Awrite, mi put in some braids inna mi head esee, jus fi di summa caw I haffi gi di head a res fra di creaming dat always bun out mi kayahole an seep into mi head an disturb mi sanity (dat is one theory). Anyhoot, mi did di twiss or locks or waddeva.
Well my dear jamericanadish friends I went to a meetn where all di important peeps was dere- some a dem dat mi nuh too too like. So mi inna meetn an mi get a phone call an mi grabs up di phone quick quick caw mi did figgat fi puttie pan vibrate, and same time smaddy walk inna di room an mi swish round and den exit fi tek di call.
Well I returned to di table an mi siddung an mi rub mi head tap- u know, like likkle above mi ears deh. An I notice dat dere was a space. Yes a space by where a piece of locks should and did was been!!!!!!! I happin to glance to my right side an right pan di table couple good inch fram where mi sit dung was di offending runaway escaped bigath strand of curly q braid. Lawd mi hawt skip a beat. It cocks off likkle bit like it wenna guh tek a stage dive offa di table too. Mi aize dem stawt fi bun an I had a irresistible urge fi laff.
The stran a weave was luxuriating in betwixt me an a fella dat I don’t particularly love an appreciate. Mi an fi him yeye mek 4, an mi dis focus pan di smaddy wah didda tawk. I swivel rung innna di chair an try fi get closer to mi wayward stran a weave. I stretch out mi han likkle an push mi paypa dem in di general directian a di likkle vagabond stran, but mi really coulden close enuf widdout mi haffi git up.
I will tell oonu dat di focus of di meetn was ‘jesas chris how mi a guh pick up da sitn deh’ and the otha agenda item was ‘bump it, I coulden care less’. They close di meetn wid ‘nobaddy nuh notice anyhow’. Which mi did really glad fa. Now as mi a pack up mi likle tings, mi notice di shoes of Mr Mi-nuh-like-yu-an-mi-know-u-nuh-like-me-needa was standing ova mi. I looks up an him wenna hold the vagrant stand betwixt im thum an forefinga wid im pinkie at hi salute, like imma sip queen lizbett tea.
Hear my man “Does this belong to you?”
Well my dear jamericanadish friends I went to a meetn where all di important peeps was dere- some a dem dat mi nuh too too like. So mi inna meetn an mi get a phone call an mi grabs up di phone quick quick caw mi did figgat fi puttie pan vibrate, and same time smaddy walk inna di room an mi swish round and den exit fi tek di call.
Well I returned to di table an mi siddung an mi rub mi head tap- u know, like likkle above mi ears deh. An I notice dat dere was a space. Yes a space by where a piece of locks should and did was been!!!!!!! I happin to glance to my right side an right pan di table couple good inch fram where mi sit dung was di offending runaway escaped bigath strand of curly q braid. Lawd mi hawt skip a beat. It cocks off likkle bit like it wenna guh tek a stage dive offa di table too. Mi aize dem stawt fi bun an I had a irresistible urge fi laff.
The stran a weave was luxuriating in betwixt me an a fella dat I don’t particularly love an appreciate. Mi an fi him yeye mek 4, an mi dis focus pan di smaddy wah didda tawk. I swivel rung innna di chair an try fi get closer to mi wayward stran a weave. I stretch out mi han likkle an push mi paypa dem in di general directian a di likkle vagabond stran, but mi really coulden close enuf widdout mi haffi git up.
I will tell oonu dat di focus of di meetn was ‘jesas chris how mi a guh pick up da sitn deh’ and the otha agenda item was ‘bump it, I coulden care less’. They close di meetn wid ‘nobaddy nuh notice anyhow’. Which mi did really glad fa. Now as mi a pack up mi likle tings, mi notice di shoes of Mr Mi-nuh-like-yu-an-mi-know-u-nuh-like-me-needa was standing ova mi. I looks up an him wenna hold the vagrant stand betwixt im thum an forefinga wid im pinkie at hi salute, like imma sip queen lizbett tea.
Hear my man “Does this belong to you?”