Bwoy mi a tell you. I never liked GMail, now mi kiaan do widdout it.
I never fancied Firefox now a it a dweet fi mi!! All my pictures or graphics sent in to GMail account wouldn't show even though mi click "show images from such-and-such from now on." I googled a remedy for this issue with IE and it worked for a second, literally. Come over to Firefox and it's not even an issue. Bwoy mi wish mi did do dis long time.
Firefox a dweet people! Dem even give you nice background and ting on top of the page. Not to mention seh is ongle Firefox mi can browse JamCom pan.
....GRUMBLING...<span style="font-style: italic">sometime mi wish did branch out from long time, cho meng!
I never fancied Firefox now a it a dweet fi mi!! All my pictures or graphics sent in to GMail account wouldn't show even though mi click "show images from such-and-such from now on." I googled a remedy for this issue with IE and it worked for a second, literally. Come over to Firefox and it's not even an issue. Bwoy mi wish mi did do dis long time.
Firefox a dweet people! Dem even give you nice background and ting on top of the page. Not to mention seh is ongle Firefox mi can browse JamCom pan.
....GRUMBLING...<span style="font-style: italic">sometime mi wish did branch out from long time, cho meng!