My dream LCD display setup
Re: My dream LCD display setup
Well beyond having a much bigger desktop to work and spread out, it gives mi di flexibility fi move different jobs to different panels an non haffi keep flipping back and forth. Mi could even watch a movie, or di news pan wan panel while mi continue working pan several other panels. If mi ah use a projector, mi can also move stuff to another screen whe mi noh waa noh baddi fi si but mi alone.
Tink bout it, mi could have Excel, word, multiple browsers windows, TV program, Messenger, video security monitoring, .....etc
In dis case, BIGGER is much better! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] Who waa buy it fi mi?
Source
I saw one of these yesterday at my daughters friends house.. they are sweet [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
I have de dual.
But dem one deh would be perfect fe studio work.
One would be de mixer, one de editor, a nex one de router an patchbay, de nex one de midi files de nex one [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
dem ting would introduce more audio probs in de studio too but what de hell [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]