tired of all the malware etc so went today and bought a Mac laptop...of course Future Shop neva ha di 17inch i wanted so i paid feet n dem getting it shipped in...hopefully my surfing will be malware free going forward...tired of being bumped off sites...so what changes will i find using a Mac
gave in finally...am Mac bound
Re: gave in finally...am Mac bound
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">
Dahjah shi dun sell-out! Shi dun sell har soul tuh di dark side.
mi tiyad a di whole heap a malware n ting...so mi had was fi go feet...is not like mi no ha nuff Apple products arreddy...so y not...mi wi pray fi mi soul n di poor workers but mi haffi go gi weh wi mek mi surfing easier....
Mi cyaan believe mi yeye
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kPm7-siWt6M"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/kPm7-siWt6M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">
Dahjah shi dun sell-out! Shi dun sell har soul tuh di dark side.
mi tiyad a di whole heap a malware n ting...so mi had was fi go feet...is not like mi no ha nuff Apple products arreddy...so y not...mi wi pray fi mi soul n di poor workers but mi haffi go gi weh wi mek mi surfing easier....
evan I could a save yuh money get yuh a bettah laptop an yuh would neva eva haffee worry bout malware ar virus again.
mi use fi love yuh but it look like now wi haffe pawt ways

yuh could a get one a dem ya
since it mek for audio and video dat mean powerful nuh grasscyaat.
ALSO dis is weh yuh getweh from de malware an virus tings
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">Surf, download and email without viruses.
LiveBook A2 with up to 8GB of 1066MHz DDR3 dual channel memory Introducing RainZone Internet Safe Zone. Having two computers isn't always practical. But we also understand that when it comes to your Rain computer, you want to keep everything safe and sound. RainZone is a virtual computer you can use to surf and download without infecting your LiveBook A2.
Easy to use. Just click the RainZone icon on your desktop and a virtual computer comes to life. Email, surf, download and chat without worrying about viruses and malware. If RainZone gets a virus just shut down RainZone and that "computer" doesn't exist anymore - so neither does the virus! </div></div>
enjoy yuh new life
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">Weh mi can see di live book...it $1k cheaper Dan di Mac
Is an order online ting. they built my studio pc which is a six core system de ting wicked an fass esee, not a mac cyan touch dis. an it neva ketch cole ar virus
Dem come outta New Jersey but dere is a place in Manitoba dat sell dem
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">tired of all the malware etc so went today and bought a Mac laptop...of course Future Shop neva ha di 17inch i wanted so i paid feet n dem getting it shipped in...hopefully my surfing will be malware free going forward...tired of being bumped off sites...so what changes will i find using a Mac </div></div>
Welcome to stress free computingIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">tired of all the malware etc so went today and bought a Mac laptop...of course Future Shop neva ha di 17inch i wanted so i paid feet n dem getting it shipped in...hopefully my surfing will be malware free going forward...tired of being bumped off sites...so what changes will i find using a Mac </div></div>
Welcome to a worry free and eventually cheaper computer experience!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">i still hear voices </div></div>
men in white coats carrying a straight jacket are coming your way soon
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">I am on a mac vannie and i still hear voices and get redirected to all kinda sites. </div></div>
no sah, dem ting nuh hapm pan a mac Vegas, yuh sure seh fi yuh nuh mek a china
Macs are trouble free, nutting eva guh wrang wid dem suh tap tell lie