Beg unno please bear wid mi yah.....mi miss the Suss report so much, me decide fe gi it a try....,
BoardLane has seen it share of ups and dungs dis week....people fling wuds left right and center, me say u all haffe a duck bakkle, rattin mangoes, and of course de worse dat me cuddan imagine, a smaddy a call yours truly jancrow.., can u imagine.., me did sooo shack..,
den mi noh know wha kinna claset Yardy did inna, but she sey she come out and she feel Libarated [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Evanovitch now she and har soap opera updates, den she waan fe kno which bone is sweeter.
The ooman wey demsey have mawga batty aaahm Jazz sey she did have sinting fe gi Brucky but she waan sinting in return....but uno dun knos sey him sweetheart Chickie wood be the fuss one fe tell har sey him wi gi har 2 bax fe it..... so when Brucky hear bout it affa, him sey him ship come in but it leave everybady wanderin a wha dat coulda be...., me tink him have next ooman, but
no say me say.., duh..,
den next ting now.., mi haffi a wanda a how much teeth MarieK really hab, cause mi neva hear har sey she a kiss 32 or 28 if a noh one, a chree ***kissteeth*** and grown peeple seems to be tickin har off wid dem hanticks...., wha dat mean i dont know, i tink dat ooman did drap when she was a baby..,
den laaawks G2 shap been busy and dis week sah, seeing dats she sey she going pon two weeks vacation AGAIN...nuff people did down deh a get jrunk wha day...but the ting is she sey she noh kno wey she a go yet, if u ask me me tink G2 have one speego....,
den unu memba Brigadier HO, well misses, him as usual wid him maddd self.., nuf go put too much dettal pon him rag, and next ting u know him a run up and down Boardlane bout him peepee a hat him., him tink him really gone and bunn it up now.., ~~~waaaiiieeee~~~
ohhh guess who did a gi out newsflash bout weed.., u wudda never believe me, nuh MarieK, of all people, me neen a expect dat from har at all, at all.., bout It was reported that Merica weed is nat good and in Canada dem a go lack up people if dem ketch dem wid weed again caaw dem change the law again... wha she know bout weed, me cudda see if a Dahjah did come up wid dem sinting deh..,
anyways, we resident Night Nurse nuh nearly ketch har death, by a mad puss inna har building, but instead all she worried bout is, how Kobe lawyer drap bamshell dat his accuser had another mans semen and pubic hair on her underwear when she went to the haspital..., if me was she me wudda drap de case dehso and done., no man, dem gone too far now.., u nuh tink so, me waan vamit when me a hear.., cha
den guess who a de new WWBP nuh de one and ongly Boudbrook, but hear yaaa, dem nuh did haffe bann Compry fram guessing, as it seems she is able to guess who they are as soon as the pictures are posted.., me say she did out fe maddd pooo Ctry.., iee sah.,
den next ting, me agree wid MarieKenuh.., she sey the forums dem should have new names and dat GD should be called Igglaz Lounge Dear ms Kay and Maas John[/b] should be called Fass inna People Business, den Miss Portmore sey Coodeh should be called Dapper Zone, but Ctry sey it should be called Tapshattas Lounge.., she nuh musse cyaan dodge bullet..,
anyway, me nuh business inna ppl business enuh.., a so me get ie, a so me sell ie..,
me gone yaaa.., see u down de lane.,
BoardLane has seen it share of ups and dungs dis week....people fling wuds left right and center, me say u all haffe a duck bakkle, rattin mangoes, and of course de worse dat me cuddan imagine, a smaddy a call yours truly jancrow.., can u imagine.., me did sooo shack..,
den mi noh know wha kinna claset Yardy did inna, but she sey she come out and she feel Libarated [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Evanovitch now she and har soap opera updates, den she waan fe kno which bone is sweeter.
The ooman wey demsey have mawga batty aaahm Jazz sey she did have sinting fe gi Brucky but she waan sinting in return....but uno dun knos sey him sweetheart Chickie wood be the fuss one fe tell har sey him wi gi har 2 bax fe it..... so when Brucky hear bout it affa, him sey him ship come in but it leave everybady wanderin a wha dat coulda be...., me tink him have next ooman, but

den next ting now.., mi haffi a wanda a how much teeth MarieK really hab, cause mi neva hear har sey she a kiss 32 or 28 if a noh one, a chree ***kissteeth*** and grown peeple seems to be tickin har off wid dem hanticks...., wha dat mean i dont know, i tink dat ooman did drap when she was a baby..,
den laaawks G2 shap been busy and dis week sah, seeing dats she sey she going pon two weeks vacation AGAIN...nuff people did down deh a get jrunk wha day...but the ting is she sey she noh kno wey she a go yet, if u ask me me tink G2 have one speego....,

den unu memba Brigadier HO, well misses, him as usual wid him maddd self.., nuf go put too much dettal pon him rag, and next ting u know him a run up and down Boardlane bout him peepee a hat him., him tink him really gone and bunn it up now.., ~~~waaaiiieeee~~~
ohhh guess who did a gi out newsflash bout weed.., u wudda never believe me, nuh MarieK, of all people, me neen a expect dat from har at all, at all.., bout It was reported that Merica weed is nat good and in Canada dem a go lack up people if dem ketch dem wid weed again caaw dem change the law again... wha she know bout weed, me cudda see if a Dahjah did come up wid dem sinting deh..,
anyways, we resident Night Nurse nuh nearly ketch har death, by a mad puss inna har building, but instead all she worried bout is, how Kobe lawyer drap bamshell dat his accuser had another mans semen and pubic hair on her underwear when she went to the haspital..., if me was she me wudda drap de case dehso and done., no man, dem gone too far now.., u nuh tink so, me waan vamit when me a hear.., cha
den guess who a de new WWBP nuh de one and ongly Boudbrook, but hear yaaa, dem nuh did haffe bann Compry fram guessing, as it seems she is able to guess who they are as soon as the pictures are posted.., me say she did out fe maddd pooo Ctry.., iee sah.,
den next ting, me agree wid MarieKenuh.., she sey the forums dem should have new names and dat GD should be called Igglaz Lounge Dear ms Kay and Maas John[/b] should be called Fass inna People Business, den Miss Portmore sey Coodeh should be called Dapper Zone, but Ctry sey it should be called Tapshattas Lounge.., she nuh musse cyaan dodge bullet..,
anyway, me nuh business inna ppl business enuh.., a so me get ie, a so me sell ie..,

me gone yaaa.., see u down de lane.,