Suss time,
Well Boardies…ie look Ivan de Terrorist come and gone, and all me cyan say is Thank You sweet Jesus say him never lick we head on, [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
dat was close ehhh…me say, Friday night a nuff a we did glue to we tv, and a nuh till mawning light, we cudda find out say it bounced pon Clarendon and gone bout him business…but even da likkle bounce deh…did cause nuff havoc me a tell u, Father in heaven, but bwoy we lucky enoh…a bout 3-time now Florida a get lick enoh….***mek we cross we finga yaaa**** …anyway in all a de excitement and commotion… we bossman naaa get nufff bigup inna de media blithz, dem all want him autograph…yes sah, bossman get bigup left right and center, caa it seem like we likkle Jamaicans.com did come tru fe nuff a we a seek information bout yard…all after all dun…we couldn’t see or know wha a gwaan…but fe…. Jamaicans all around the world, a Fort Lauderdale-based website has become a way to find out how family and relatives on the island fared through the storm. Run by Xavier Murphy, www.jamaicans.com became a valuable resource since Hurricane Ivan knocked out the Internet sites run by newspaper, TV and radio outlets in Jamaica. ….yes sah….bossman get nuff bigup…and a nuff fundraising ting did a gwaan all over de country….so to all who did give a helping hand and helped out wid de nuff fundraisers all bout de place….cudos to unu and God Bless unu and unu families.., **bigup***
Anyway back to we likkle suss we have dis week….Chickie naa tell we bout har “fren” whey go a wan church wan Sunday mawning and so afta sunday school de teacha dun read ie scripture and a sing song and pray ... di pickney dem seh dem wan come up one by one come sing wan song, so de fuss 2 pickney go up and sing Jesus loves me ..next one lili gyal go up .. start wid introduction ... " me name Shaniqua .. me come from Jamaica ... a me sista dat ova deh so" so she get nuff clap and ting ... time fi she start sing now hear wah di lilli gyal start sing
tonight I'll be your naughty girl
I'm calling all the girls
I know you want ma body **dwl**
de sunday school teacha start shout out to har fe SIDDUNG SIDDUNG !!!!!!!!! she say de church nuh naily pop dung to baxide!!!!***DWL*** den YARDY say he har likkle 5yr old nephew go church to wan Satday mawning and wen im come home she ask him say how was church Demar? Hear him nuh, Anty mi si waan whole heep a jeezas tideh~~lawd a heven pickney cyan chat some singting een man~~~ den me nuh know if unu memba Bonquifa me nuh too memba har at all, anyway my girl drap by de odder day, and me say, me cudden understand a word a wha she and har big batty fren LaShawntelle weena say….as she come inna de place hear har…excuse me, eeh eeeh I am back, fe all who memba me hail me up nuh..and to all who dat never miss me, unu cyan bite me, den har fren LaShawntelle and she start talk, me say ***a wha dem a say lawd** hear dem nuh - Yo Yo Yo!! Bonquifa!! LaShawntelle in di house!! Whaddup sistah?!?! Next ting me hear Suesumba wid, “u boo got shot”…so LaShawntelle she buss out wid- Ah KNOW boo gah shat! Was me tole d'story to dat radio guy... dat gun loooonwg.... ah tole mah cuzzin bout dat big gun i'was a loooowng azz gun! well uthah den'a fack dat boo gah shat ain't nuttin else goin on. A juss fly in here t' give a shout out t'mah sistah Bonquifa...next ting TuffStuff she buss out wid, u know u cyan tek dat ooman go no where…..hear she nuh bout is “whoa whoa whoa!!!!! Is who opin di ghetto gate”” me nearly drap offa me chair.., den LaShawntelle she buss out wid- Whatchoo mean "ghetto gate" Tuffsta.... Y'all juss watch yoself…..Tuffstuff, don't act like u form no better. I rememmer u from waaaaay back in the days..when u used to hustle for the pipe..don't MAKE me tell ur bitniz up in eer!!!
