Which one would it be, why?
Android phones if you had a choice
Re: Android phones if you had a choice
I don't know enough about the different brands to make a reasoned choice...
I know there is much hype about the samsung S line.
My brother in law has one (Android phone) that he SWEARS by but i donut know what the brand is.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Dr. Dudd will come in here shortly and tell you all about Android phones. And he'll recommend the right brand for you to buy.
It doesn't do spell check apparently.
weh u nuh behave yuhself!
The Galaxy S3 specs looking good. Supposed to be available in two weeks. No info yet on the Android version, but rumor says it is V4. For what I can find, it's .5 inch larger in most dimensions, compared to the Galaxy S2. Waiting to see how it look.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Dr. Dudd will come in here shortly and tell you all about Android phones. And he'll recommend the right brand for you to buy.
It doesn't do spell check apparently.
weh u nuh behave yuhself! </div></div>
Shi get tuh much sleep lass nite Jazz
Why not iPhone?Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Xavier</div><div class="ubbcode-body">Why not iPhone? </div></div>
I refuse to pay dem kinda money deh. Dats why mi nuh have imac, ipad or i-anyting.
I'd be buying an unlocked phone and an unlocked i-phone is almost a grand.
I could get it cheaper and go the contract route wid a provider but mi nuh waan dem contract eedah (and it would be locked)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">Samsung Galaxy Note (Android), caa it hav big screen, ah built-in stylus, an mi can tek notes wid ie. It is also much easier fi si di text pan di screen. </div></div>
Mi kno yuh wouldan come wid dis enuh.
But it's too big, fi talk pan ee yuh haffee ha yuh han spread out fullway fi ress it against yuh headside
I do like the stylus though and I've caught miself a look pan it a few times.
Mi ah goh solve dat problem fi yuh, an yuh tiny hands.Get wan wireless head-set.
Den di Samsung Galaxy S-3 noh alsost as big as di NOTE?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">But it's too big, fi talk pan ee yuh haffee ha yuh han spread out fullway fi ress it against yuh headside
I do like the stylus though and I've caught miself a look pan it a few times. </div></div>
mi haffee seet fuss, but mi nuh tink suh.
I have a bluteet ahreddy an mi cyaan stan ha de dyam ting stickup inna mi ears.
Sometime mi put mi phone inna mi front pants pocket, de note cyaan guh een deh, unless mi ha de pants wid pocket pan de leg.
which one yuh have Milo?
S3 is lookin slick. But biz wize de note lookin good too.
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SdnI9s-GD5w"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/SdnI9s-GD5w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>