mi have a question fi ask you but mi too embarass fi post it so check yuh pm in a few minutes [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Pssst!....J Kid come here! (Editing a post without losing your information.)
Re: Pssst!....J Kid come here! (Editing a post without losing your information.)
By the way noh feel SHAME. Som ah dem same wan pan yah whe yuh tink kno whole heap, noh kno di answa to dah de question eida.
Memba wen yuh did inna school an di techa ah teach suppen an yuh noh hav ah clue whe him ah talk bout, den yoh look ova an yuh si dis glassy eyed look pan ah whole heap ah smaddi face inna di class? [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Also, sometimes smaddi ask whe sound like ah dumb question, an yuh hear people start mek, "How stupid can yuh be, groans?". Den yuh com fi fine out lata dat more dann half ah di class was juss as clueless as yuh, an ah act like dem ah genius?! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Soh whe mi ah sey is, don't bi embarrass, mi dear, many ah us in yah juss as clueless, an will also learn from yuh questions. Soh noh fraid fi poas it man. Jus poas it.
Re: Pssst!....J Kid come here! (Editing a post without losing your information.)
Oh thanks so much J-Kid for your solution to my problem. That has been bugging me for awhile now and you just solved a huge problem for me.
Say J-Kid are you married?I'd marry you in a heart beat, then I would put you infront of my computer to fix it everyday :love:
edited to add: please don't beat me up because I believe in God!
No problem ahtall! Anytime!
Well, Rumah has it dat I may be.
I am a lova not a fita. But mi kno people, who kno people whe wi duh it, if yuh into dat deh kina wild ting.[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by J kid:
[qb] No problem ahtall! Anytime!
Well, Rumah has it dat I may be.
I am a lova not a fita. But mi kno people, who kno people whe wi duh it, if yuh into dat deh kina wild ting.[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
Well you can tell everybody what I asked you [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
btw. what yuh mean by rumah...mine eeh noh mi wi tell pon yuh [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
OK, since I have your permission:
*******************Cut & Paste*****************
Q: Is whaapen when I write in the message box then I go somewhere else to copy something and when I come back everything I had in the box is wiped out?
A: Let mi ask you this first. I am assuming you went to another web page in the same browser window, then when you finished, you used the back button to go back to the original page you were typing on? Is that correct?
Re: Yup
A: Well the problem is this. When you do that and come back, the screen re-freshes itself (It goes back to the server and retrieves new info).
The best way to do it, if you are using IE browser, is to go to: FILE > NEW > WINDOW, and open a separate seession to do your copying/browsing. You then go back and click the old browser window to do your pasting.
Originally posted by Jedi l:
[qb] Say J-Kid are you married?I'd marry you in a heart beat, then I would put you infront of my computer to fix it everyday :love: [/qb]