Re: mi indicata stick bruk
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">ALL women should learn fi utilize di stick properly, tuh dem benefit.
Especially wen dem waa stop all of ah sudden, pan ah dime. </div></div>
my first car was standard, had it for about 4 yrs. only area i still really needed to improve was moving off on an uphill slant. didn't quite master the art of timing clutch release and accelerator to prevent a slight rollback. but other than that, loved mi stickshift.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">ALL women should learn fi utilize di stick properly, tuh dem benefit.
Especially wen dem waa stop all of ah sudden, pan ah dime. </div></div>
my first car was standard, had it for about 4 yrs. only area i still really needed to improve was moving off on an uphill slant. didn't quite master the art of timing clutch release and accelerator to prevent a slight rollback. but other than that, loved mi stickshift.

wonda oomuch dat a go cost fi fix? mi never see dis happened to nebody cyar in all my days
den him look pan di side a mi cyar weh mi bang up di odda few months back and he him scratch him head and rub him belly...him ago try find di pawts fi dat too

how some a oonuh so brite
mi a tek mi time wid dah one yah