As you know change is constant. Based on observations we are going to be making some changes to the forums. There will be mainly mergers of a few forums. The goal is to reduce the number of forums, scrolling and consolidate where we think like discussion can happen. The changes will take place in a few days.
Mergers and Changes
Tags: None
Re: Mergers and Changes
thanks for the heads-up, Xavier. If any moderators will "lose their jobs" as a result of any consolidation, may I gently suggest that they be thanked for their service, and while u are at it, take the opportunity to recognize those who may have gone unthanked in earlier rounds of consolidation.
Tonks? Weeda dead fuss. 
Ennyway, some hoff di chanjj dem mekk sense but mi nuh tink <span style="font-weight: bold">Style & Fass'n</span> belong widd healt an fitniss.
U shood merge di Discova JA widdi Jamaica Trip repowt and put bakk Style by itself if is a issue widd space, pls.
Or, U mite as well juss gwaan an put Dear K inna di Shoutbax.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">
Ennyway, some hoff di chanjj dem mekk sense but mi nuh tink <span style="font-weight: bold">Style & Fass'n</span> belong widd healt an fitniss.
Agree wid dis. This merger was not a good one.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">
Agree wid dis. This merger was not a good one. </div></div>
Why do you think so? Please elaborate.7/5th of all people do not understand fractions.
For one thing, both fora are very well populated, used and have a certain vitality independent of each other. I think this will get lost if they're merged. I've always thought the idea behind merging certain fora was to increase traffic and reduce space?
H&F & S&F have enough traffic and interest on their own. Merging them will jus mek de place too crowded. Nex ting yuh knoa wi cyaa find whe wi a look fah, wi no knoa who fi ask (cause now yuh a go have fiftyeleven moderator fi de one place) an wi a go go een deh fi get ansa fi wi health concerns an come out wid de latest weave instead...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"> <span style="font-weight: bold">wi a go go een deh fi get ansa fi wi health concerns an come out wid de latest weave instead...
</span> </div></div>
why you so fool, eei nunya?
Aldoe nubaddy neva hawks mi <span style="font-style: italic">**likk mi chess tapside mi bressessis**</span>, for dem mussi feel sey fimi opinyon nuh count, but seet yah ennyway.
Mi feel sey it nuh belang in dere cause it simple. Peeple nuh do dem hair an guh put awwn pretty frack and spike heel fi guh runn inna marathan.
Das why di two nuh mekk nuh sense. A different tings chat bout inna each fora and nat even di sayme peeple dem whe frequent nuh chat bout di sayme tings more dan suh.
Mi nuh undastan how summuch time did spenn a tell peeple <span style="font-style: italic">fi poas inna di rite chread, poas inna di rite chread - Moooovin tuh dis and mooovin tuh dat </span>an all sayka dat nuff maddarayta and poastah cuss awwf dem wan a nedda and now some nat evel a talk
but now all anna sudd'n a big migrashan and consollidyashan.
Wat is di reeel objective? Fi mekk peeple run up and dung an tun fool?
at <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">an wi a go go een deh fi get ansa fi wi health concerns an come out wid de latest weave instead.</div></div>
But you know couple times today I was hunting down the board for Style and Fashion. Agree with Nunya, the forums are distinct and have its own traffic and interest. So why the need to merge the two?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">For one thing, both fora are very well populated, used and have a certain vitality independent of each other. I think this will get lost if they're merged. I've always thought the idea behind merging certain fora was to increase traffic and reduce space?
H&F & S&F have enough traffic and interest on their own. Merging them will jus mek de place too crowded. Nex ting yuh knoa wi cyaa find whe wi a look fah, wi no knoa who fi ask (cause now yuh a go have fiftyeleven moderator fi de one place) an wi a go go een deh fi get ansa fi wi health concerns an come out wid de latest weave instead...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">For one thing, both fora are very well populated, used and have a certain vitality independent of each other. I think this will get lost if they're merged. I've always thought the idea behind merging certain fora was to increase traffic and reduce space?
Thanks for the feedback. Xavier is moving towards combining more forums and having the forums become more inline with social media feeds. Your response is recorded for him to read and consider.
BTW in the combined Style and health forums, there are a total of 7 active topics in the last 7 days, and 14 total in the last two weeks.7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">
Thanks for the feedback. Xavier is moving towards combining more forums and having the forums become more inline with social media feeds. <span style="font-weight: bold">Your response is recorded for him to read and consider.</span>
Koo Yer!! Den a wen unnoo get suh farmal and stooch?
Un beeharf hoff Nunyer, tell yuh highniss thenks. <span style="font-style: italic">kakk awwf mi likkle fingah an sip mi Lady Grey wid mi aide holing di parasol ova mi tuh shade mi fram di blastid sun.</span>
LOL!
A wonder if Pepper realise that those 7 active posts were prior to the merger.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">
Thanks for the feedback. Xavier is moving towards combining more forums and having the forums become more inline with social media feeds. <span style="font-weight: bold">Your response is recorded for him to read and consider.</span>
Koo Yer!! Den a wen unnoo get suh farmal and stooch?
Un beeharf hoff Nunyer, tell yuh highniss thenks. <span style="font-style: italic">kakk awwf mi likkle fingah an sip mi Lady Grey wid mi aide holing di parasol ova mi tuh shade mi fram di blastid sun.</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SandiF</div><div class="ubbcode-body">LOL!
A wonder if Pepper realise that those 7 active posts were prior to the merger.
Yes, I counted twice.7/5th of all people do not understand fractions.
Only you....
aka ChurchDude. I want that moniker back! Until then....
"Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to" ~ Anon