Re: Cash Plus-oops! I Mean Cash 'Negative'
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen_theFoodie</div><div class="ubbcode-body">mi nuh know how much she lass. after mi tell people nuh fi do sitten one time and dem guh dweet, mi nuh waan hear nothing bout it again. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] sound harsh but mi lack the patience fi this kinda nonsense.
like mi also tell har nuh fi buy big house last year. 2 retired owl people nuh need big house for so many reasons. she guh buy it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
all who cant hear muss feel.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
I bet you never thought you would grow up to sound like your mother. LOL Anyway, I hope they didn't lose too much or else they might have to sell the house and move in with you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen_theFoodie</div><div class="ubbcode-body">mi nuh know how much she lass. after mi tell people nuh fi do sitten one time and dem guh dweet, mi nuh waan hear nothing bout it again. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] sound harsh but mi lack the patience fi this kinda nonsense.
like mi also tell har nuh fi buy big house last year. 2 retired owl people nuh need big house for so many reasons. she guh buy it. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
all who cant hear muss feel.
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
I bet you never thought you would grow up to sound like your mother. LOL Anyway, I hope they didn't lose too much or else they might have to sell the house and move in with you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]