Is who Deedo ha info pon r did eena bizniz wid why him still
deh a yaad...him exhaust him appeals an afta all, di prez of the free worl name him bold an brite....so how come my lady a seh she no mek no decision as yet as to wedda fi honour di extradition mek mi a wonda yah now if 2 +2 really do add up to 6
yaad lawyers a hypocrite u know....dem a claim seh dat
tru Deebo name as kingpin him naw go able fi get fair trial here in di US YET wen dat couple did get kill a Mandeville lass year, NO yaad lawyer wud come fawud fi represent di alleged killa...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.