This is a spin from J_kid’s post on technology. 
What would you say is the best new technology of our times?
Is there anything obsolete you are holding on to – even if you are not using it.
What would you like to see come back .. for old time sake

What would you say is the best new technology of our times?

Is there anything obsolete you are holding on to – even if you are not using it.

What would you like to see come back .. for old time sake
Gad eeh knows why when mi si it mi woan fling it wey. An bout 100 and more cassettes...moa s dem mi carry wid mi fram Jamaica when mi a migrate
.</span>
. </span></span>
Di CD playa ina mi cyar ongly gats the option to skip to nex sang.
mi juss kindly explain to her how shi lucky, shi can siddung a har yaad an write di paper pan har lap top using google fi do di research. when I was in Univ. mi did haffie goh a library, research di ting by hand, search fi books by dewey decimal an write out di paper long hand and den goh type ie out pan typewriter or using