http://www.jamaicaobserver.com/news/html...AND_STOLEN_.asp
<span style="font-weight: bold"> wat i dont understand bout dis story is di fact dat all dem truck come an go an not a soul notice nutten..an no come seh is cause it awf di beaten path...cause mi see people fence up an put up guard fi less dan dis a yaad..at least wen it come to the consortium of names whe a deal wid dis project
mi feel seh di new cost figures a mek tings iffy an a one a try mek a money pon di bakside while a find a way fi get outta di big announced deal...but is juss me as a yaadie a mek a yaadie conjecture as usual...
someting fishy an is not di sea alone
LOOK PON DI PICTURE DEM GOOD</span>
<span style="font-weight: bold"> wat i dont understand bout dis story is di fact dat all dem truck come an go an not a soul notice nutten..an no come seh is cause it awf di beaten path...cause mi see people fence up an put up guard fi less dan dis a yaad..at least wen it come to the consortium of names whe a deal wid dis project
mi feel seh di new cost figures a mek tings iffy an a one a try mek a money pon di bakside while a find a way fi get outta di big announced deal...but is juss me as a yaadie a mek a yaadie conjecture as usual...
someting fishy an is not di sea alone
LOOK PON DI PICTURE DEM GOOD</span>