TG. u did read wen mi post di gossip bout di smaddy
who go NY wid him mistress an chek eena di Waldorf pon di taxpayer money an him get cawl fi return to yaad pon nex flight?...mi hear a who dem seh it is....if a laff a dead ...but mi still shock considering..but den, maybe him did feel seh wid all di wuk him a do fi clear up tings, him no fi eena di clear up too
Re: TG. u did read wen mi post di gossip bout di smaddy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">who go NY wid him mistress an chek eena di Waldorf pon di taxpayer money an him get cawl fi return to yaad pon nex flight?...mi hear a who dem seh it is....if a laff a dead ...but mi still shock considering..but den, maybe him did feel seh wid all di wuk him a do fi clear up tings, him no fi eena di clear up too </div></div>
No I am sorry I missed it...but get this Air Jamaica is losing $US10Mil per month and gives out 648 1st class tickets per year to Parliamentarians and their Spouses.
Re: TG. u did read wen mi post di gossip bout di smaddy
yeah all dat a come unda review an soon stop...nuff tings a go get stop an all di murder whe gwane naw close di door....di nex one u fi watch is my guy a customs...him unda close scrutiny an haffi watch fi him bak...u see whe dem a extend di tax ting fi low who no pay fi gwane pay...yeah man..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">9 Did the contract hit have some international connections? </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.