and juss a wagg har finger…so hear Tuffstuffnow nuh….Na na na. Now see, you is wrong fa dat. Just plain wrong. I done been rectified an justified boud alla dat, an now u go try me like dat. Dat aint right yo. Ma bitniss use to be all bout but now I gots to be on the DL an I aint playing witchoo, Im serrus like dat judge gerl, Dont be callin ma name, OK. dont make me get ma vasline. Shoot… Dr Dudd she did a pass by same time and deh pon wan piece a rolleyes…is wha a gwaan round here…and is wha kinna language dem talking.. BPapi – say him a go dus awf mi ebonics dikshunary…and tell we wha dem say…***saviah pilat me***
anyway me haffe run go round a kitchen caa me hear Grandma2 pon wan piece a laafing….hear dis yaaa…Marilyn a ask har how fe mek a wedding cake, cause har fren a get married soon, and she is tinking of baking har fren a realy yaadie wedding cake…so deh deh a ask Granny fe de recipe, me dear chile, as Granny a tell har ½ a cup dis and dat, a so she deh pon awrite Granny wha name browning?? and what is peel’ ~~~waaiiieee~~~ me say granny have one piece a patience deh enoh..kiss me granny, [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
next ting now..TekTimehim come roun a back….”unu help me nuh”…ie look like me need classes pon de ‘professional’ iggling ting enoh…caa dis is verry stressful. mi dyamin manager jus a walkup and dung di rahtid floor every minute so, Every minute mi haffi ah minimize and maximize suh! Mi a get bex to hell, cah weh im a walk up and dung a guh???? Cha…unu betta tell me a how unu do it yaa, caaa me bout fe knack him down tiday tiday!! **bex***…well of course de all time iggler was dere Wendy - cha, Mi get ketch all di time.. mi caan even badda hide ie no more…ie come een like fe me boss like tek time and screechie up pan mi, but me nuh business yaaa….(look like from she get married she get bold, but poor TekTime a worry bout losing him job..so wha kinna answer dat deh…so YARDY now she say ever since Ivan did a pass chroo wha day, me have all de excuse she need, she all a get brite wid ie to, but pooo TekTime, all now nobody cyan tell him a good technique….den memba JAMMIN she say …dem soon fiya har….but fe har problem is wid emails, she say wha day she send har shopping and weekend list to everybody a har work place, raatid, cyan imagine har shame…, unu be careful when unu press de send button yaaa!!! **DWL*** den KING D him a tell we to say a nuh lie dat…caa de odder day some ppl a him job get fired fe da same ting!! And MILO MAN – say wha day him fren send him girlfriend a email full of dirty sex talk….and guessed whey it go…to de boss…talk about OOOOOOOOPS! **but dem ppl yaaa crack***
anyway, u memba englishman NUETRAL from down a shap, him buss out wid – unu betta jus mek sure say unu nuh send me nuh choopid email…..caaa some wuds juss pee me off real, real baddd…him say wuds like “NUNG” really get him blood to bwile, and how dem fe tap mix up "their`s" wid .."they`re"..."there`re".. and ppl who like come inna ppl yard a jess a **Roll dem eyes*** bout dem fe kerrout ..and COMPRY she say she agree caaa – lawd sah, me know exactly wha u mean…a cyan stan people who don't start ‘there’ sentences with a capital letter….and people who don't put a space after ‘they're’ comma, yeah man…I know exactly what u mean…me tan up deh a lissen dem, den REMO him buss out wid fe him dislike to, bout him nuh when smaddy say Jamdung…it cyan bex him esee, caaa me live pan farm and know wha name dung…**a wha name dung again, never mind a tink a know a wha***
anyway, we deh deh and here comes NUME – eelllo eello, a so unu a treat new smaddies bout yaaa…imagine me new, and unu naa have party fe me…shame pon unu, unu suppose to be nice, but me naa mek none a unu run me whey….me gween lissen to PEPPER caa she tell me say ‘just so yuh know, dem two smaddies deh, she know a who me a talk…she say dem nuh have no sense, and me fe gallang and post and enjoy me self on JA.com and Sweetsopp say – if any body tell lie pon u, juss tell me and see if me nuh bruk up dem whaaraa..well NUME say - just so unu know me, me can't spell wut a ras, I am all women, me is not too ole but me is not pikney either, **eek*** so dere, so she and SWEETSOPP a talk and Sweetssop a tell we say
