atleast a suh it seem. It's close to 4 yrs old.
It hyperventilates every now and then. Meaning the processor obviously is getting hot so the fan come on heavy and blows hard and the woola de computah freeze and nuttin works at all. Aftah dat de only way fi stop it is fi force it off.
NOW...it has a huge problem connecting tuh de intahnet. I click on firefox or E8 and it come up with a blank pg and says DONE in de leff bottom kahnah. I put in an address such as http://www.jamaicans.com/forums/ubbthreads.php?ubb=cfrm and it won't link. It will try for bout half a second and den seh DONE.
I've been having to click GO or a link 20 odd times feet fi guh troo.
I called the ISP satdeh mawnin and light demm up bout dem intahnet service and now mi inna toronto and find it a duh de exact sameting here. Mi did tink seh a fi dem modum but all up yasuh de exact sameting a gwaan.
Now mi haffee call back de ISP an seh sarry
Anyhow how dis cyan fix?
Is it a Virus?
Is my internal modum mashup?
A wah?
It hyperventilates every now and then. Meaning the processor obviously is getting hot so the fan come on heavy and blows hard and the woola de computah freeze and nuttin works at all. Aftah dat de only way fi stop it is fi force it off.
NOW...it has a huge problem connecting tuh de intahnet. I click on firefox or E8 and it come up with a blank pg and says DONE in de leff bottom kahnah. I put in an address such as http://www.jamaicans.com/forums/ubbthreads.php?ubb=cfrm and it won't link. It will try for bout half a second and den seh DONE.
I've been having to click GO or a link 20 odd times feet fi guh troo.
I called the ISP satdeh mawnin and light demm up bout dem intahnet service and now mi inna toronto and find it a duh de exact sameting here. Mi did tink seh a fi dem modum but all up yasuh de exact sameting a gwaan.
Now mi haffee call back de ISP an seh sarry

Anyhow how dis cyan fix?
Is it a Virus?
Is my internal modum mashup?
A wah?