lissen nuh, me go tek faas and buy one digital camera/camcorder, but see yaa sah, a dont know de fuss ting bout ie, and u wudda tink de manual wudda help,
so u know me brite head go off, and me tink of ja.com, unu is soooo brilliant, me naave fe fret, me is covered right, [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
ok, here is where me waan start from, in de daytime it look and me cyaan penky penky wid ie, but night time, ie dark, [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
a whey de flash/camera or de brite lite/camcorder deh.., ???
duh, unu tek time wid me tuff head, caaa when it comes to technology me we admit it, me kinna trabel inna de slow lane, [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] but a waan try zeen, tonks, [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]

so u know me brite head go off, and me tink of ja.com, unu is soooo brilliant, me naave fe fret, me is covered right, [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
ok, here is where me waan start from, in de daytime it look and me cyaan penky penky wid ie, but night time, ie dark, [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
a whey de flash/camera or de brite lite/camcorder deh.., ???
duh, unu tek time wid me tuff head, caaa when it comes to technology me we admit it, me kinna trabel inna de slow lane, [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] but a waan try zeen, tonks, [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]