de odder day har daughta waan know a who name ‘Sweetsopp’, so she say she tell har say is me baby, de likkle pickney tell har modder say “NO…you are not, you are my mommy”, so Sweets a try explain say dat is the name she use on the board (She knows it as the board). De likkle pickney look pan har and say "first it is the board an now it is Sweetssop!!!! what next mommy, What" ~~waaiiieee~~~
anyway TEKTIME did still deh deh, so him start fe gi we joke bout de old people dem a Florida and how dem drive bad…..unu si dem ole people deh whey live and drive a Florida, I waan line dem up wan by wan esee and gi dem a beating….dem tek whey dem license and cut it up…..Imagine one mawning…mi ah drive guh ah work good good, jus ah listen mi CD an gwaan. up di road mi notice some headlight an mi seh to miself but wait, eh look like say dat deh cyar ah come dung di wrang side ah di road...but dat nuh possible cah everybody knoa seh we drive pan di right. Lo an behold nuh some ole faat jump di dyam median an come straight eena traffic. Mi get a near miss, but smaddy else get di licking. Mi juss haffi seh tenk yuh Jesas far ef a did mi, mi woulda dead ar deh a jail. For ef im neh kill mi, mi woulda kill im….tink me a joke, a wudda murder him…a nuff time u deh deh a hear bout some accidents man, u cyan juss shake ur head…
Bandilo him deh deh a look laas so we ask him whappen to him…him say him waan a parents manual…**eek** me say wha…him say last evening him and him 10yr old son deh a Chili's a eat after school ..…when out of a de blue...him son ask him if him ever have a crush when him did likkle?" ---him say de hot wing whey him a did a eat fly outta him mout…. an slap a ooman crass de aisle square eena har fayce! So him go over to har and apologize afta a wipe aff de spit and wing affa de ooman face, den ask har if she have a parent manual…de pooor ooman, so now hear Wendy - bawse u lucky de ooman never slap de crap outta u enoh, and secondly u fe glad say u pickney we bring home Pauline and not Paul, u betta go down pon u knee and gi tanks, bout u waan manual..**chatbout*** mercy!!!!
Den misses wan pieca a excitement de odder day when maasFoody him tap by an a introduce himself…all a de fowl dem bout de place come out, i mean ALL a dem....and no ask if dem neen a throw bout dem fedders….but de man have a ooman eye esee, mercy me…him waan know all a de ooman dem age and address, den him waan know if Chickieavailable, pooor Chickie waan know wha she fe available fah..den LadyZwhisper and tell har…a gwaan like she neen know bout..but LadyZ tun back har attention to de man and no ask if she neen a question him, **eek** but ie look like de bredda did a flip hawd hawd from one ooman to de next, like a kid inna candy store, den ChampionGrl she come down deh a look like smaddy kick har inna har belly….a tell we say she need a hug.., a nuh ask if she never get hugup..den
....Compryshe stop by, so de whole a we a sing har Happy Birthday, dat a when she tell we say har fren dem a work give har a Microwave ***she seem happy enuff bout it** but it look like Coolbeansdid a get jellus caaa Compry a gwaan over de flowers…Numegi har, ***DWL***but gi unu betta joke, Countrygrl waan know wha ‘position’ we like betta…well, Peppernearly choke, u know she like dem argument deh undah de quiet, so anyway most people say dem like spoon, homegirl waan know a wha name so, **DWL** Pepper was all too kind to explain, she all say she hear bout wan ooman a japan dat have a man-shape pilla and luv ie, puts har right to sleep…and it don’t betray har…ahooah so hear
.....Chef Donjuan unu juss be careful wha kinna tattoo unu put pon unu body… say him did have one ooman name pon him chest and dem bruk up and now him haffe tek ie off..unu nuh sarry fe him, Nunyashe now inna shower a bade when smaddy hand juss clamp over har face, but as soon as him start whine pon har, she feget fe fraid and start whine to, Sexy Annieshe pass chroo to wha day, and waan know a which boardite a we fav, she deh deh a drap word bout one particular man, but all me a faas, me cyan get har fe tell me a who she a talk bout she in luv wid, den misses everybody nearly drap outta dem chair when ms powell a run round de place a laaf and a wheel har frack a frighten everybody when we ask har a wha…she say…she a get married, **irie*** hallejuiah me say everybody did glad fe har esee,
