is anyone having problems with Cingular wireless? When i try to send pictures with multimedia it says secure connection fail, check customer services and they said phone towers in my area (NY0 down
Cingular Wireless
Re: Cingular Wireless
they always dropped my calls...in my house...i now have a diff plan and I dont have to walk around my house trying to find a signal....crystal clear...
and I had them for the past 4 years...blasted thieves.. [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
wow, I had ATT for years, and I thought that they were the bomb [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
great customer service, and wonderful plans, and if u a bit late...
no problem..
Now dat they have teamed with Cingular, dey have turned bad? [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
this is truly hard to beleive..
A must Cingular Fault.. [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
who u have now Geneva...getting ready to switch, i juss have to get dat razr phone, [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img] i'm in luuuvvvvv, [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img]
mi juss get T-mobile...last week...
and mi get company discount pan the monthly bill and phone..mi get the razar phone fi bout 28.00 [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]
mi nevah like the samsung slider...the puss weh mi have woulda bruk it the fuss day mi bring it home...
I like the razar..it is thin..but it still too wide...dem need fi narrow it dung....
mi nain a spend no more than 28.00 pan it....a one free phone mi did a look ...but mi nevah like the keypad pan the free one...so mi juss tek the razar..
...the puss weh mi have woulda bruk it the fuss day mi bring it home...
Rahtid! Whe di pus ah duh pan yuh phone? Yuh hav wan smart puss, yuh teach it how fi use di phone?
no him juss think seh everything a fi him fi play wid...sigh \0/ [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]