[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]wat mi can do fi get it fi work back [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img]
My phone went down the toilet
Re: My phone went down the toilet
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]wat mi can do fi get it fi work back [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img] </div></div>mek it dry out
LOL @ Kia. Mi neva did a use de tylit or nutten.
Mi was doing mi satdhe mawnin cleanin..mi fone is amusic player so mi have de fone in deh wid mi a beat chune.
mi en up bunx it mi cooden ketch it before it drop down de hole.
mi use mi han tek it out..Duuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Mi si de water inna de screen an ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
smaddy tell mi say use blow dryer an dry it..smaddy else say mi muss put it inna mi car fi dry out inna de sun
mi juss lef it right pon mi dressa to do it's thing [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
Make sure it is turned OFF! You might have gotten it out fast enough! Don't try to turn it on before a few days goes by. We will worry about disinfecting it later!
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
Since yuh hav hat weather inna FL, Pull it apart and close up di car and leave it inside as suggested. That will provide a more even drying method, yuh may over hear som parts wid di blow-dryer if yuh noh kno whe yuh ah duh.
SO NOW i gotta wait couple days before mi can turn it on [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
mi did done try tun it on already from mawnin [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
Well mi tun it on a while ago an it seems dried out.
It turn on but the screen nuh light up like usual.
it nuh seem like mi can mek or receive calls or text msgs [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] it says 'no signal' when i try