So now Google will feel the brunt of the power of the MS monopoly. Do you think they will be defeated like Netscape was. Bing is a pretty nice search engine!!!
Yahoo and Microsoft Partnership...Is this the end for Google
Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.comTags: None
Re: Yahoo and Microsoft Partnership...Is this the end for Google
No!
Google is an household name, and too many people out deh just hate M$soft and its monopoly. Som ah wi like fi stick it to M$soft whenever wi can, caa dem waa lack dung others from thriving.
Bing is a pretty catchy name and they are started full strength marketing. How much you want to bet the Bing is going to be everywhere in the next version of Window. I never underestimate MS to bring the competition to it's knees.Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
i've been prompted here and there to change my search engine to bing...this morning it happened when i downloaded a new version of IM. i checked NOT.
i don't like Bing.
but then...i'm not a huge fan of change either.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">How much you want to bet the Bing is going to be everywhere in the next version of Window. </div></div>
Das di ongle way dem gwine duh it, is fi force ie dung yuh throat. If del leave it up tuh di free market, mi ah bet dat Google wi wip dem behine.
Mi agree wid unnu MG an Loops. Mi noh like Bing eida. Mi noh mind change, but M$ haffi goh com wid more dan dat fi mek mi, an whole heap ah odda people switch.
Re: Yahoo and Microsoft Partnership...Is this the end for Go
bing is pretty cool.
- di daily picture dem pon bing.com very cool (and u can go back and see di previous 7 days)
- u can find flight info and trend. dem will tell u ef it mek sense fi u buy di ticket tideh or wait caw it may go up or down
- u can search fi images and seh how much u waan see bout each or find similar ones to do one u pick
-check out a search fi jamaica and see all di related searches pon di left (u nuh haffi look fi flag, food, map and dem tings deh separately)
<span style="font-weight: bold">disclaimer: </span>mi is biased caw mi got shares
Re: Yahoo and Microsoft Partnership...Is this the end for Go
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FrenchTickla</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">disclaimer: </span>mi is biased caw mi got shares</div></div>
Thanks fi yuh brasen honesty!