.....Bandi tell har say she cyan tap go a confession now, she mussa did feget bout dat..caaa she start de jumping up and down again....but seriously everybody glad fe hear story like dat...CONGRATS MS POWELL..., large up your chest my girl..,
~~~~waaiiieeeee~~~~ I don’t lie, I tell it like it is..,
me gone, [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]

Well Boardies…ie look Ivan de Terrorist come and gone, and all me cyan say is Thank You sweet Jesus say him never lick we head on, [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
dat was close ehhh…me say, Friday night a nuff a we did glue to we tv, and a nuh till mawning light, we cudda find out say it bounced pon Clarendon and gone bout him business…but even da likkle bounce deh…did cause nuff havoc me a tell u, Father in heaven, but bwoy we lucky enoh…a bout 3-time now Florida a get lick enoh….***mek we cross we finga yaaa**** …anyway in all a de excitement and commotion… we bossman naaa get nufff bigup inna de media blithz, dem all want him autograph…yes sah, bossman get bigup left right and center, caa it seem like we likkle Jamaicans.com did come tru fe nuff a we a seek information bout yard…all after all dun…we couldn’t see or know wha a gwaan…but fe…. Jamaicans all around the world, a Fort Lauderdale-based website has become a way to find out how family and relatives on the island fared through the storm. Run by Xavier Murphy, www.jamaicans.com became a valuable resource since Hurricane Ivan knocked out the Internet sites run by newspaper, TV and radio outlets in Jamaica. ….yes sah….bossman get nuff bigup…and a nuff fundraising ting did a gwaan all over de country….so to all who did give a helping hand and helped out wid de nuff fundraisers all bout de place….cudos to unu and God Bless unu and unu families.., **bigup***
Anyway back to we likkle suss we have dis week….Chickie naa tell we bout har “fren” whey go a wan church wan Sunday mawning and so afta sunday school de teacha dun read ie scripture and a sing song and pray ... di pickney dem seh dem wan come up one by one come sing wan song, so de fuss 2 pickney go up and sing Jesus loves me ..next one lili gyal go up .. start wid introduction ... " me name Shaniqua .. me come from Jamaica ... a me sista dat ova deh so" so she get nuff clap and ting ... time fi she start sing now hear wah di lilli gyal start sing
tonight I'll be your naughty girl
I'm calling all the girls
I know you want ma body **dwl**
de sunday school teacha start shout out to har fe SIDDUNG SIDDUNG !!!!!!!!! she say de church nuh naily pop dung to baxide!!!!***DWL*** den YARDY say he har likkle 5yr old nephew go church to wan Satday mawning and wen im come home she ask him say how was church Demar? Hear him nuh, Anty mi si waan whole heep a jeezas tideh~~lawd a heven pickney cyan chat some singting een man~~~ den me nuh know if unu memba Bonquifa me nuh too memba har at all, anyway my girl drap by de odder day, and me say, me cudden understand a word a wha she and har big batty fren LaShawntelle weena say….as she come inna de place hear har…excuse me, eeh eeeh I am back, fe all who memba me hail me up nuh..and to all who dat never miss me, unu cyan bite me, den har fren LaShawntelle and she start talk, me say ***a wha dem a say lawd** hear dem nuh - Yo Yo Yo!! Bonquifa!! LaShawntelle in di house!! Whaddup sistah?!?! Next ting me hear Suesumba wid, “u boo got shot”…so LaShawntelle she buss out wid- Ah KNOW boo gah shat! Was me tole d'story to dat radio guy... dat gun loooonwg.... ah tole mah cuzzin bout dat big gun i'was a loooowng azz gun! well uthah den'a fack dat boo gah shat ain't nuttin else goin on. A juss fly in here t' give a shout out t'mah sistah Bonquifa...next ting TuffStuff she buss out wid, u know u cyan tek dat ooman go no where…..hear she nuh bout is “whoa whoa whoa!!!!! Is who opin di ghetto gate”” me nearly drap offa me chair.., den LaShawntelle she buss out wid- Whatchoo mean "ghetto gate" Tuffsta.... Y'all juss watch yoself…..Tuffstuff, don't act like u form no better. I rememmer u from waaaaay back in the days..when u used to hustle for the pipe..don't MAKE me tell ur bitniz up in eer!!!
