How much unno a pay, what features as in download speed, how much data or gb do you get?
I've been with bell fi de longest while and dem change mi good good service wah mi did have bout dem nuh offer it again.
Dem switch me to a nex service which uses a sim card like a cell phone and they're charging me data and in 3 months I haven't had a bill under $175 and dis munt bill come een a 307
Needless to say dem a guh get cancel an mi an dem goin fight, De contract (which mi nevah sign an senn een yet) goes until feb 2013. It would be cheaper fi mi fi cancel an pay dem penalty at dis rate. Dem landline can kiss mi bumfiquaat tuh.

and now bell is out tuh buy out a nex media conglomerate and de crtc says go ahead.
I've been with bell fi de longest while and dem change mi good good service wah mi did have bout dem nuh offer it again.
Dem switch me to a nex service which uses a sim card like a cell phone and they're charging me data and in 3 months I haven't had a bill under $175 and dis munt bill come een a 307

Needless to say dem a guh get cancel an mi an dem goin fight, De contract (which mi nevah sign an senn een yet) goes until feb 2013. It would be cheaper fi mi fi cancel an pay dem penalty at dis rate. Dem landline can kiss mi bumfiquaat tuh.

and now bell is out tuh buy out a nex media conglomerate and de crtc says go ahead.