[img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
Some pictures of the new Bahia (Pear Tree is over)
Re: Some pictures of the new Bahia (Pear Tree is over)
i don't even want to look. i glimpsed the monstrosity under construction this past summer driving by, and it broke my heart.
[img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] Dont look MG...I did and wish I hadnt....what an UGLY addition to the landscape.... [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
kimda unresonable to judge at this point...I think
is whe yu a talk bout... yu noh see Jamaica mash up.....dem mash up the beach and who ago work in a dat monster hotel...poooh likkle Jamaica done fah.. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
mi hear sey everybdoy donw deh a line up a embassy every week fi try get visa fi get out...
boss mi tell yu seh mi and mi puppa gamble and buy piece a goverment land a runaway bay in 99 overlooking pear tree before hotel build and the teefing govt man when the spanish sign the deal repurchase back the people dem land who could not prove dem finish pay fi it...hahaa [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] now land selling for 3 times original price this was 2004 before the hotel build...yes Jamaica mash up unu have land un a sell... [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
so yuh buy di odd peica lan yuh did mention?
naw sah, dem want too much money, mi not paying more than 2Ok us fi land, mi cant afford 70K us dollars fi land whe ago sit dung fi couple years, the english jamaican dem a mash mi up with dem pounds [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]. Mi a go back next year go look some more a St. Mary since mi grandfada claim seh we have land dung deh a bush up, in the past mi did just monitor local news and anticpate whe highway or hotel ago build a so the man who mek him money from Hilton hotel seh him did do it, tek helicopter a night and look where the concetration of lights are. Cha have mi a buss mi trategy on yah fi free...
if i recall di peice of land was almost 200 acres
an it was lan dat fi year wi used to jus drive pass an juss fling di empty bokkle dem ovah deh..When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
Question?
In this photo it appears there is no beach (yet). But I understand there was one and lack of public access to it is one of the objections to the project.
Is there one there still?