and juss a wagg har finger…so hear Tuffstuffnow nuh….Na na na. Now see, you is wrong fa dat. Just plain wrong. I done been rectified an justified boud alla dat, an now u go try me like dat. Dat aint right yo. Ma bitniss use to be all bout but now I gots to be on the DL an I aint playing witchoo, Im serrus like dat judge gerl, Dont be callin ma name, OK. dont make me get ma vasline. Shoot… Dr Dudd she did a pass by same time and deh pon wan piece a rolleyes…is wha a gwaan round here…and is wha kinna language dem talking.. BPapi – say him a go dus awf mi ebonics dikshunary…and tell we wha dem say…***saviah pilat me***
anyway me haffe run go round a kitchen caa me hear Grandma2 pon wan piece a laafing….hear dis yaaa…Marilyn a ask har how fe mek a wedding cake, cause har fren a get married soon, and she is tinking of baking har fren a realy yaadie wedding cake…so deh deh a ask Granny fe de recipe, me dear chile, as Granny a tell har ½ a cup dis and dat, a so she deh pon awrite Granny wha name browning?? and what is peel’ ~~~waaiiieee~~~ me say granny have one piece a patience deh enoh..kiss me granny, [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
next ting now..TekTimehim come roun a back….”unu help me nuh”…ie look like me need classes pon de ‘professional’ iggling ting enoh…caa dis is verry stressful. mi dyamin manager jus a walkup and dung di rahtid floor every minute so, Every minute mi haffi ah minimize and maximize suh! Mi a get bex to hell, cah weh im a walk up and dung a guh???? Cha…unu betta tell me a how unu do it yaa, caaa me bout fe knack him down tiday tiday!! **bex***…well of course de all time iggler was dere Wendy - cha, Mi get ketch all di time.. mi caan even badda hide ie no more…ie come een like fe me boss like tek time and screechie up pan mi, but me nuh business yaaa….(look like from she get married she get bold, but poor TekTime a worry bout losing him job..so wha kinna answer dat deh…so YARDY now she say ever since Ivan did a pass chroo wha day, me have all de excuse she need, she all a get brite wid ie to, but pooo TekTime, all now nobody cyan tell him a good technique….den memba JAMMIN she say …dem soon fiya har….but fe har problem is wid emails, she say wha day she send har shopping and weekend list to everybody a har work place, raatid, cyan imagine har shame…, unu be careful when unu press de send button yaaa!!! **DWL*** den KING D him a tell we to say a nuh lie dat…caa de odder day some ppl a him job get fired fe da same ting!! And MILO MAN – say wha day him fren send him girlfriend a email full of dirty sex talk….and guessed whey it go…to de boss…talk about OOOOOOOOPS! **but dem ppl yaaa crack***
anyway, u memba englishman NUETRAL from down a shap, him buss out wid – unu betta jus mek sure say unu nuh send me nuh choopid email…..caaa some wuds juss pee me off real, real baddd…him say wuds like “NUNG” really get him blood to bwile, and how dem fe tap mix up "their`s" wid .."they`re"..."there`re".. and ppl who like come inna ppl yard a jess a **Roll dem eyes*** bout dem fe kerrout ..and COMPRY she say she agree caaa – lawd sah, me know exactly wha u mean…a cyan stan people who don't start ‘there’ sentences with a capital letter….and people who don't put a space after ‘they're’ comma, yeah man…I know exactly what u mean…me tan up deh a lissen dem, den REMO him buss out wid fe him dislike to, bout him nuh when smaddy say Jamdung…it cyan bex him esee, caaa me live pan farm and know wha name dung…**a wha name dung again, never mind a tink a know a wha***
anyway, we deh deh and here comes NUME – eelllo eello, a so unu a treat new smaddies bout yaaa…imagine me new, and unu naa have party fe me…shame pon unu, unu suppose to be nice, but me naa mek none a unu run me whey….me gween lissen to PEPPER caa she tell me say ‘just so yuh know, dem two smaddies deh, she know a who me a talk…she say dem nuh have no sense, and me fe gallang and post and enjoy me self on JA.com and Sweetsopp say – if any body tell lie pon u, juss tell me and see if me nuh bruk up dem whaaraa..well NUME say - just so unu know me, me can't spell wut a ras, I am all women, me is not too ole but me is not pikney either, **eek*** so dere, so she and SWEETSOPP a talk and Sweetssop a tell we say
de odder day har daughta waan know a who name ‘Sweetsopp’, so she say she tell har say is me baby, de likkle pickney tell har modder say “NO…you are not, you are my mommy”, so Sweets a try explain say dat is the name she use on the board (She knows it as the board). De likkle pickney look pan har and say "first it is the board an now it is Sweetssop!!!! what next mommy, What" ~~waaiiieee~~~
