Attempted rape victim ..
Re: Attempted rape victim ..
u know wat struck mi wen i read it in di paper dis mawning..dat such a high up cop wud publicly state dat is not smaddy she wud chat to...so u mean, saying good mawning to smaddy whe wat? ...look like him...look poor like him...look young like him...etc etc etc...an if dem had him subdued, why she grab di cutlass an cut up di man...an u can imagine how him being treated in di lockup since is she him attack
is har one woman vigilante response more tolerable cause she is a woman unda di threat of rape....
behind di obvious story , is anodda telling story of di divide widdin di divide dat is yaad
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u know wat struck mi wen i read it in di paper dis mawning..dat such a high up cop wud publicly state dat is not smaddy she wud chat to...so u mean, saying good mawning to smaddy whe wat? ...look like him...look poor like him...look young like him...etc etc etc...an if dem had him subdued, why she grab di cutlass an cut up di man...an u can imagine how him being treated in di lockup since is she him attack
is har one woman vigilante response more tolerable cause she is a woman unda di threat of rape....
behind di obvious story , is anodda telling story of di divide widdin di divide dat is yaad </div></div>
Hey what you want her to do,have the boy chop her instead?/
The boy got his hand on the cutlass and she manage to take it away. What should she do now? As far as I am concerned,she was "Knighing him with it and he was just tp fidgity. that's what cause him to get injuried.
She probably saved his life. because if the whole community came out and start on him,she wouild need a very sizable army to stop them from killing him.
Like they did in this case on the asme day." Police report that about 4:00 am on Sunday, the man was overpowered by his intended victim who raised an alarm. A mob converged and chopped the man to death. The cops say when they arrived they saw the body with several chop wounds while a home-made firearm with one 9mm round was lying beside the body.
Another unidentified man was also shot and killed in Torrington Park in Kingston on Sunday morning. According to the police, the man who is believed to be in his mid-40s, is of dark complexion, slim and was clad in a khaki shirt, khaki pants and a beige merino."
...ut what a woman in her position doimg without her little 'saturday night special' well tucked in her little fanny purse??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u know wat struck mi wen i read it in di paper dis mawning..dat such a high up cop wud publicly state dat is not smaddy she wud chat to...so u mean, saying good mawning to smaddy whe wat? ...look like him...look poor like him...look young like him...etc etc etc...an if dem had him subdued, why she grab di cutlass an cut up di man...an u can imagine how him being treated in di lockup since is she him attack
behind di obvious story , is anodda telling story of di divide widdin di divide dat is yaad </div></div>
glad you brought dat up ..
mi was a wonda why shi wouldn't talk to him ..
her education and training alone should let her realize seh someone in her position is able to "meet an greet" John Public anytime ..
maybe she wouldn't want him in her personal circles ..
understable
but is a youth weh shi si everyday ..
but too busy fi say how de hustlings look my yout ..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body">Magic and Evan - just by looking at certain people yuh know wedda yuh wudda seh good mawnin tuh dem or not an if yuh nuh feel fi seh mawnin, is dat an invitation to rape?
no ...
but you neva can tell how much a greeting can mean to somepeople ..
maybe it would touch him soul an mek him feel like someboby pickney ..
change his whole outlook on the day .. maybe his life..
reach out and touch .. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img]
She lives about 11 houses from my Mom - same developement. Last summer my Mom walked with her in the mornings.
(yes - it's THAT close to home for us/me) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
I can't/wont go into too much detail about what happened in this - but - I can say, that when she said it's someone she woudn't ordinarily talk to - she doesn't mean it in the way it might sound - she's not meaning it in an uppity way it might sound.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">y are you surprised she wouldn't greet him? cause she's a public official? other than that her behaviour (as far as the greeting ting is concerned) seems SOP fe peeps who feel say dem "hiya" dan de next person </div></div>
i was thinking we have gone past dem "hiya" dan de next person
most Jamaicans greet garbage man .. mail man and mad man ..
nuh feel nuh way ..
suh wha wrong wid people in yuh community yuh interact wid pon whatever level .. ? ? ?
naww....me stop greet mad man...serious ting....
one used to out hang out near mi workplace...if is a day when him head tek him, u seh hello, and him start cuss a whole heap a bad wud and want fi chase u....god help u if is a day when him have him machete handy.
dem did also have a group of crackheads that used fi congregate round there too- me did try me bess nuh fi mek eye contact.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sinco01</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">y are you surprised she wouldn't greet him? cause she's a public official? other than that her behaviour (as far as the greeting ting is concerned) seems SOP fe peeps who feel say dem "hiya" dan de next person </div></div>
i was thinking we have gone past dem "hiya" dan de next person
most Jamaicans greet garbage man .. mail man and mad man ..
nuh feel nuh way ..
suh wha wrong wid people in yuh community yuh interact wid pon whatever level .. ? ? ? </div></div>
me juss a gu by sentiments expressed my jamaicans round me..for instance my mother cannot understand how me hail up everybaddy so..growing up as a child and living as an adult in jamaica..she really believed it wasn't appropriate fe har to chat to everybaddy..especially men..heck she still feel same way [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yuriatin</div><div class="ubbcode-body">She lives about 11 houses from my Mom - same developement. Last summer my Mom walked with her in the mornings.
(yes - it's THAT close to home for us/me) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
I can't/wont go into too much detail about what happened in this - but - I can say, that when she said it's someone she woudn't ordinarily talk to - she doesn't mean it in the way it might sound - she's not meaning it in an uppity way it might sound.
hmm..aight..cause some of does comments about how she feel both de attack are interesting to say the least. Why is she so concerned about whether people are laffing at her [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Why does that comment surprise you /evan ???? That is the normal buttoism wey ah gwan fram time...
Ah sorry deh ooman get attack an it show deh unmentionable aspect af Jamaica the sex attack... But dere is some tings bout what deh ooman sey wey mi cyan almost cringe... Mi glad shi neva get rape and mi nuh mine shi chap deh man.. wat surprise mi is deh man survive...