Re: Cable VS Satellite
Venn it's not that bad [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Bout lickle breeze blow ..LOL
The weather have to be Extremely bad an in some cases all when snow a fall heavy mi still have reception.
Ep if yuh waan talk to G about the hook ups im have the low down pan all di deals. Yuh can call mi an mi mek im get yuh all di details yuh need fi know.
I think we "rent" the extra boxes (which are thin and doan tek up noh whole heapa space to dat)
Anyway too much info fi tell yuh yahsoh. Call G an im wi tell yuh di low down pan Satalite. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Venn it's not that bad [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Bout lickle breeze blow ..LOL

The weather have to be Extremely bad an in some cases all when snow a fall heavy mi still have reception.
Ep if yuh waan talk to G about the hook ups im have the low down pan all di deals. Yuh can call mi an mi mek im get yuh all di details yuh need fi know.
I think we "rent" the extra boxes (which are thin and doan tek up noh whole heapa space to dat)
Anyway too much info fi tell yuh yahsoh. Call G an im wi tell yuh di low down pan Satalite. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]