anyway TEKTIME did still deh deh, so him start fe gi we joke bout de old people dem a Florida and how dem drive bad…..unu si dem ole people deh whey live and drive a Florida, I waan line dem up wan by wan esee and gi dem a beating….dem tek whey dem license and cut it up…..Imagine one mawning…mi ah drive guh ah work good good, jus ah listen mi CD an gwaan. up di road mi notice some headlight an mi seh to miself but wait, eh look like say dat deh cyar ah come dung di wrang side ah di road...but dat nuh possible cah everybody knoa seh we drive pan di right. Lo an behold nuh some ole faat jump di dyam median an come straight eena traffic. Mi get a near miss, but smaddy else get di licking. Mi juss haffi seh tenk yuh Jesas far ef a did mi, mi woulda dead ar deh a jail. For ef im neh kill mi, mi woulda kill im….tink me a joke, a wudda murder him…a nuff time u deh deh a hear bout some accidents man, u cyan juss shake ur head…
Bandilo him deh deh a look laas so we ask him whappen to him…him say him waan a parents manual…**eek** me say wha…him say last evening him and him 10yr old son deh a Chili's a eat after school ..…when out of a de blue...him son ask him if him ever have a crush when him did likkle?" ---him say de hot wing whey him a did a eat fly outta him mout…. an slap a ooman crass de aisle square eena har fayce! So him go over to har and apologize afta a wipe aff de spit and wing affa de ooman face, den ask har if she have a parent manual…de pooor ooman, so now hear Wendy - bawse u lucky de ooman never slap de crap outta u enoh, and secondly u fe glad say u pickney we bring home Pauline and not Paul, u betta go down pon u knee and gi tanks, bout u waan manual..**chatbout*** mercy!!!!
Den misses wan pieca a excitement de odder day when maasFoody him tap by an a introduce himself…all a de fowl dem bout de place come out, i mean ALL a dem....and no ask if dem neen a throw bout dem fedders….but de man have a ooman eye esee, mercy me…him waan know all a de ooman dem age and address, den him waan know if Chickieavailable, pooor Chickie waan know wha she fe available fah..den LadyZwhisper and tell har…a gwaan like she neen know bout..but LadyZ tun back har attention to de man and no ask if she neen a question him, **eek** but ie look like de bredda did a flip hawd hawd from one ooman to de next, like a kid inna candy store, den ChampionGrl she come down deh a look like smaddy kick har inna har belly….a tell we say she need a hug.., a nuh ask if she never get hugup..den
....Compryshe stop by, so de whole a we a sing har Happy Birthday, dat a when she tell we say har fren dem a work give har a Microwave ***she seem happy enuff bout it** but it look like Coolbeansdid a get jellus caaa Compry a gwaan over de flowers…Numegi har, ***DWL***but gi unu betta joke, Countrygrl waan know wha ‘position’ we like betta…well, Peppernearly choke, u know she like dem argument deh undah de quiet, so anyway most people say dem like spoon, homegirl waan know a wha name so, **DWL** Pepper was all too kind to explain, she all say she hear bout wan ooman a japan dat have a man-shape pilla and luv ie, puts har right to sleep…and it don’t betray har…ahooah so hear
.....Chef Donjuan unu juss be careful wha kinna tattoo unu put pon unu body… say him did have one ooman name pon him chest and dem bruk up and now him haffe tek ie off..unu nuh sarry fe him, Nunyashe now inna shower a bade when smaddy hand juss clamp over har face, but as soon as him start whine pon har, she feget fe fraid and start whine to, Sexy Annieshe pass chroo to wha day, and waan know a which boardite a we fav, she deh deh a drap word bout one particular man, but all me a faas, me cyan get har fe tell me a who she a talk bout she in luv wid, den misses everybody nearly drap outta dem chair when ms powell a run round de place a laaf and a wheel har frack a frighten everybody when we ask har a wha…she say…she a get married, **irie*** hallejuiah me say everybody did glad fe har esee,
.....Bandi tell har say she cyan tap go a confession now, she mussa did feget bout dat..caaa she start de jumping up and down again....but seriously everybody glad fe hear story like dat...CONGRATS MS POWELL..., large up your chest my girl..,

~~~~waaiiieeeee~~~~ I don’t lie, I tell it like it is..,