What's yours?
Ringtone
Re: Ringtone
It name: VZW - Default Tone.
So default dat if smaddi else phone ring mi tink ah fi mi own ah ring.
Kina like wen dem did ongle hav, "Ring-A-Ding ah Ding pan phones. Everybaddi use fi scramble fi get dem phone caa dem tink ah fi dem ah ring.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">
So default dat if smaddi else phone ring mi tink ah fi mi own ah ring.
dats wah mi hate wid mine...i had a movado on my old BB then mi nuh know wah fi put pan mi new bb
wen mi phone ring mi si everybody a check if a fi dem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: _______</div><div class="ubbcode-body">What's yours? </div></div>
this is for texts
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ANpephxhcEo"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/ANpephxhcEo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
this is for calls
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yBhn-EfAV8Y"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/yBhn-EfAV8Y" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
i would be forever posting videos if i put all the ringtones i have for individual callers but here are two of my favorites
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RwvaCeoMv84"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/RwvaCeoMv84" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rgjrcSQsuro"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/rgjrcSQsuro" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
Ok my new primary mobile got some foofool ringtone and i can't find anything deestant to download from my eediot service provider.
Can my N78 tek music offa de iTunes? And can a iTunes chune convert inna one ringtone?
Beg yuh a likkle help fi de technologically challanged I.
Mi have Buju Driva A pon de Merica mobile and mi have de standard ring pon mi ole ole Yaad phone.
yes magix
i had used this once and was able to create a ringtone from my own music
Ebay sells cds for cheap (less than $10) with enough ringtones to keep you in front of the pc for weeks. There are various websites out there too, but suggest downloading only mp3 files. If it's a windows mobile phone, Microsoft has both free and pay ringtones. Some of the free ones are in use on my phone.