Whooii mi hayze dem want a ova pappilaytid villige a elp, dem yah torey an canvastayshan whey mi blessed hayze dey behole tummuch.
Aye sah, ah glad ah meet di requirement dem fi get di jab. Cudd yoo beleeve dem sen mi back fimi MPBD, lucky ting mi did barrow mi naybah son peeca bysikkle fi ketch erly. Mi juss jump panni an stawt pedal faws fi ketch back quick incase sumaddy wawk wid fidem. Ah nah tell unoo wha appen pan di way back mek mi haffi push di bysikkle wid mi foot till mi reech di hill mi coase eh dung. Watta lucky ting mi was a skilled ridah addawise mi prably wudden mekki back in time. Anyways enuff addi details whey unoo nuh need fi noe. Mi sey back to di fone torey...mi sey, mi shub een di big hayze fone sinting inna di sackit hole fi lissen peeple torey...dem sey is manitah mi manitahrin di callz dem, dem cudden cum up wid a betta jab, so much torey fi pick choose an refuse when mi lap mi frack tail an sidung an reddy fi chat. Mississ, yuh shudda ere di one born-jamaican "hellyeeew" poe RichD pan di nedda enn pawz, mi ere im blow dung two times, den sey "yow! a oooo dis?" den hearborn-jamaican agen, "its maaw, its barn-juhmaykan, yooo member hi pee hemm yoo mee number?" den ere di one RichD "Oh, oh yah man, so how tings, yuh criss? mi didda wanda a who dis eh nuh, caw mi neva recagnize dem digitz yah...so wha yuh want fi tawk bout?" Dat neva soun frootfull so mi juss pull switch to anedda sackit.
Canvastayshan already 1 howa 48 mins in.
"...its been a while I heard a man's voice so calm and smooth, yuh know yuh remind mi of someone spreshall"
"Compry thats like the 13th time yuh telling mi the same thing, what topic didn't we cover?"
"You know, I didnt mean to repeat myself like that, just that you are such a nice person to speak to, I am really enjoying this convo, even though we aint talking on a main topic...you know I almost called and ask for Remo not remembering the name you left on the PM"
There was no suss there so I went to another call. Just intime to hear the last ring. In deep English accents:
"Hawlo"
"Hoi, its me Englon Gerl, may oi speak to..."
A burst of loud scream, I almost throw the headphone from my aching ears, for just about 10 seconds of screaming, I waited to see if they would actually start a convo.
SistaD started:
"Oi cownt belee we okchawlee speekeh"
"Oh gerl, om reelay exciteed...this is a reely grea thing, ent it?"
The heavy English accent was sometimes hard for me to keep up with the convo, I rolled my eyes and made the switch.
Aye sah, ah glad ah meet di requirement dem fi get di jab. Cudd yoo beleeve dem sen mi back fimi MPBD, lucky ting mi did barrow mi naybah son peeca bysikkle fi ketch erly. Mi juss jump panni an stawt pedal faws fi ketch back quick incase sumaddy wawk wid fidem. Ah nah tell unoo wha appen pan di way back mek mi haffi push di bysikkle wid mi foot till mi reech di hill mi coase eh dung. Watta lucky ting mi was a skilled ridah addawise mi prably wudden mekki back in time. Anyways enuff addi details whey unoo nuh need fi noe. Mi sey back to di fone torey...mi sey, mi shub een di big hayze fone sinting inna di sackit hole fi lissen peeple torey...dem sey is manitah mi manitahrin di callz dem, dem cudden cum up wid a betta jab, so much torey fi pick choose an refuse when mi lap mi frack tail an sidung an reddy fi chat. Mississ, yuh shudda ere di one born-jamaican "hellyeeew" poe RichD pan di nedda enn pawz, mi ere im blow dung two times, den sey "yow! a oooo dis?" den hearborn-jamaican agen, "its maaw, its barn-juhmaykan, yooo member hi pee hemm yoo mee number?" den ere di one RichD "Oh, oh yah man, so how tings, yuh criss? mi didda wanda a who dis eh nuh, caw mi neva recagnize dem digitz yah...so wha yuh want fi tawk bout?" Dat neva soun frootfull so mi juss pull switch to anedda sackit.
Canvastayshan already 1 howa 48 mins in.
"...its been a while I heard a man's voice so calm and smooth, yuh know yuh remind mi of someone spreshall"
"Compry thats like the 13th time yuh telling mi the same thing, what topic didn't we cover?"
"You know, I didnt mean to repeat myself like that, just that you are such a nice person to speak to, I am really enjoying this convo, even though we aint talking on a main topic...you know I almost called and ask for Remo not remembering the name you left on the PM"
There was no suss there so I went to another call. Just intime to hear the last ring. In deep English accents:
"Hawlo"
"Hoi, its me Englon Gerl, may oi speak to..."
A burst of loud scream, I almost throw the headphone from my aching ears, for just about 10 seconds of screaming, I waited to see if they would actually start a convo.
SistaD started:
"Oi cownt belee we okchawlee speekeh"
"Oh gerl, om reelay exciteed...this is a reely grea thing, ent it?"
The heavy English accent was sometimes hard for me to keep up with the convo, I rolled my eyes and made the switch.