If not now, then WHEN???
Oliver Samuels??? Huh??
Ok ..which one of you smarty pants playing a joke pan mi
I just checked my FB account ad there is a friend request from OLIVER SAMUELS.
Yes- mi si im pictra pan di request but mi know fi sure sey a wan a unu a ramp wid mi
Come man ..is who a ramp wid mi troo unu know sey Oliver a mi Igol??? Peasie a yuh dat a hide behine Oliva face?
<span style="font-style: italic">OMG.. dis cannot be true.. I need fi goh wash mi face wid some Bayrum cause dis muss bi a joke </span>
Re: Credits: If not now, then WHEN???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistahD</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-size: 11pt">Awesome new (((Wendy))) now how do I get an autographed copy to add next to Colin Channer and Olive Senior and the other important authors??
Calabash 2011????</span>
Sistad >. I am over her in a daze an didn't see your question
Order from the BUY NOW button FROM HERE
Someone told me about Calabash the other day .. sounds like something I really need to look into ..Thanks
Re: Oliver Samuels??? Huh??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Come man ..is who a ramp wid mi troo unu know sey Oliver a mi Igol??? Peasie a yuh dat a hide behine Oliva face?
It wasn't me Wendy
But get used to being famous, OK?
Peasie my darling .. I found out who sent Oliver my way. I looked at the mutal friend lsit and my cousin's name showed up. I called her and she said she has done work with Oliver in JA and told him about the book.. hence the FB link. I am so freaking excited
I accepted his friendship and sent him a message just in case is nat Oliver for real.
Mi was a speaky spoky to him and thanked him for the link.
He just responded!!!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
<span style="font-weight: bold">Oliver Samuels December 12 at 10:11pm </span>
Yuh welcom Miss Wright. A ongle ope dat u wi link mi fram time to time. </div></div></div>
Thanks to SistaD for sending some media personell my way also. You guys are freaking AWESOME!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body">congrats wendy!!!!
time for the book tour
and i'm going to pass this thread to another young talented writer sister - to motivate her ... </div></div>
Well Seveen I don’t think it will be hard for you to motivate your sister.
Seeing as you were one of those people giving me a tongue lashing.
But I know it was tough love dowe. Tanks fi it!
On that note, the people who are kind enough to help me with the FB campaign, your effort has not gone unnoticed. Much Love, gratitude an maximum respect!
<span style="font-weight: bold">SistaD
Quodlibet
Peasie
Sweetsop
Bandanna
Compray
Seveen</span>
If I forget anyone, please accept mi apology– Love unu like cook food!
Thanks Anshann.. hurry an get wan .. mi hear sey it a sell off!
BTW mi havi share dis wid unu .. Dis man is an eidat but mi love im still
Oliver's Christmas message:
<span style="font-weight: bold">Oliver Samuels: </span>C<span style="color: #000099">hrismus is jus roun di cawna, mi a beg mi fb fambily noh guh up an dung ant trus ppl tings, cau wen January step a deh soh di reality a go tek oonu; den weh oonu a go duh?
Laas year mi noh kno weh fly eena mi ed mi barraw bank money seh mi a gi do likkle higglarin, buy up mi tings an a so-so trus mi trus..mi a pay back di bank outa mi salary. Ebberybady wat trus fran mi malice mi. Doze tiefs!</span>
I am deading
Wendy,
I got my "Hautograffed" book yesterday. Fram de book come De Wife cyan put it down. In fact she read the first 2 stories to me. It is hilarious. We could not stop laughing. De Wife put on some voices to dramatize it. Wendy, this is just the start. The sketches in the book confirm it. I know bigger things coming...I urge everyone buy the book. Make it a number one...It is a blast...Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">Wendy,
I got my "Hautograffed" book yesterday. Fram de book come De Wife cyan put it down. In fact she read the first 2 stories to me. It is hilarious. We could not stop laughing. De Wife put on some voices to dramatize it. Wendy, this is just the start. The sketches in the book confirm it. I know bigger things coming...I urge everyone buy the book. Make it a number one...It is a blast...
Glad you liking it so far X.
One of my friends who bought the book called me last night sey shi have a bone fi pick wid mi. Mi dey a wanda what in di worl shi ago sey now an mi start brace fi di worse.
Hear wey shi a argue wid mi ova di phone bout
Why mi neva mek di book langa.. sey shi was so disappointed when shi reach di laas page. I was like SHEW!
Mi tink shi did a sey shi neva like it 
BTW Xavier - how yuh noh sey nutten bout how brite an boasy ina di big up sectian?