do you find yourself googling in the middle of a conversation..to clarify information related to the subject?
How plugged in are you
Re: How plugged in are you
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">do you find yourself googling in the middle of a conversation..to clarify information related to the subject? </div></div>
not in de miggle of a conversation.
Suh tell mi how it guh?
Yuh an smaddy a chat sumweh an while dem a chat yuh guh pan BlackazBerry an google wah dem a seh fi si if a lie dem a tell? An if a lie dem a tell yuh pinte ee out tuh dem an cawl dem pan it?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">do you find yourself googling in the middle of a conversation..to clarify information related to the subject? </div></div>
not in de miggle of a conversation.
Suh tell mi how it guh?
Yuh an smaddy a chat sumweh an while dem a chat yuh guh pan BlackazBerry an google wah dem a seh fi si if a lie dem a tell? An if a lie dem a tell yuh pinte ee out tuh dem an cawl dem pan it?
lol..yes..but more time is me laptop...BB still a bit slow fe dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Killa_Tilla</div><div class="ubbcode-body">yes great for fact checking</div></div>
yes..and for backing up failing memories like mine..