the default address in google (for directions etc)
How do i make an address
Re: How do i make an address
ok...u know when you're in google getting directions...there is a way of making an address the default starting address (so that you won't have to keep inputting it)
[img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]...if I didn't know what i was talking about that explanation would confuse me too..
ok...u know when you're in google getting directions...there is a way of making an address the default starting address (so that you won't have to keep inputting it)
[img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]...if I didn't know what i was talking about that explanation would confuse me too..
I think you do that from your google account no ?
goto control panel, OOOOOO yuh wan dweet inna google. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] fallah blackstar yah [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
*sigh*..alrite mek me goh ask mr coolbeans. thanks anyway for the assistance.
goto control panel, OOOOOO yuh wan dweet inna google. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] fallah blackstar yah [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
*sigh*..alrite mek me goh ask mr coolbeans. thanks anyway for the assistance.
yuh mean seh him di deh an yuh couldn jus ahx him?
Wapm ,yuh jus a look supm fe poas? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
mi hope yuh nah follow google advice enuh...cause dem sometime gi wrang directions...mi nuh want yuh end up pan the wrong side a the tracks late a night [img]/forums/images/graemlins/eek.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
WHAT! No Ontar [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]