Live Tech Care 
dem call mi (mussee from india)
an tell mi seh mi computer is sending out bad messsage pan dem servah cah it is infected an dat dem need fi log on uh mi computah an chk it out fi get it fix.
Den seh mi computah a send out message pan DSEP Servah an it need fi clean right away.
Mi tell him dats nice let it stay and I'll look after it.
"No sir you cannot cause only we have the software that can take car of it"
"Please sir log on to your computer so we can take care of this", den him ramble off one long numbah an seh mi cyan chk it out an ting.
SO is how dis wukk, how dem get dis numbah an how dem get mi phone numbah?

dem call mi (mussee from india)
an tell mi seh mi computer is sending out bad messsage pan dem servah cah it is infected an dat dem need fi log on uh mi computah an chk it out fi get it fix.
Den seh mi computah a send out message pan DSEP Servah an it need fi clean right away.
Mi tell him dats nice let it stay and I'll look after it.
"No sir you cannot cause only we have the software that can take car of it"
"Please sir log on to your computer so we can take care of this", den him ramble off one long numbah an seh mi cyan chk it out an ting.
SO is how dis wukk, how dem get dis numbah an how dem get mi phone numbah?