Re: Boardites who I'd like to vacation with...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">
wonder if DG an Fancy know seh mi is a plant mi batty in di sun an mek people carry likka come gie mi
i do the same thing! - lol - let all the higglers do something for the money - go get food - go get credit - go get rum - GO! </div></div>
now if I could find someone to just carry the chair with me on it into the water dunk it 5 times an put me back in the sun every half hour life would be perfect
Seveen, it sounds like Tanya would fit in nicely with the For Real crowd
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Seveen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">
wonder if DG an Fancy know seh mi is a plant mi batty in di sun an mek people carry likka come gie mi
i do the same thing! - lol - let all the higglers do something for the money - go get food - go get credit - go get rum - GO! </div></div>
now if I could find someone to just carry the chair with me on it into the water dunk it 5 times an put me back in the sun every half hour life would be perfect
</div></div>Seveen, it sounds like Tanya would fit in nicely with the For Real crowd
well mi might haffi scratch yuh name off di list in dat case sayka mi waan mingle AND pawty