do you have additional lines for your children ? <span style="color: #FF0000">one of them</span>
if so what plan are you using and how do you like it ?<span style="color: #CC0000">Verizon 700 minute plan fi allawi cause wi have been wid dem fi years and the service works great in the house </span>
are you using the gps tracking features for the plan ?<span style="color: #FF0000">no </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">do you have additional lines for your children ? <span style="font-weight: bold">NO</span>
if so what plan are you using and how do you like it ? <span style="font-weight: bold">N/A</span>
are you using the gps tracking features for the plan ? <span style="font-weight: bold">nope me nuh start track him yet.</span>
maybe me should just delete this response as it doan look like it a guh help u
<span style="font-weight: bold">Yes, but I can't wait until he goes off and gets his own plan.</span>
if so what plan are you using and how do you like it ?
<span style="font-weight: bold">
Family unlimited, of course it works fine, cause we have unlimited minutes 24/7.</span>
are you using the gps tracking features for the plan ?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">are you using the gps tracking features for the plan ?
What is becoming of parenthood, wen red-blooded parents noh longer waa fi spy pan dem pickney dem? Wha happen tuh parents whe use tuh look inna yuh underwear..........draws fi si if yuh ah hav sex, an wi trail yuh tuh school like a steathly ninja Private Eye, den wi silently listen in pan yuh calls pan di phone extension? Wha happen tuh di tried an true techniques, like searching under yuh mattrass, an unda di yuh bed, wen yuh gaan ah school?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">are you using the gps tracking features for the plan ?
What is becoming of parenthood, wen red-blooded parents noh longer waa fi spy pan dem pickney dem? Wha happen tuh parents whe use tuh look inna yuh underwear..........draws fi si if yuh ah hav sex, an wi trail yuh tuh school like a steathly ninja Private Eye, den wi silently listen in pan yuh calls pan di phone extension? Wha happen tuh di tried an true techniques, like searching under yuh mattrass, an unda di yuh bed, wen yuh gaan ah school?
Come on parents, reclaim yuh rights!
we confiscate the phone 3/4 of the time so we know where it is
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">whappen yuh nuh inna the same recession mi inna ?
the child is too young to be texting . </div></div> well mek sure yu disable txt from di phone then because yu noh want to end up wid di $500 phone bill because shi neva know shi too young fi a txt.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">...........because shi neva know shi too young fi a txt. </div></div>
mi already have it disable with the cell phone company suh she can try txt all she want PLUS she have a really basic phone wid 2 button pan it and no outgoing text capabilities.
the phone above is just a backup and offered to me free when I added the 2nd line for her.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">whappen yuh nuh inna the same recession mi inna ?
the child is too young to be texting . </div></div> well mek sure yu disable txt from di phone then because yu noh want to end up wid di $500 phone bill because shi neva know shi too young fi a txt. </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.