Re: A/C question
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HIMdaughta</div><div class="ubbcode-body"> ......you know seh my room don't have windows that really lead outside. But I have one a/c in there and the hot air just goes into the back room.....</div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Mi jus realize whe yuh sey! Yuh mean fi tell mi yuh naa vent di hot air outside di house atall?! Soh all the condensed water drain off inna di back room also? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
rhaticut dat sound hot nuh choo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I dont understand how dat can work...a 12,000 would have been enuff to cool the 2 rooms
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HIMdaughta</div><div class="ubbcode-body"> ......you know seh my room don't have windows that really lead outside. But I have one a/c in there and the hot air just goes into the back room.....</div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] Mi jus realize whe yuh sey! Yuh mean fi tell mi yuh naa vent di hot air outside di house atall?! Soh all the condensed water drain off inna di back room also? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
rhaticut dat sound hot nuh choo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I dont understand how dat can work...a 12,000 would have been enuff to cool the 2 rooms