Re: Credits: If not now, then WHEN???
Yes mi <span style="text-decoration: line-through"><span style="font-weight: bold">free autograph </span></span>copy of tough foots Wendy book is coming
lawd wendy when mi seh mi happy cyan done
yes man is about time you stop waste time weh god give you ahn do something with all of that talent you have. i cant wait to read it.
now hurry up ahn send di baxide book nuh
Yes mi <span style="text-decoration: line-through"><span style="font-weight: bold">free autograph </span></span>copy of tough foots Wendy book is coming

lawd wendy when mi seh mi happy cyan done
. yes man is about time you stop waste time weh god give you ahn do something with all of that talent you have. i cant wait to read it.
now hurry up ahn send di baxide book nuh
Wendolino, my friend. This is amazing news.
You brought so much laughter in my life just when I needed it
Shi come a mi yaad an laff aftah mi keresene lamp, use mi phone an call long distance to whispah sweet nothings inna DahJah aize, den shi come scandal mi here on Board Lane
and we ova eena de kia household well proud of you
Mi have wan copy wid dog ears can sen yuh. Mi did a drink some Milo tea when mi did a read it an lickle bit spill an soak troo couple a di pages. But it can read still. Sen mi yuh address an mi wi mail it to yuh pronto
Haven’t thought that far out , but will keep churning the brain cells to come up with new ventures

..sorry mi did a harass yuh soh ...no wanda yuh tink mi heartless 
What yuh waiting pan.. a cookie? Much love wacky Jacky