Anyone has a Bose system ? if so is how is it ? [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Bose
Re: Bose
a dat dem have inna mi chuck [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
And the home systems, headphones are all [img]/forums/images/graemlins/70409-waytogo.gif[/img]
dem ppl deh kno bout sound [img]/forums/images/graemlins/cool.gif[/img]
Anyone has a Bose system ? if so is how is it ? [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Fine in a car but not all that at home.. Go to a true sound store and find a system that works well with YOUR ears [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
just a music system Rich
so yuh had one and wah happen Kia..come wid ie story
My husband uncle had one and the JVC system de uncle had did sound betta.
Seriously it all depends on what you listen to and how you hear the music..
I am not the audiophile but I am married to one and is one everlasting sinting im go chru fi find stereo [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img]
Between dat & lumber store fi fine a piece a wood when im wan build sinting [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
I am not the audiophile but I am married to one and is one everlasting sinting im go chru fi find stereo [img]/forums/images/graemlins/70392-silly.gif[/img]
[/ QUOTE ] him try raise up di amp higher dan di speakers so di sound can flow down smoother? [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
i bet yuh all end up wi di speakers in di migggle of di room because dat is the "sweet spot"When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
not quite but we do have a subwoofer per speaker in de living room [img]/forums/images/graemlins/rolleyes.gif[/img]
and den sunday mawning im a play harry belafonte pon ie.. fi connect wid im west indian side [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] waieee!!!If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
guess mi did figet fi add seh is not cyar sitten mi a talk bout
home...
just looking for something small...bookshelf small...
was looking at the wave...would have to add the multi cd changer [img]/forums/images/graemlins/70456-eyebrows.gif[/img] and the speakers [img]/forums/images/graemlins/70456-eyebrows.gif[/img]