Which one would you advise (here comes the pro apple ppl dem) [mi nah pay fi sittin weh a guh get minimal use] 
Anyhow all of my new studio equipment manuals are in blasted pdf an mi nuh waan sidung a de computah all de while jus fi read de manual. I si weh one a dem peeps who have a studio use one a dem an mi get de idea seh yeh dis could work.
It need colour though cah nuff a de diagram dem in colour an mi nuh waan pay nuh big money feet eedah.
Mostly it will be just pdf manuals an ting mi a guh use it fah
And what size yuh tink would be best, yuh tink dem likkle 7" ting wert it?

Anyhow all of my new studio equipment manuals are in blasted pdf an mi nuh waan sidung a de computah all de while jus fi read de manual. I si weh one a dem peeps who have a studio use one a dem an mi get de idea seh yeh dis could work.
It need colour though cah nuff a de diagram dem in colour an mi nuh waan pay nuh big money feet eedah.
Mostly it will be just pdf manuals an ting mi a guh use it fah

And what size yuh tink would be best, yuh tink dem likkle 7" ting wert it?