between dis eedyat router (d-link dir-655)
and de wirelss modem inside this NEW laptop mi nuh kno which one is worse. Dis rahtid laptop soon guh back mi bleeve it have a defective modem inside it.
It keep switchin' pan it own or going offline pan its own or sum odda piece a fawt
de routah jus keep dropping de blasted internet like crazy.
when mi tek de router outta de equation everything is fine, de laptop run smooth as ever.
Mi guh a mi parents yaad an all ova deh it still a drop de wireless feed
I believe I have all de updates now so I "should" be fine.
Mi a guh play wid it fi anoddah week an if it keep up it going back.
and de wirelss modem inside this NEW laptop mi nuh kno which one is worse. Dis rahtid laptop soon guh back mi bleeve it have a defective modem inside it.
It keep switchin' pan it own or going offline pan its own or sum odda piece a fawt

de routah jus keep dropping de blasted internet like crazy.
when mi tek de router outta de equation everything is fine, de laptop run smooth as ever.
Mi guh a mi parents yaad an all ova deh it still a drop de wireless feed

I believe I have all de updates now so I "should" be fine.
Mi a guh play wid it fi anoddah week an if it keep up it going back.