Anybody ever replaced a screen by demself? walk mi tru it...is a Dell...
Tonx to di pickney I broke my laptop screen
Re: Tonx to di pickney I broke my laptop screen
I've had screens crack, bruk, tap wuk - 2 times and both times I was told (BY AN EXPERT SKELLY) dat it cheapa mi jus replace de whole ting because of how much it would cost to replace... ummmm mi woulden advise yuh fe try dweet yuhself.
Re: Tonx to di pickney I broke my laptop screen
Sounds like a job for the people dem who know how to replace the cracked iPhone screens
down here is a guy name Dr smaddyhim charge mussie bout 50 fi replace it while di mac store cost 200 plus. Mi never use him but mi hear bout him
Re: Jkid wherefore art thou?
Skelly until Jkid come here are some instruction on a video for different models......
Re: Jkid wherefore art thou?
Dis usually not fi di novis!
Anyhow, there is usually a long plate at bottom of screen dat yuh pop off to see di connector. Also yuh haffi pop di trim near di outer edge if di screen fi expose di retaining screws fi di screen. Di screws may bi hidden unda di glued on rubber bumpers stoppers.