anybady have ie...me haffi figure out how to get my wireless back up [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img]
the IP address fe linksys router
Re: the IP address fe linksys router-Kia please come
me nu time JK appreciate me tip [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] an me desperately need help [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70394-bawlout.gif[/img] fe get me wireless up.
When the cute [img]/forums/images/graemlins/70377-loveeyes.gif[/img]cable guy came he did me a favour an hooked it up..But it went down shortly after...my signal is at 100% but me cyaan get to the net any ideas? [img]/forums/images/graemlins/70367-help.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70367-help.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70402-thinking.gif[/img]
unplug router and modem for half minute an plug back een, si if dat werk. [img]/forums/images/graemlins/smirk.gif[/img]
a dat a the fuss ting dem tell yuh when yuh call
"ma'm unplug it, wait a couple of seconds and then plug it in" [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
apparently you need to do that every now and again
really?
mi couldnt tell when laws mi haffi reset mi router.
oh which remind mi fi get one ups fi the router next time mi go staples or officemaxIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
yeah I have had several reps tell me that it is like any appliance etc...overheat ..so just reset...so now if it rain/storm and mi see the signal a gwaan like eediat ..mi nuh evan call...mi juss reset it ..guh do something and plug it back in ...
i thought i found the solution on the linksys website lass nite..but then I could not get back in to the router to try it /0\
i called them an loops is correct they were very helpful...my modem an router were not synchronised...dahjah is, also, correct..they said if this happens again..unplug everything...wait a couple of secs..turn on the modem..wait 10 secs..turn on the router [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
Kia yu right to...i've never had to do this before and i've had this setup for a coupl of yrs...something must have gone askew during the move
i'm free...free..free..again [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70371-jump.gif[/img]