness? Dwl
LikkleKU gwaan and lowe mi yaa, “cutyeye”
Jazz well all a wi know a Ug a di man tekkah!
Ep Mi seh a ongle hope mi deh deh when dis yah one bus out, sah! wat a pieca sinting, mi luv buss ile but nuh enuff fi sleep wid tom, dick and all bruk up body Brukky.

LikkleKAnd yu woulda think seh she learn after di beating weh she get from Bloz fi cappy..but no sah di gyal just manny manny.
Ag Nutten nuh wrang wid loving menssss ennuh..caahh jah know J, but she a homewrecka straight up!.. DWl But back to di beating weh
Bloz gi har..dwl mi nuh even tink she recovah from dat deh to baxide..
Ep Serve har right, solangst as she nuh look pon fi mi bandi.
Meanwhile at the Baks
Ug is sneaking in thru the side gate when Country and MissP who are both sitting on their verandah, making note of the daily happenings, spots her.
MissP: Ug a weh yu a do a go inna Chickie yaad , afta she nuh deh deh?
Ctry:Whispering under her breath Gyal u can chat eeeh, when mix up buss out yu name must get call, yu caan si an bline and waan chat and shet yu trap
Missp: Lowe mi she fi tap tek ppl man!
Ug : Morning botha y’all., and Miss P, mek a tell u dis IF A GYAL MAN A RUN YUH DUN, TEK HIM TEK HIm not dat nuh body ever run yu dung more like run dung di lane far from yuh!, DWl. anyways mi nuh inna no long chatting.
With that Ug turns into the house, and closes the door behind her
CntryBut fart, she all have key to rastafari [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Missp A hah a good mine tell Chickie esee, she too Brite!
Cntry: A tell u aready lowe ppl biniz and tek care a fi yu weh a poil."cutyeye"
Its now evening and many have congregated on the Streets; a dance ccontest is being hosted by the resident BB DJ and lyricist, Neutral.
Bloz is sitting on the corner painting her toes, The ghettofab she is, jahlive is getting his hair braided by EP, Granma boiling corn and roasting fish , BimJuice cart is doing good binizz, with everything from guiness, to irish moss to tan pan ei long .. :-O
Typical evening runnings on the corner. Chickie walks by,deep in thought and barely says hello.
Jazz Dats why dem a tek har man an she doan know, gwaan likee she too rahtid hot!
Bloz A can bet a same unoo used to she bout mi, but Teva!, but mi feel seh she know seh di gyal deh wid har man , but she shame!
Fern Yu have a pint, but yu woulden shame too? Dwl Di man bruk up lacka wah. No sah not my cup a tea atall, mi waan know a wah dem si pon him. Kiss teet.
Shortly afterwards, Ug is spotted running down tthe lane half nakid, [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] , the men are all enjoying a free show. Beating down the zinc fence periodically wid guiness in one hand the next, exactyly where YOU think... :-O
Ep Bandi lack yu yeye to blouse an skirt :@
Jazz Weh yu a tell him fi lock him yeye fah? Dwl di wholla dem nuh been dere? Waiiiie mi belly yaa.
Same time Chickie passes with some rocks in hand running after ug.
PeppaRaah, chickie have some ghettoniss inna har..waii what a hotaclapse! BOAl
Di song “Run gyal run di owner fi di man a come” is blasting from the speakers
By this time everyone has stopped what they were doing. A few ppl start running behind Chickie, when suddenly Grasshopper comes from around the corner, dragging UG by her lef bresstiess. Everyone is in shock.. Grass has been missing for weeks, but of all the time to show up, why now?
Chickie grabs a kicking and fighting ug from outta Grass’s hand. The attention has clearly switched the Grass who has been MIA.
Mariek Gyal a weh yu been, lawd look how yu look rosy
grass Aye sah, a waan tell yu seh is same dat gyal Ug ennuh mek mi exit from Boad lane ennuh.choo unnoo nuh know di trials mi an mi sweety Kingy been tru sakea dat gyal. Dis mawning now mi come fi visit mi yaad dust dung an ting and a she mi si a straighten up a go dung a chickie dem yaad. Mi in turn call Chicky , why unoo tink she tek bus come? Dat was di plan fi ketch har inna har bed rackstone bed.
Tuffy For the lavv a man an dem nedda leg? She waan smaddy cut out har cooochiment. Dwl.
Chickie gives Ug one last lick and hands her over to Grass who looks her up and down, cuts her eyes and starts singing:
STEP ASIDE - The Congos
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
I have done no one no wrong
In this place I know I do belong
I am just another man
Trying to survive on this land
But you are in my life
You making war and strife
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
No matter what, what you say or do
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
No matter what you say or do
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
I've got to stay
Step aside
Everyone is Dancing and having a good time..Ug sneaks away in pain meanwhile eyeing Bandi from the corner of her eyes, as soon as dis blow off a him mi a go fah..mek dem tink dis can tap mi,, by the time mi done him naa go stop run mi down and mi motto will live on “ If a gyal man a run yu down tek him tek him “ dwl and she was off never to be seen again until.......?
(((MIA members)) just incase unuu read dis somehow [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] , mi miss unoo fi real no joke, but, I also know we all have to take breaks at times and mi understand. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]