2012 Chevrolet Caprice...niiiice
Re: 2012 Chevrolet Caprice...niiiice
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nanook</div><div class="ubbcode-body">I'll take the Pontiac!
As a side note, they are using new Dodge Chargers in Minnesota as unmarked squads. If you come to the tundra, beware... </div></div>
Minnesota?
No thanks. last time i was there I was in a Place Called Detroit Lakes and it was minus -52
I talked to a local LEO with his new Charger (last winta), and they don't like them in the snow they are horrible (vs the old Crown Vics). Probably should have spent extra for AWD or swap out to snow tires come winter time.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Wow, the Caprice is still in production.
yuh shudda see di look of shock pan my face when mi saw dis
TAURUS......I almost walk weh wid it. mi tess drive it and di toyota camry... di camry neva even did a try di sitten sweet when it fully loaded suh till mi swear mi awganisim.......
see di inside here
mi seh di gear stick sweet yuh see it almost did want fi feel like......... oh damn I almost turned this into a dearK thread
carrry on
<span style="font-size: 8pt">ah need fi guh mek a cawl</span>