Foreign Car Buyers beware, your engine is at risk!
Re: Foreign Car Buyers beware, your engine is at risk!
dem in denial from long time, all dis nah guh help dem a fawt.
I even notice seh dem stawt fe report when de japs have recall once in a while too. Oddawise yuh haffee look fe weh dem burry it.
Respecks JaKid,
This information has been out for sometime now.
Infact I found this out just before buyoing my Sienna, but was buyer/beware I guess
I agree, we should not anively buy ANY kinda cars. Foreign or local. The all have there share of problems. As anyone knows, a car is one of the worst investment.. No matter what kind.
Is that because of using cheap gas or are you saying the cars come with sludge in the engines?
That is why the gas prices are so scarey. I use plus that is all I can afford. Suh I guess I better take it in it's due for a oil change any how.
89 and above. Plus is 89 [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]Originally posted by Emperah dahJah:
[qb] U need fe look at wah de owner manual recomend.
If it seh yuh fe use 89 octane an ya use 87 ya guh mash up de engine before time.
Fe mi engine mek fe 87 and above.
What does yours' say? [/qb]
before how much time?Originally posted by Emperah dahJah:
[qb] U need fe look at wah de owner manual recomend.
If it seh yuh fe use 89 octane an ya use 87 ya guh mash up de engine before time.
Fe mi engine mek fe 87 and above.
What does yours' say? [/qb]
fi mi own seh 91 i think.. and mi alternate between 89 and 93If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
cawse a lang time since mi read di manual an mi noh too sure, now a days wid di gas prices soh high 89 stawt look like 93 to me. [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]Originally posted by Emperah dahJah:
[qb] well den wah ya gwaan suh comcern fah den
[/qb]