Re: No fraud in bulb project - PNP report
all fine an well for these two to resign...wat about freezing assets until u sort tings out...we always mek nise a yaad but di money neva seem to be repaid...from all dem unsecured bank loans whe govament people, party loyals get an di banks went belly up, i have yet to see where any assets were seized from the guilty ones to make good on the bad loans...
if u gwine to clean house and stawt do right an change di status quo of how tings r done, dis is one measure dat needs to be addressed...we seize di poor man tief like Zeke's assets but dat is whe it seem to stop...we seize dat lady money from eena har fridge but mi neva yet read r hear bout anybody up di food chain get dis done
come awn Bruce, in for a pound in for wateva di phrase seh
all fine an well for these two to resign...wat about freezing assets until u sort tings out...we always mek nise a yaad but di money neva seem to be repaid...from all dem unsecured bank loans whe govament people, party loyals get an di banks went belly up, i have yet to see where any assets were seized from the guilty ones to make good on the bad loans...
if u gwine to clean house and stawt do right an change di status quo of how tings r done, dis is one measure dat needs to be addressed...we seize di poor man tief like Zeke's assets but dat is whe it seem to stop...we seize dat lady money from eena har fridge but mi neva yet read r hear bout anybody up di food chain get dis done
come awn Bruce, in for a pound in for wateva di phrase seh