mi using a Dell XPS dat is brandnew....is a desktop....mi juss stawt use it Friday...likkle while it go crazy wid di internet explorer screen popping up til dem numbered 55 so me reboot...it would not stop so mi shut awf di sinting an wen it come bak up mi could not get online....message bout no modem...mi cawl Dell an dem had mi open it up an press di modem fi mek it kick bak een....awrite mi know mi not technical but dem tell me how fi open up di sinting cause it is new veddy compact one an it ha lever whe mek di bak pop off...dem tell mi fi look nex to di whole heap a multicolour cable till me see a likkle rectangle marked 'press modem' an mi do dat an it is working now
di lady tell me dat while it is unusual fi a brand new sinting fi ha di modem stop work it can happen as obviously it did ...should i return it fi anodda one...i am jamaican enuff fi feel seh if new sinting go bad three days afta it stawt use, is dunghill all di way...ordered it on April 2 and Dell shipped all the components by Friday , put it togedda Friday evening.....so would u keep it or sen it bak fi anodda one....seriously [img]/forums/images/graemlins/70367-help.gif[/img]mi no kip it an den if it go bad dem tell me seh is someting me do di longa mi ha it