Unu might can memba one a mi post a while ago bout how mi a debate between BB and iPhone.
Well mi fly with one iPhone-owning pilot who for the duration of the 10hr42min flight jus a gwaan brag bout his iPhone tappanaris, an it can do dis, and it can do dat, and how him use to keep one BB but dash it weh, an here hold it nuh, see how nice it hole? an see how fast de screen change, and de gazzilion application him download fi one dalla on and on and on.
So all now mi go a de mall an get on 3Gs 32MB sintin.
So all now (apart from being broke) mi cyaan figure out how to transfer my contact from me old Nokia 78 to dis ya contraption.
[wah appm to de help smiley???]
Well mi fly with one iPhone-owning pilot who for the duration of the 10hr42min flight jus a gwaan brag bout his iPhone tappanaris, an it can do dis, and it can do dat, and how him use to keep one BB but dash it weh, an here hold it nuh, see how nice it hole? an see how fast de screen change, and de gazzilion application him download fi one dalla on and on and on.

So all now mi go a de mall an get on 3Gs 32MB sintin.

So all now (apart from being broke) mi cyaan figure out how to transfer my contact from me old Nokia 78 to dis ya contraption.

[wah appm to de help smiley???]