mi nuh own one a dem but mi tink yuh need itunes fi deal wid de ipod but mi nuh sure cah mi nuh jine unno woirl yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Fi mi player is nat ah iPOD, but Dahjah is correct. Yuh usually haffi use iTunes software fi deal wid di iPod proprietary iPod player. Yuh may bi able fi drag an drop pan ie tuh.
bwoy, me feel choopid fe real, technology a move too faas enoh, dem know dem fe give ppl step by step, esp fe duncebat like me, but me tek dat back, cause me can do most tings, but boy, dis one tek de cake,
one a de time, me get de music (from Limewire) pan de player, but guess wha, a musse bout 3secs a de song u hear~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
and one big head boardy suppose fe a call me fe help me, and all now~~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
is an ipod u have auntieCtry? if so.. download itunes as your 1st step & den it will provide you with the steps u need from there [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
Hey (((Kee)))) no enoh, is a mp3 player dow, some odder brand me cant memba....it has 4GB and have all the text, pictures, radio and such as a ipod, but not apple, u get me, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
de sinting gi me a waam time usee, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
but a tink i got it now~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
Thanks for asking Kia [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.